- Konu Sahibi MusMutlu00
-
madem bu kadar ailecisiniz keşke anne evinde kalsaymışsınız
12 ayın 1 ayından fazlası yoksunuz farkında mısınız?
insan yeni evliyken 1 hafta bırakmıyor kocasını/karısını
Meraba kizlar ben 1 senelik evliyim ailemle ayni sehirde yasamiyoruz acikcasi pek fazlada gidemiyorum ama gittigim zamanlar 10 veya en fazla 15 gun kalıyorum. Esimin ailesi surekli diyor ki gidip cok kaliyorsun esini cok yanliz birakiyorsun daha yeni evlisiniz genc cocuk cahillik yapar kani kayniyor falan filan. Bu arada esim cocuk degil 27 yasinda yani. Benim ailemde tersini söylüyor biz biraz uzun bir aşamadan sonra kavusabildik cok sorunlar atlattik annemde kaynani bu konuda dusunme diyor esine guven o sana nasil guvenip buraya 10 gun gonderiyorsa sende ona orda guven. Ayda yilda bir gelip 10 gun kalman az bile. Evlendigimden beri sadece 4 kere gittim bu arada. Acikcasi esimede güveniyorum yani bu konularda ama bir ihtimal de birakiyorum sonucta cig sut emmiş insanoglu. Sorum su kizlar sizce kaynanam mi hakli yoksa annem mi ?
Biraz fazla kalmiyor mu? Ustelik cok yeni evliligi. Bende annemi seviyorum ama uzakta bile olsa 1 yil icinde annemi bu kadar cok ozleyip gitmezdim heralde evliligin ilk senesi cunku gezip eglenmek varken 2 ay cok fazla ustelik esi de yaninda degilKiz uzakmis ailesinden kalacak tabiki 1 senede 10 günlük 4 periyot biraz fazla ama sizin durumla bir değil yani demek siz yakınsıniz gidip dönüyorsunuz aynı gün.
Msjinla beynimi yakıtın 4 kez 10 gitmek1 senede 4 kez 10 gitmek çok.
Yaa yazmış geri de duzeltmemisimMsjinla beynimi yakıtın 4 kez 10 gitmek
Sonradan gün u araya koyunca oldu
Bencede bir yılda çok gitmissiniz
Eisnizi fazla başıboş bırakmayın bnce
T9 kaldırılmalıdırYaa yazmış geri de duzeltmemisimhep T9 yüzünden
Durduk yere değil ki sonuçta kadın muzurluk yapıyor. Evet annemin dedigi gibi bir sey yok ama gitmesen ya da daha az kalsan daha iyi olur diyebilir. Es bunlar her şeyi konusabilirler.Çok gereksiz olur. Sanki adam evet senin gitmenden rahatsız oluyorum aklıma başka şeyler düşüyor mu diyecek. Olmayan adamın aklına sokar gidip sorarak ayrıca kayınvalidenin kulağına giderse durduk yere karşısına alır
Çok mu fazla 12 ayın bir buçuk ayı?Bir yıla 40 gün fazla bence de
Eşiniz bişey yapacagından değil ama 12ayın birbucuk ayı yoksunuz resmen
Küçücük bebeği bırakacak değilim tabiki götürüyorumbu arada bu yorumu yaparken kayınvaldenizin sizi aldatmaya hakkı var, kanı kaynıyor tarzı yorumlarına katılmadığımı aksine hayretle karşıladığımı belirteyim.
Bu evli olmakla alakalı, siz hala anne babalı olan ilk aile bağınızı kopartıp eşinizle tam bir aile olamamışsınız gibi geliyor bana
bu arada çocuğunuz da varmış? onu da mı götürüyorsunuz yanınızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?