• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kim hatalı?

begonn

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
183
258
18
merhaba 3 kisilik bir arkadas grubuyuz ve genelde ozel gunlerimizi birlikte kutlariz. bir tanesinin dogum gunuydu bizde digeriyle bi hediye aldik gunler oncesinden ama tam arkadasimin dogum gununde digeri sehir disina gitti hediyeyi o gelince verecegiz (ikimiz aldik ikimiz yan yana verelim diye) gibisinden konustuk.

ben de dogum gunu olan arkadasimi dogum gununden iki gun sonra sohbet etmek icin bize cagirdim ve yemek icin bir seyler hazirladim o sirada hicbir sey yapmamis gibi olmasin diye yaptigim tatliya mum diktim. ayri bir organizasyon yapmadim yani. sonra bunu diger arkadasim ogrendi ve bana agzina geleni soyledi.

sebebi ise şu; arkadasimizin dogum gunu icin ayri bir kutlama yapmayalim diye dusunmustuk sadece evine gidip hediye verecektik o da bana hem yapmayalim diye konusup hem de benim ayri surpriz yaptigimi soyledi ama boyle bir amacim yoktu ve dedigim gibi siddetli bir kavga ettik ve aylardir birebir konusmuyoruz kendisiyle sizce kim hakli burada?

Bunda şiddetli bi kavgaya neden olacak hiç bir sebep yok ki ceviz kabuğunu doldurmayacak cinsten yani
Arkadaşın gelincede beraber kutlardınız ne sen haklısın ne de arkadaşın haklı 😒😒😒

merhaba 3 kisilik bir arkadas grubuyuz ve genelde ozel gunlerimizi birlikte kutlariz. bir tanesinin dogum gunuydu bizde digeriyle bi hediye aldik gunler oncesinden ama tam arkadasimin dogum gununde digeri sehir disina gitti hediyeyi o gelince verecegiz (ikimiz aldik ikimiz yan yana verelim diye) gibisinden konustuk.

ben de dogum gunu olan arkadasimi dogum gununden iki gun sonra sohbet etmek icin bize cagirdim ve yemek icin bir seyler hazirladim o sirada hicbir sey yapmamis gibi olmasin diye yaptigim tatliya mum diktim. ayri bir organizasyon yapmadim yani. sonra bunu diger arkadasim ogrendi ve bana agzina geleni soyledi.

sebebi ise şu; arkadasimizin dogum gunu icin ayri bir kutlama yapmayalim diye dusunmustuk sadece evine gidip hediye verecektik o da bana hem yapmayalim diye konusup hem de benim ayri surpriz yaptigimi soyledi ama boyle bir amacim yoktu ve dedigim gibi siddetli bir kavga ettik ve aylardir birebir konusmuyoruz kendisiyle sizce kim hakli burada?
Arkadaşınızınki altından mı?Birbirinize düşmüşsünüz kız için hahah.Niye bu kadar yarışa girdiniz anlamadım

Çok anlamsız geldi bana. Hediyeyi vermek için bekliyorsunuz zaten. Minik bir jeste dahil olamamayı da kendinle ilgili hale getirmezsin ne bileyim.

Şahsen ben çok sıkılıyorum arkadaşlıkta böyle şeylerden. Fazla kuralcı geliyor. Niye benim ne zaman ne yapacağımı bir diğeri kavga boyutunda yönetsin ki.

Daha önce benzer konular yada arkadaşınızın sizden şikayetleri olmuş muydu? Kendini genel olarak önemsenmemiş ve dışarıda hissediyor olabilir mi?

Ben sizi işgüzar buldum biraz ayrı bi kutlama yapmayalım derken söyleseydiniz hiçbir şey yapmamış gibi olmasın ayıp olur bi pasta keselim diye onların yanında birbirinizi bir şey yapmayalım diye örgütleyip arkasından siz yapınca bana siz hatalı geldiniz bilerek mi yaptınız daha mı düşünceli özenli görünmek istediniz amaç ne çözemedim

Ben sizi işgüzar buldum biraz ayrı bi kutlama yapmayalım derken söyleseydiniz hiçbir şey yapmamış gibi olmasın ayıp olur bi pasta keselim diye onların yanında birbirinizi bir şey yapmayalım diye örgütleyip arkasından siz yapınca bana siz hatalı geldiniz bilerek mi yaptınız daha mı düşünceli özenli görünmek istediniz amaç ne çözemedim
ayri kutlama yapmayalim dedigimiz zaman bunlarin hicbiri olmamisti daha, cok anlik gelisen bir seydi arkadasim bana geldiginde oldu gelisti her sey

ayri kutlama yapmayalim dedigimiz zaman bunlarin hicbiri olmamisti daha, cok anlik gelisen bir seydi arkadasim bana geldiginde oldu gelisti her sey
Tamam işte işgüzarlık tam olarak o an gelişiyor tebrikler en çok siz düşündünüz kimse bi mum bile üfletmedi ama siz alel acele bi yolunu buldunuz görünen tablo bu

Hediyeni X Ile aldık ama o burada değil onunla beraber vereceğiz doğum gününü unuttuk sanma demek zor değildi. Ama arkadaşın da abartmış başka dertler var bence mum bahane olmuş

Aslinda ortak hediyeyi vermemissiniz ama arkadasinizin huyunu da biliyorsaniz onu arayip boyle bi planinizin oldugunu soylemek uygun olurdu. Uygun demeyeyim de nezaket gostergesi diyeyim. Bu durumu arkadasiniz ne sekilde ogrendi? D.gunu olan arkadasinizdan ogrendiyse soylememesini rica edebilirdiniz. Siz foto paylastiysaniz sosyal medyada onu bilemedim

Hem sonra kutlamaya tamam deyip hem de kutlama benzeri bir sey yapmissin ben seni haksiz buldum. Kavga edecek kadar da bir sey yok amma kiymetli arkadasiniz varmis sgshshs eger barismak istiyorsan sen adim at cunku onu saf disi birakmis gibi olmussun

Back
X