- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
Aynen.
O şarj bitme olayı ulaşmayı engellemek için söylenmiş ve yapılmış barizce.
Bu davranışlardan sonra bende kesinlikle görüşmezdim o kişiyle.
Hiçbir şey inandırıcı değil.
bence ablasını falan bahane ediyor bu kadar zamanı sürekli ablasıyla dib dibemi geçiriyor bana ablaya saygı falan hiç inandırıcı gelmedi ne ablaymış bee sevdiği insanla bile konuşulamıyor yanında(çok pis gaz verdim galiba ama durum böyle sanki)
aynen diyorum ki birliktemi uyuyorsunuz neymiş yiğeni var ufak onunla aynı yerde yatıyomuş uyarnımış falan ya bana çok abartı ve saçma geliyor Allahınız aşkına ben 1 ay iş dolayısıyla teyzemin evinde kaldım ve teyzemlardeyken ben o aradığında odaya kapanıp onunla saatlerce konuşrdum ki o onun ablası bense teyzemde kaldım düşün yani asmin deniz olayına gelince bende öyle düşünmedim değil ama telefonuda sorunlu ancak aklımada gelmedi değil hanı yaaa o mesajın ardından aynen bişey yokmuş gibi davranması zaten beni çıldırttı bana deseki aşkım günaydın nasılsın ben dün gece eve geldiğimizde çok yorgunumdum uymuş kalmışım dese bana yine anlarım ama kendisini haklı çıkarmaya çalışıyor ölürmüsün diyor haber alamasan annemde aramış bizi merak etmiş ama biz sabah ahber verebildik uyandığımızda diyor ya varmı böyle bişey
Gerçekten abla dır dır yapıyor olabilir...
Bu da çok can sıkıcı bence...
tatlım vallahi benimde aklım almıyor ya bunu banada tuaf geliyor hissettiğim ablası beni istemiyor ve oda arada kalıyor böyle düşünüyorum
Seni üzmek istemem ama seven adama en kötü WC de arar sevdiceğini. Dışarı markete çıktığında arar, balkonda arar merdivende arar, hiç aramasa mesajla gönlünü hoş tutar.
Böyle kavga edip aranızda uzaklık varken bir de bundan dolayı kötü etmez ilişkiyi.
Valla bak kendine değer ver, düşme peşine ya, arama sorma aradığında kısa kes çok konuşma meşgulum de annem çağrıyor de bişey de yani.
ablası seni istemiyor olabilir iyi güzelde bu çocuk hiçmi kendi kendine kalmıyor ablasının elinde bunun tasmasımı var canım isteyen insan bi şekilde ulaşır...
işte işine gelmiyor tatlım ailesi evet biliyor ancak durum bu aklıma böyle yapması istenmediğim durumunu hissetiriyor işte bana soruyorum öyle bişey yok diyor bilmiyorum bende kafam darma duman ablasının yanına gittiğinden eminim canım her sene giderler bu sene annesiyle gtmedi hep annesiyle giderdi babası oruç tuttuğu için annesi kaldı evde o gitti sadece yanına bu cumada birlikte uşağa memleketlerine dönücekler ablasıda gelicek onunla birlikte telefon kısmına bande şüpheyle baktım ama yinede Allahım a havale ettim canım günaha girmek istemiyorum yaaa ama çok üzüldüm arkadaşlarıyla çıkamaz çünkü pek arkadaşıda yok gidicek kadar bende gelemiyorum kırgınlığımı dile getiriyorum ancak anlamıyor üstüne birde benim üzerime yıkmaya çalşıyoraynen bunu söyledim sorumlulukların var bana karşı ve ona göre davranman gerekiyor dedim ancak ne dediysem kendisini haklı görüyor sen kendini haklı görüyosun ben kendimi haklı görüyorum ne olucak böyle diyorum oda diyor ki bilmiyorum vallahi bende bilmiyorum ne olucaz böyle dedim
Nasıl emin oldun sen ablasının yanında olduğuna?kötü düşünmek istemiyorum ama çokda üzülüyorum bizim bir araya gelip enine boyuna konuşmamız lazım bu olayı buna inanıyorum değilse ben kendi kendimi yiyip bitiricem
işte bende tam olarak kendisine bu saydıkalrını söylüyorum tuvalete s...maya da mı gitmiyosun dedim ya bunu bile söyledim bana diyor ki gidiyorum evet atabilirimde ama attığımda devamı gelicek çünkü konuştuku devamını isticeksin o yüzden atmıyorum diyor sonrasında da diyorum ki sen bana desen aşkım biz şimdi oturuyoruz ben sana yatarken yada müsait olduğumuzda yazasam olurmu desen ben sana ne zaman hayır dedim diyorum lafı değiştiriyor
bu ne demek ya ne kadar saygısızca birşey?
ya arkadaşım lütfen sana şu muameleyi yapmasına izin verme, lütfen ya.
Nasıl emin oldun sen ablasının yanında olduğuna?
Telefon görüşmesi yapmak bir yana mesaj bile yazmayan biri var karşında. Yazamayan demiyorum bak yazmayan.
Neyse, sen daha iyi tanırsın tabi birlikte olduğun kişiyi ama söyledikleri çok saçma geldi bana.
Benim sevgiliminde telefonu evde kalmıştı bir ara. Gitti kulübeden mi kontörlü telden mi ne aradı beni söyledi. Telefon evde kalmış hatta onu almaya gidiyorum şimdi merak etme diye. Yarım saat geçti geçmedi hallettim diye de tekrar aradı.
En kötüsüde kendini haklı görüp olayı bastırmaya çalışması bence.
İşine geldiğinde ilgisiz, sorumsuz davranacak biriyle çok zor yürür bir ilişki.
bu ne demek ya ne kadar saygısızca birşey?
ya arkadaşım lütfen sana şu muameleyi yapmasına izin verme, lütfen ya.
dimi yani kendi istemiyor yazmak konuşmak kızcağız istediği için yazacaksa yazacak cevap verecekse verecek ukala şey bende sinir oldum bu çocuğa iyice..
Sakin daha o cocugun pesine düsme. Sen pesine düstükce, egosu tavan yapar ve kendini hakli olarak görür.
Ne ara, ne mesaj yolla, seni arayip ve özür diliyenceye kadar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?