Sizce kim hatalı

Komşuluk, eşin gidene kadarmış demek.yorgan gitti kavga bitti gibi olmuş☺ samimiyeti fazla bulup kendini geri çekmiş muhtemelen.
Samimi olmadık ki ayy haha sadece insanlık için 2 cümle kurulsa yeterli

Annemlerin binasında 2 komşu koridorda tartışırken biz de şahit olduk.olay mahkemeye taşındı şahitlik ettik.aleyhine konuştuğumuz komşu yüzümüze bakmıyor.tam da annemin karşı kapı komşusu.sürekli denk geliyoruz ama görmezden geliyoruz birbirimizi yapacak bir şey yok.o belirlemiş aranızdaki ilişkinin akibetini.ona uymak lazım:)

Kapılar karşılıklı olunca sürekli insan görüyor o yüzden
Olsun , aile ferdi değil akraba değil.
Merhaba,iyi akşamlar yeterli bence.
Konu komşuyla fazla samimiyet zamanla sıkıntı oluşturur diye düşünenlerdenim.
Acil durumlar için kapısını çaldığım , bazen pişirdiğimden verdiğim bir tane komşum var, yeterli.
Onunla da hem yaşlarımuz yakın hem de meslektaşız. Buna rağmen fazla gidip gelmeyiz.
Fazla samimiyet tez ayrılık getirir.

Annemlerin binasında 2 komşu koridorda tartışırken biz de şahit olduk.olay mahkemeye taşındı şahitlik ettik.aleyhine konuştuğumuz komşu yüzümüze bakmıyor.tam da annemin karşı kapı komşusu.sürekli denk geliyoruz ama görmezden geliyoruz birbirimizi yapacak bir şey yok.o belirlemiş aranızdaki ilişkinin akibetini.ona uymak lazım:)
Haha bencede geçen sene eşi ile sürekli kavga kıyamet yatak odalarımız aynı duvarda çok rahatsız huzursuz olduk ama sırf karşı komşu diye ses çıkartmadım ama artık polisi ararım

Olsun , aile ferdi değil akraba değil.
Merhaba,iyi akşamlar yeterli bence.
Konu komşuyla fazla samimiyet zamanla sıkıntı oluşturur diye düşünenlerdenim.
Acil durumlar için kapısını çaldığım , bazen pişirdiğimden verdiğim bir tane komşum var, yeterli.
Onunla da hem yaşlarımuz yakın hem de meslektaşız. Buna rağmen fazla gidip gelmeyiz.
Fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
Bende öyle bir ilişki istedim samimiyet ben istemedim zaten. Rehberinden sildiğine göre merhaba merhaba da yok artık

İyide kadın gittiğinizde sizi aramış usulen tekrar sizin aramanız gerekliydi. Aranızda çokta samimiyet yok beklentiniz fazla gibi.

Komsunda cok sorun gormedim
Yani sen de zilini basip ..biz geldik canim naber nasilsin? Diyebilirdin
Sahsen ben bunu karsi taraftan beklemem icimden geliyorsa ben yaparim.
Karsi taraf yapmadi diye sorun etmem

Bence gereksiz bir kirginlik olmus

Senin icin onemliyse konus
Neden boyle oldu ? De mesela

Yok.dersen bosver akisina birak

İyide kadın gittiğinizde sizi aramış usulen tekrar sizin aramanız gerekliydi. Aranızda çokta samimiyet yok beklentiniz fazla gibi.
Ben neden onu arıyorum benim eşim savaştaydı onlar normal hayatlarına devam ettiler

Komsunda cok sorun gormedim
Yani sen de zilini basip ..biz geldik canim naber nasilsin? Diyebilirdin
Sahsen ben bunu karsi taraftan beklemem icimden geliyorsa ben yaparim.
Karsi taraf yapmadi diye sorun etmem

Bence gereksiz bir kirginlik olmus

Senin icin onemliyse konus
Neden boyle oldu ? De mesela

Yok.dersen bosver akisina birak
Biz zor zamanlar geçirdik 6 ay eşim yoktu afrindeydi neden ben onun kapısını çalayım ki belli zaten geldiğim

Bilemiyorum bana fazla gelmiyor hadi aramadı okey tamam . Geldiğimi görüyor kapımı çalsın diyorum
Gidince aramis ya
Ustune duseni yapmis iste

Gelince de sen bir kapiyi tiklayabilirdin.

Yani bu kadar takilmana anlam veremedim.

Ha sen ha o kapiyi tiklamis
Bundan sorun cikmamaliydi bence
O da sen dr hatalisiniz bence

O kadar seviniyorum ki komşuluk ilişkilerimin olmayışına. Herkesle merhaba-iyi akşamlar. Çok takılmayın siz de. Belki o sizi aradıktan sonra sizin de onu aramanızı beklemiştir. Önemsemeyin.

O kadar seviniyorum ki komşuluk ilişkilerimin olmayışına. Herkesle merhaba-iyi akşamlar. Çok takılmayın siz de. Belki o sizi aradıktan sonra sizin de onu aramanızı beklemiştir. Önemsemeyin.
Yaşadığımız şehirde hiç bir akraba tanıdık yok insan arada 2 çift laf edeceği birilerini arıyor. Eşim afrinde savaştaydı Allah korusun kapı çalacak kötü haber gelecek diye 6 ay gece gündüz ağladım haber bekledim bu durumda neden ben onu arayayım onlar hayatlarına devam ettiler özel bir durum söz konusu olmadı olsa arardım zaten

Yaşadığımız şehirde hiç bir akraba tanıdık yok insan arada 2 çift laf edeceği birilerini arıyor. Eşim afrinde savaştaydı Allah korusun kapı çalacak kötü haber gelecek diye 6 ay gece gündüz ağladım haber bekledim bu durumda neden ben onu arayayım onlar hayatlarına devam ettiler özel bir durum söz konusu olmadı olsa arardım zaten
İşte insan olarak en büyük sorunlarımızdan biri bu. Hep en zorda olan benim düşüncesi. Evet çok zor bi durum Allah kavuşturmuş çok şükür ama aramadığınız dönemde belki o daha zor bişey yaşadı? Bilemezsiniz ki.

Back
X