Sizce kim haklı :(

Aynen.
O şarj bitme olayı ulaşmayı engellemek için söylenmiş ve yapılmış barizce.
Bu davranışlardan sonra bende kesinlikle görüşmezdim o kişiyle.
Hiçbir şey inandırıcı değil.

kötü düşünmek istemiyorum ama çokda üzülüyorum bizim bir araya gelip enine boyuna konuşmamız lazım bu olayı buna inanıyorum değilse ben kendi kendimi yiyip bitiricem

tatlım vallahi benimde aklım almıyor ya bunu banada tuaf geliyor hissettiğim ablası beni istemiyor ve oda arada kalıyor böyle düşünüyorum

Seni üzmek istemem ama seven adama en kötü WC de arar sevdiceğini. Dışarı markete çıktığında arar, balkonda arar merdivende arar, hiç aramasa mesajla gönlünü hoş tutar.
Böyle kavga edip aranızda uzaklık varken bir de bundan dolayı kötü etmez ilişkiyi.
Valla bak kendine değer ver, düşme peşine ya, arama sorma aradığında kısa kes çok konuşma meşgulum de annem çağrıyor de bişey de yani.

Gerçekten abla dır dır yapıyor olabilir...
Bu da çok can sıkıcı bence...

tabikide sıkıntı yaaa hayatıma 3 kişi girdi ve 3 de hep ablaları veya kızkardeşleri tarafından kıskandı ya beni bende ne var anlamıyorum erkek kardeşleri elden gidiyor diye üzülüyorlar heralde ama insan kardeşinin mutluluğundan başka ne isterki ben sonuçta sürekli emsaj atsın demiyorum arada bir banada baksın sitiyorum hepsi bu

tatlım vallahi benimde aklım almıyor ya bunu banada tuaf geliyor hissettiğim ablası beni istemiyor ve oda arada kalıyor böyle düşünüyorum

ablası seni istemiyor olabilir iyi güzelde bu çocuk hiçmi kendi kendine kalmıyor ablasının elinde bunun tasmasımı var canım isteyen insan bi şekilde ulaşır...

işte bende tam olarak kendisine bu saydıkalrını söylüyorum tuvalete s...maya da mı gitmiyosun dedim ya bunu bile söyledim bana diyor ki gidiyorum evet atabilirimde ama attığımda devamı gelicek çünkü konuştuku devamını isticeksin o yüzden atmıyorum diyor sonrasında da diyorum ki sen bana desen aşkım biz şimdi oturuyoruz ben sana yatarken yada müsait olduğumuzda yazasam olurmu desen ben sana ne zaman hayır dedim diyorum lafı değiştiriyor

ablası seni istemiyor olabilir iyi güzelde bu çocuk hiçmi kendi kendine kalmıyor ablasının elinde bunun tasmasımı var canım isteyen insan bi şekilde ulaşır...

işte ama gelde şu dediğini adam nasıl anlatayım ben çarşamba gününden beri sürekli tartışıyoruz yaaa çok üzülüyorum yıpranıcaz böyle giderse

kötü düşünmek istemiyorum ama çokda üzülüyorum bizim bir araya gelip enine boyuna konuşmamız lazım bu olayı buna inanıyorum değilse ben kendi kendimi yiyip bitiricem
Nasıl emin oldun sen ablasının yanında olduğuna?
Telefon görüşmesi yapmak bir yana mesaj bile yazmayan biri var karşında. Yazamayan demiyorum bak yazmayan.

Neyse, sen daha iyi tanırsın tabi birlikte olduğun kişiyi ama söyledikleri çok saçma geldi bana.
Benim sevgiliminde telefonu evde kalmıştı bir ara. Gitti kulübeden mi kontörlü telden mi ne aradı beni söyledi. Telefon evde kalmış hatta onu almaya gidiyorum şimdi merak etme diye. Yarım saat geçti geçmedi hallettim diye de tekrar aradı.

En kötüsüde kendini haklı görüp olayı bastırmaya çalışması bence.
İşine geldiğinde ilgisiz, sorumsuz davranacak biriyle çok zor yürür bir ilişki.

bu ne demek ya ne kadar saygısızca birşey?
ya arkadaşım lütfen sana şu muameleyi yapmasına izin verme, lütfen ya.

bu ne demek ya ne kadar saygısızca birşey?
ya arkadaşım lütfen sana şu muameleyi yapmasına izin verme, lütfen ya.

dimi yani kendi istemiyor yazmak konuşmak kızcağız istediği için yazacaksa yazacak cevap verecekse verecek ukala şey bende sinir oldum bu çocuğa iyice..

