Sizce kızlar hoşlandığı/aşık olduğu kişiye açılmalı mı?

ambivalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
374
7
26
İstanbul
hep ilk adım erkekten mi beklenmeli? yoksa bir kız beğendiği/hoşlandığı/ aşık olduğu erkeğe açılmalı mı? duygularını söylemeli mi?

hep ilk adım erkekten mi beklenmeli? yoksa bir kız beğendiği/hoşlandığı/ aşık olduğu erkeğe açılmalı mı? duygularını söylemeli mi?

Belli etmeli ama söylememeli..
Doğanın kanunu değiştirmek iyi değil bence.

Duruma göre değişir aslında.

Karşı tarafa gönderdiğin sinyalleri alınmıyorsa ya da anlanmıyorsa.Kıvranmaktansa gidip konuşmak en güzeli.

Ben söyledim bundan pişmanda değilim. Ama benim söyleme şeklim biraz farklıydı direk gidip açılmadım tabii ki.
Söylenirse bir şey kaybedilmez ne olacak ki doğanın kanunu falan hikaye seven insan sevdiğini her daim söylemeli, çekinmemeli.

Bence söyleme ama belli etmeye çalış..
Çünkü bazı erkekler hoş karşılamazlar açılan kızları

söyleme şeklin nasıldı? yani direk açılmadım derken?? biraz bahsetmeni rica etsem.

Ben bir kere yaptım bunu.
İlişkimiz de oldu sonrasında, ama keşke yapmasaydım diyorum.
İlişkinin erkeği ben kadını oydu sanki.
Hoşlandığını/sevdiğini bile söyleyemeyen erkekten hayır gelmiyor.

hiç bir zararı olmaz

ilişki başlayacak ilişkiyse başlar, başlamayacak ilişkiyse başlamaz

tüm bunlar çok önemsiz ve küçük detaylar

biraz ufku genişletmek lazım

en azında sap sap durup beklemezsin
negatif yanıt alırsan yoluna bakarsın

söyleme şeklin nasıldı? yani direk açılmadım derken?? biraz bahsetmeni rica etsem.

bizim ortak alanlarımız vardı genelde aynı üniversitedeydik. net üzerinden de muhabbetimiz vardı. direk söylemedim ama hep ima ettim ilk başta. sonra onun da bana ilgisi olduğunu hissettiğim zamanda ( orası biraz actionlu ) söylemiştim ha oldu mu dersen evet oldu ama kötü bir nedenden bitti benim söylemem yüzünden değil
biteceği varsa da bitiyor bi şekilde sen söyledin ben söylemedin gibi muhabbetler dönmedi hiç aramızda

Akışına bırakmalı bence.
İlgini belli et ama bırak o gelsin.
Güzel heyecanlar bunlar ve bazı şeyler erkeğe yakışıyor.

hareketlerle vs belli edilebilir ama ilan-ı aşk gereksiz. erkekler ilginç yaratıklar başta hoşlarına giden bir şey (örn; kızın duygularını açması) sonrasında gözlerine batabiliyor.
zaten aklında bir şeyler olan erkek duramaz söyler bir şekilde olmayana açılıp da ne olacak.
en güzeli ışık yakmak vs.

Bence bı kadın da hoşlandığını ıtıraf edebılmelı.. İlla erkek teklıf edecek dıye bırşey yoktur.

Sevgılımıde ben tavlamıştım zaten

Son düzenleme:

Ben de böyle düşünüyorum.

durumunuz ne yani tanışıyor musunuz yakın mısınız?ayrıca onun sana karşı hisleri olduğunu düşünüyor musun?kız arkadaşı olmadığına emin misin?

diyelim bir şey hissediyor acaba çok mu çekingen bir kişi mi ki o söylemez ben söyleyeyim diye düşünüyorsun?ya da senden mi çekindiğini düşünüyorsun?

ben genel olarak şöyle düşünüyorum bir erkek bir şey hissediyorsa illa ki gelir söyler diye bir şey yok.sonuçta uygun ortam olmaz cesaret edemez reddedilmekten korkar karşıdaki kişinin duygularından emin olamaz bundan dolayı korkar ya da çekingendir.bir çok neden olabilir söyleyemez.

sonuçta bana karşı olsun çevremde başka kızlara karşı olsun çok fazla bir şey hissettiği belli olan erkekler gelip de bir şey demediler.herkesin bir gururu var sonuçta.ben de erkek olsam iyice emin olmadan karşı taraftan söyleyemezdim.

bu yüzden sen önce duygularını belli et o bir şey hissediyorsa söyleyebileceği bir ortam yaratmaya çalış.yine de demezse eğer sana karşı hislerinden eminsen söyle derim ama ben olsam söylermiydim hayır söylemezdim.sonuçta bu erkeğin görevi diye düşünüyorum.

o söylemiyorsa aşkımı kalbime gömerdim kader der geçerdim.

açılmalı açılmamalı diyemem herkesin doğrusu kendine
ama ben birine aşık olsam ve o farkında olmasa direkt söylemezdim, cilvemi yapar oltamı atardım
gelirse yerdim gelmezse oltamı çekerdim
kaçan balık büyük olurdu kaçamayan ızgara

aslında bu karşıdaki erkeğe göre değişir..yani eğer duygularının karşılıklı olduğuna inanıyorsan olabilir neden olmasın...ama çok iyi düşünmek lazım artı ve eksilerini...bazı erkeklerde havalara girebilir eğer fazla sevmiyorsa...

Aşk bu, kadını erkeği yok bence. Kafalara yerleşmiş bu "ilk adım erkekten gelir" hikayesini dinlemediğim için şu an çok çok mutluyuz, 6 yılı geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…