Sizce kim haklı ?

madem bu kadar ailecisiniz keşke anne evinde kalsaymışsınız
12 ayın 1 ayından fazlası yoksunuz farkında mısınız?
insan yeni evliyken 1 hafta bırakmıyor kocasını/karısını

bu arada bu yorumu yaparken kayınvaldenizin sizi aldatmaya hakkı var, kanı kaynıyor tarzı yorumlarına katılmadığımı aksine hayretle karşıladığımı belirteyim.
Bu evli olmakla alakalı, siz hala anne babalı olan ilk aile bağınızı kopartıp eşinizle tam bir aile olamamışsınız gibi geliyor bana
bu arada çocuğunuz da varmış? onu da mı götürüyorsunuz yanınızda?

Kv nin zihniyetinden iğrenç bir ataerkil zihniyet damlıyor.

Kani kaynıyor diyerek bir erkeğin henuz yapmadıklarını meşrulaştırıyor.

Birileri de çıkıp "benim kızımın kanı kaynıyor" diyecek mi bunu çok merak ediyorum.

Eşin birgün seni aldatırsa sen suçlu olacaksın "kocanı bırakıp annenin yanına gittin.senin yüzünden. Kocanı eve bağlayamadın" diyecekler . Kendi ailen bile bunu böyle düşünecek.

Ama şeytana uyup aldatan sen olursan kimseye kalmasan kendi öz baban vurur seni.

Çünkü bu coğrafyada kadın olmak daima suçlu, daima sorunlu, daima sorumlu ve daima zorunda olmak demektir.

Bu zihniyeti kendi çocuğuna "sapık" damgası vurmak pahasına savunan, suçlayan parmağı daima bir kadını işaret eden, buna izin veren, onay veren,katılan ve terörü tırmandıran her bir bireyden Allah bunun hesabını sorsun ve soracaktır.

Bu insanlar için Allahtan merhamet değil;adalet istiyorum.

Ne güzel bir ailesi varmış eşinizin, gayet haklılar.
Güven güven bir baktınız bir çift boynuz hediye etmişler.
Yılda 4 kez iyi bile görüşmüşsünüz.
Keza ayrı kalacağınızı bilerek evleniyorsunuz zaten.
Eşiniz de olsa kimseye bu kadar güvenmeyin, ben iyi olmanızı isterim.
Dost acı söyler.

1 senede 4 kere 10 15 gün..... evlendiniz artık ve gerçekten çok gidip gelmek sıkıntılı olabiliyor.

Adam aldatacak diye degil de benim o kadar süre ayri kalmak hosuma gitmiyor dogru da bulmuyorum ama herkesin hayati kendine..
Esiniz kvnizde kalıyormuş ya belki kadin bir sey görmüştür tel konusmasi vs duymustur sizi sevmiyorsa huzursuz etmek istemistir bunlar ihtimal dahilinde ya da sadece iyiniyetli diip uyarmış diyebiliriz kv esinizi taniyan sizsiniz

eşinizin ailesinin söylediği iğrenç.
amaaaaa 1 yıllık evlilikte 4 kez 15 gün ailede kalmak nedir?
çok uzun.

Bu konuya kaynananızı pek katmayın ve biz o konuları eşimle hallediyoruz merak etmemesini belirtin. Tabi eşiniz bu konuya ne diyor ? O sıkıntı yapıyor mu? Kendisine de açıkça sorun bunun onun için bir sıkıntı olup olmadığını. Eşinizle aranızda bu konuda sıkıntı olmasın.

Bir dee,,

1 yılda 4 defa gittiniz ve her seferinde 10-15 gün kaldıysanız bence bu hiç normal değil. Ama eşinizden yana bir sıkıntı yoksa sorun yok tabi. Bu konuda eşinizle net konuşun, onunda rızasının olması önemli.

Kiz uzakmis ailesinden kalacak tabiki 1 senede 10 günlük 4 periyot biraz fazla ama sizin durumla bir değil yani demek siz yakınsıniz gidip dönüyorsunuz aynı gün.
Biraz fazla kalmiyor mu? Ustelik cok yeni evliligi. Bende annemi seviyorum ama uzakta bile olsa 1 yil icinde annemi bu kadar cok ozleyip gitmezdim heralde evliligin ilk senesi cunku gezip eglenmek varken 2 ay cok fazla ustelik esi de yaninda degil

Yılda 4 kere 15 günden 2 ay yapar bu çok fazla benim ailem arabayla 10dk mesafede toplamda yılda hiç 2 aylık gitmemişimdir (24 yıllık evliyim) alışma sürecinde evet aile evi özleniyorama sanki kayınvalideniz biraz haklı gibi

1 yılda 4 defa çok bence
yılda 2 kere 7 veya 10 gün yeterli gibi

eşiniz de üzülür özler sizde özlersiniz hem
aileniz de size gelsin bu arada

Aldatmak isteyen insan sen evindeyken de aldatır. Yani içinde varsa senin gitmeni beklemez. Ama tabi körü körüne de güvenme. Bu devirde anne babasına güvenemiyor insan.

Durduk yere değil ki sonuçta kadın muzurluk yapıyor. Evet annemin dedigi gibi bir sey yok ama gitmesen ya da daha az kalsan daha iyi olur diyebilir. Es bunlar her şeyi konusabilirler.

Güvenilir bir insan değilse bir saat bile yeter ona.

Ancak yalnız bırakmak adına değilde ,yeni evlisiniz çocuk yok, 15 gün bence çok fazla. Senede 4 kere de az değil.

Gidip 3 5 gün kalmanız yeterli bence.

Kimse haklıdeğil. Eşinizle siz nasıl karar veriyorsanız doğrusu bence odur. Kimseyi ilgilendirmez.

Küçücük bebeği bırakacak değilim tabiki götürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…