Sakin daha o cocugun pesine düsme. Sen pesine düstükce, egosu tavan yapar ve kendini hakli olarak görür.

Ne ara, ne mesaj yolla, seni arayip ve özür diliyenceye kadar!

aynen olayı benim üzerime yıkmasına üzülüyorum güzelce dese aşkım şu günlerimi azcık anla bak dönücem artık memlekete dese hani tatlı dille yine anlarım ama suçunu üzerime yıkmaya çalşıyo ve olayları çok abartıyo yanında canım bundan eminim ablasının yanında hatta giderken sürekli konuştuk eniştesi geldi garajdan almaya telefonda konuşyoduk bi dk aşkım dedi valizini koydu falan eminim yani güven olmadan aşk olmaz ama ki

kızlaaaarrrrrrrrrr beyimiz dün gece misafirliğe gittiler ablasıgille iftar yemeğine ordan döndükten snra gece bana yazmış aşkım biz geldik eve şimdi diye bende tamam dedim sen napıyosun yazmış yatağımdayım yatıyorum dedim uykunmu geldi aşkım dedi yok dedim uzanıyorum öyle falan sen neler yaptın dedi dedim oturdum annemlerle bişey yapmadım soğuk konuştum anladım aşkım tamam bakalım dedi sonra saat geçti az dedi aşkım yatalımmı artık olurmu dedi ? bende dedim tamam yatalım bizim her gece iyi geceler mesajımız vardır uzunca bi 3 yıldır sürekli her gece yatmadan birbimize bunu söyler yada mesajla yazar öyle yatarız dün yine söyledi öyle yattı :) azcık kıstırınca bastırınca nasılde değişiyor şu erkekler yaaa illa dürtçez yaaaaa illaaaaaaaaaaaa :)

hatunlarrrrr :) aradıııııı şimdi aradı beniiiiii aşkım napıyosun diye :) iyiyim dedim dışardaydım eve dönüyorum nerdeydin dedi hemen bende haber vermemiştim gıcıklığına değil mi :) dedim bi yere kadar gittim merak etti nereye diye öf tamam dedim cv mı bıraktım geldim bi iş yerine dedim:) sonra bizde ablamla yeğenimle markete geldik şimdi alışverişe dedi haberin olsun dedi bi arayayım dedim dedi :) hehe dünkü konuşmalarım işe yaradımı ne :)

Bence ikinizde de haksızlık var.
O sizin tribinizden sonra "günaydın" demekle hatalı.
Siz ise birkaç günlüğüne dayanamamakta hatalısınız.
Kaçmıyor adam sonuçta..

Tatlım öncelikle sevgilinin yaptığını çok sorumsuzca buldum çoğunlukla sen haklısın, ablası beni istemiyor olabilirmi demişsin açıkçası bu konu ablasını hiç ilgilendirmez böyle bir durum olsa bile sevgilin sana bunu aksettirmemeli çünkü onun en önemli sorumluluğu sana iyi bakmak seni mutlu etmek endişelendirmek değil...

İkinci olarak senin yaşadığın telefon durumuna çok benzer bir durumu bende yaşadım ve sonu çok çok çok güvendiğim 4 yıllık erkek arkadaşımı ve onun kankasını yine çok çok çok güvendiğim ve sevdiğim çok samimi olduğum erkek arkadaşımın ablasının aralarını yaptığı 2 kızla bildiğin basmamla bitti... :S

Seni üzmek istemem, tabiki herkes aynı değil ben sadece başımdan geçenleri anımsadım he şunu da bil ben bu olayları yaklaşık 7 yıl önce yaşadım ve şu an nişanlıyım çok mutluyum yani acım taze falan değil hatta iyiki yaşamışım bunları ki onu tanıyıp ondan kurtulabilmişim ve şu an bi'tanecik kara gözlümleyim...

Bana kalırsa dönünce al karşına konuş gözlerine bak anlarsın zaten sonuçta 3 yıldır tanıdığın kişi karşındaki!

böyle durumlarda aynen laale nin dediği gibi kendini çek. sen de aynı şekilde davran. başka şekilde seni anlamayacak. aynı şekilde davran kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…