Sizce kim hatalı?

Hem sonra kutlamaya tamam deyip hem de kutlama benzeri bir sey yapmissin ben seni haksiz buldum. Kavga edecek kadar da bir sey yok amma kiymetli arkadasiniz varmis sgshshs eger barismak istiyorsan sen adim at cunku onu saf disi birakmis gibi olmussun
ben onla sonrasinda konustum kırdıysam kusura bakma diye ama bana diger arkadasimin yaninsa bagirdi ve yuzume bile bakmadi daha da adim atamayacagim maalesef

arkadaşınızla birlikte kutlayalım, ayrı kutlama yapmayalım diye konuşmuşsunuz. arkadaşınız gider gitmez siz diğer kişiyi evinize çağırıp mum dikerseniz arkadaşınızın alınması çok normal. daha önce konuşulmamış olsa neyse ama konuşulduğu halde bunun yapılması biraz önce çıkma isteği gibi geldi bana.

Ay yıllardır küçük Bi çocukla ya da egoist bir kaçıkla arkadasmissiniz belli ki.
Bırakın ipini, gitsin

İki gün önce doğum günüymüş ve normal bir tatlıya mum koymuşsunuz. Bunda ne var? Daha yeni doğım günü olan arkadaşınıza evinizd geldiğinde hiçbir şey yapmasanız-madem birbirini bu kadar önemseyen arkadaşlarsınız- doğum günü kızı açısından garip olabilirdi. Belki X gelince hediyemizi vereceğiz diye ekleyebilirdiniz diğer arkadaşınıza da işin içine katmak içinx

Siz niyetinizden emin misiniz?

Arkadaşınız bu zamana kadar sizi tanımıştır. Hislerinde ve tepkisinde haklı görünüyor..

En düşünceli, en ponçik arkadaş sizsiniz!

Kesin gidip stori filan bisey attiniz ordan ogrendi. Yani alti ustu tatliya koyulmus bi mum ya ufleyip gecseydiniz tum bunlar olmayacakti. Sanki cok bisey gibi stori atarsaniz kutlama yapilmis gibi gorunuyor. Ha kime ne istedigimi atarim diyorsaniz o zaman bu arkadasi sonrasinda da sallamayacaksiniz bu kadar.

Bu ne ya sevgili hayatı gibi arkadaşlık tövbe yarabbim

tam olarak bu niyetle yapmistim ve zaten onla ayri gelecegimizi de soylemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…