Sizce kim hatalı

İşte insan olarak en büyük sorunlarımızdan biri bu. Hep en zorda olan benim düşüncesi. Evet çok zor bi durum Allah kavuşturmuş çok şükür ama aramadığınız dönemde belki o daha zor bişey yaşadı? Bilemezsiniz ki.
Valla WhatsApp durumlarından gördüğüm kadarı ile herşey gayet yolundaydı nerede ise hergün durumlardan gördüm. Sonuçta görüşmeyebilir ama numara silmek ne saçma sapan birşeydir

Valla WhatsApp durumlarından gördüğüm kadarı ile herşey gayet yolundaydı nerede ise hergün durumlardan gördüm. Sonuçta görüşmeyebilir ama numara silmek ne saçma sapan birşeydir
O zaman bişey diyemem. Kafanız böyle daha rahat eder boşverin.

Çok küçük olduğu için çocuk daha ,normal bu hareketleri.
Bende çocukluğuna verdim haklısın. Mesela şuan kendi kardeşimi evli düşünemiyorum ki bu 2 yıllık hatta belki daha fazladır evli

Sizi sevmiyor olabilir
Sohbetinizden keyif almiyor olabilir
Sizinle paylaşım yapmak istemiyor olabilir..

Yapsaydı etseydi tavrınız ancak sizi üzer.
Kendinize farklı cevre edinin.
Allah esinizi yaninizdan ayırmasın, konu komşu cok da lazim degil. 96lı diyorsunuz bakın,siz kaclisiniz bilmem ama mesela ben 96li biriyle ortak payda.bile cok zor gelistiriyorum.

Alt tarafı bi komşu çok abarttiniz.

Haklısınız en basta gecmis olsun size ve size hoşgeldin demeliydiler.

Haksız oldunuz selam vermeyerek.Konuşup sorunu açıkça söyleyebilirdiniz. Inada inat gitmissiniz.

30 kuzenim var 96 ' li kuzenim ömrü hayatında bir kez sadece düğünün çağırmak için aradı ve dugunden sonra whatsap' tan sildi hicbi şey yokken umrumda mi değil. Selamini veririm geçerim. Uğraşmadan hayatım mühim olan.

Siz de takilmayin arkadaşı dedikoducu mu yol verin gitsin.

Valla konu sahibi hiç yorum yapamayacağım aranızdaki vakaya ama şunu söyleyebilirim. 96’lı bir -sözde- arkadaşım vardı. İyi anlaştığımızı düşünürdüm ama sonradan gördüm ki aman aman allah kurtarmış.
Beyin bir şekilde uyuşmuyor zor yani.
Takılmayın üzülmeyin.

Selam kızlar karşı komşum ile oturup görüşüyorduk bi arkadaş grupları vardı bende içlerine dahil olmaya başlamıştım . Daha sonra geçen şubatta eşime afrin görevi çıktı .Evimizi 6 ay kadar kapattık bu sürede karşı komşu sadece 1 kere eşimin gittiği gün aradı sonra bir kere bile aramadı . Haziranın sonunda evimize döndük ben kapı süsümü ve paspasımı kapıya koydum . Benim geldiğim gün o memleketine 10 gün gitti .Sonra geri gelmiş zilime basıp hoşgeldin geçmiş olsun nasılsınız filan demedi hep bekledim .Bu arada kız benim kardeşim ile yaşıt 96 doğumlu . Bir kere arkadaşımı yolcu ederken kapıda karşılaştık o kadar özel birşey olmadı anlayacağız. Bu arada onun o arkadaş grubundan birisi cuma günü benim görüştüğüm çapraz komşuma gidip benim hakkımda konuşmuş filan . Komşum da demiş ki siz hiç gidip tuğçenin kapısını çaldınız mı ?hoşgeldiniz dediniz mi ? eşinle bi akşam çaya gitseniz sizi kabul ederler çok iyi insanlar filan demiş . Bugün market dönüşü asansör beklerken eşimle karşı komşu ve eşi asansörden indiler ve 2 sn eşimle eşi nasılsın iyi misin dediler . Bende alındığım bir kere zile basmadığı için o an yere baktım kıza slm demedim oda demedi . Biraz önce de çapraz komşum tatile gidecek çiçeklerini bana bırakıyordu o sıra kapıda konuşurken bu kıZda alt kattaki dedikodumu yapan kankasındAn çıktı. Bize bakmadan kapısını açtı girdi pat kapattı .Neyse dedik az önce WhatsAppta fark ettim ki beni rehberinden silmiş resim filan kaybolmuş . Sizce bu durumda kim suçlu çocukça değil mi rehberinden silmek filan kapılarımız karşılıklı bi sn zilime bassa nasılsın dese yada bi msj yazsa yeterdi. :63:
Çok gereksiz ilgi samimiyet bekliyosunuz bence. Gittiğinizde aramış. Her zaman arayıp sormak zorunda değil herkesin hayatında kendine göre sıkıntıları yaşadığı zorlukları veya telaşları var. Ay ben çok zor durumdayım herkes beni arasın herkes beni sorsun bana hoşgeldin falan desin kafasında olan insanları anlayamıyorum karsılasınca kafayı one egmek falan itici hareketler kusura bakmayın benim esimde polis tehlikeli bir yerde calısıyor ben ay benim kocamın isi cok tehlikeli ay ben cok zor durumdayım beni arayıp sorsunlar benimle ağlasınlar kafasında değilim olmam da :) kimse babamın oglu degil beni merak etmek zorunda da değil. Gerekte yok zaten zaten ailem dışındakilerin ilgi alakasına :)

Tatlım yeni mi evlisin ben evlendim evime ssdece 1 kez yan komsum kahve icmeye geldi bende 1 kez esimle birlikte gittim kendileri çağırdı. Başka komsularda vardi ayy tam aile.ortami hic sevmem. Ama kadin guzel bi borek yapmıştı onu yedim oturup:işsiz: baklava da vardi:halay::halay::halay:
Giderken de,şöyle yeni taşındık. Esim onun esini görmüş apartmanın önünde (borekyapanin )taşıncaz demiş. Masallah haber heryere yayılmış dedikoducu pis yobaz gereksizler. Temizlikciyi cagirmistim uyuyakalmisim, onlar taşındılar demis birisi:oha: temizlikci geri dönmüş :skandal:

Velhasil giderken kahve ye uğradım kadina 8 ary orda yasadim ben kadına 2 kez gittim kadin bana 1 kez geldi:dondurma: düşün
Bence bu komşu işleri gereksiz sen onlara yol ver gitsin hic muhattap olma herkes kendi aleminde bak ben yeni eve taşındım hic komsum yok olmasinda zaten uğraşamam hic yaw o eski komşuyu da esim nezaketen davet etmis gelirlerse ağırlarım o kadar ben cok yalniz bir insanım bu anlamda evime insanlarin gelmesinden haz etmem komsuluk menfaat içeriyor bence ve ortam oyle kötü ki herkes kendi menfaati pesine düşmüş sen keyfine bak

Amaan çokta tin derdim senin yerinde olsam. Herkes verdiği değeri kadar değer alır şahsen benden benim hayat felsefem bu artık eskiden bende senin gibi çok kafaya takardim boyle ufak tefek konulari ama gerçekten değmez

Amaan çokta tin derdim senin yerinde olsam. Herkes verdiği değeri kadar değer alır şahsen benden benim hayat felsefem bu artık eskiden bende senin gibi çok kafaya takardim boyle ufak tefek konulari ama gerçekten değmez
Doğru valla ya bende aman ne hali varsa görsün havasına girdim

O kadar seviniyorum ki komşuluk ilişkilerimin olmayışına. Herkesle merhaba-iyi akşamlar. Çok takılmayın siz de. Belki o sizi aradıktan sonra sizin de onu aramanızı beklemiştir. Önemsemeyin.
Neden ama?
Komsuluk yapmak kotu birsey degildir ki.

Insan gun icerisinde bazen 2 cift laf edecegi bir kahve yudumlayacagi, acil bir durumda yardim isteyecegi biri ya da birilerine illa ki ihtiyac duymaz mi?
Benim bu sekilde gorustugum 2_3 komsum var mesela
Hergun olmasa da haftada 1_2 mutlaka az da olsa gorusuruz yarim saatligine de olsa

Hic komsusuz da olmaz diye dusunuyorum sahsen

Neden ama?
Komsuluk yapmak kotu birsey degildir ki.

Insan gun icerisinde bazen 2 cift laf edecegi bir kahve yudumlayacagi, acil bir durumda yardim isteyecegi biri ya da birilerine illa ki ihtiyac duymaz mi?
Benim bu sekilde gorustugum 2_3 komsum var mesela
Hergun olmasa da haftada 1_2 mutlaka az da olsa gorusuruz yarim saatligine de olsa

Hic komsusuz da olmaz diye dusunuyorum sahsen
Bende sizin kadar komşuluk istiyorum haftada 2-3 kere yarım saat görüşsem ne olur saygı çevrecesinden birbirimize habersiz girip çıkılmyacak şekilde olsun. Ailem yok bu şehirde kvler yok sadece eşim ve ben . Hiç başka bir arkadaşım vs yok ne yapayım birileri ile görüşülmesi lazım insan istiyor

bosveeer hic umursama tavir trip de yapma yokmus gibi davran arkasindan da konusma kimseye. bildigin yok gibi olsun. hem sen uzulmezsi hem gorulmemek herkesi deli eder

bosveeer hic umursama tavir trip de yapma yokmus gibi davran arkasindan da konusma kimseye. bildigin yok gibi olsun. hem sen uzulmezsi hem gorulmemek herkesi deli eder
Kapıyımızı açarken delikten bakıyorum denk gelmeyelim diye üzüldüm cidden yok gibi davranmaya başladım .

hic tanismadigini onun bi yabanci oldugunu dusun bi sure sonra alisacaksin. meraba derse cevap ver ama o kadar. ondan dost ahbap olmaz. insan dostuna kuser kirilir

hic tanismadigini onun bi yabanci oldugunu dusun bi sure sonra alisacaksin. meraba derse cevap ver ama o kadar. ondan dost ahbap olmaz. insan dostuna kuser kirilir
Şimdi tesadüf gördüm de benim alt komşum onun kankalarından birisi galiba oda beni silmiş WhatsApp tan resmi gitmiş yazısı gitmiş

Back
X