Sizce kızlar hoşlandığı/aşık olduğu kişiye açılmalı mı?

erkek arkadaşımla ilk ben konuştum 4 yıldır beraberiz

konuş bir şey kaybetmezsin.yanı ya sevgili olursun ya da uzaktan selam verdiğin bi arkadaş olursun...

ama nıhayete erer en kötü ihtimalle kendine yeni bir yol çizersin cesaretli ol :)

Türk erkeğine mi ? (Genellemek yanlış biliyorum) İkilem de kalıyorum düşündüğümde belli etmeli ama söylenmemeli direk diye düşünüyorum. Karşı tarafın bir yerleri şişebilir yada kötü kız diye bakabilir "Kim bilir kaç erkeğe teklif etti" diye düşünerek.

Son düzenleme:

öyle bir erkek her türlü kendini belli eder zaten daha önceden hal ve hareketlerınden ukalalık akar tabi bazı kızlarımız bunu özgüven sanabilir.

öyle ruh hastasını da sevmesin kızlarımız bi zahmet artık.akıllı olsunlar gözlemci olsunlar kaşına gözüne bakacaklarına hareketlerıne baksınlar.

İşte aşkın ilk soluğu mantığın son soluğu derler ya arabesk oldu gerçi :) Dikkat etmek lazım ama buradan da çevreden de görüyoruz nasıl insanlara tutunacak dal diye sımsıkı sarılıyoruz. İşte bizim genelimizde böyle şu devirde tip var şu var bu var karakter ? Sonrası malum düzgün erkek yok kandırdı beni şu bu :)

Ben bu konuda işte ikilemde kalıyorum direk söylemek yerine hislerimi belirginleştirmeyi tercih ederim ve karşı tarafı da iyi sentezlemek lazım konuşulacak ise.

Ben yaptm arkadasm aracılıgyla ama sevgilisi varmis o ayrı konu ama benden hoşlandığını düşünmüştüm bakıyordu gerçi hâlâ bakıyo ama.. Neyse konuya gelecek olursak bence duygularını söylemelisin hiç olmazsa içinde kalmaz :)

bir arkadaşım bu konu açıldığında aynen şöyle dedi hoşuma gitti ve mantıklıydı .

" türk kızını aya çıkarmışlar ilk adımı aydan beklemiş :) şaka bi yana şu bir gerçek hoşlandığını söyleyen kız sana karşı çok kuvvetli hisler besliyordur ve özgüven sahibidir . Kalbi boşken o kıza şans vermeyen erkek annesiyle güne gitsin "

Bir haftadır benimde derdine düştüğüm konu budur. Başlığı görünce daldım anında. İnanın burda söyleyip de mutlu mesut sürdürenleri okuyunca içim açıldı cesaretlendim.

Şimdi söylediğimizde bizimle dalga geçen kötü bakan adamdan da hayır gelmezmiş zaten diye düşünürüm ben.

Peki söyleyip de iyi netice alanlar nasıl bir yol izlemişler var mıdır hikayeleri ? Biz de öğrenelim.

Şahsımın Facebook hesabı yok ekliyeyim.Zaten sevilenin de hesabında ekleme tuşu yok kapatmış eklemelere. Hafta bir anca görüyorum o da aramızda vezne oluyor

napcaz.

Konuşulmamalı, ilk adımı erkek atmalı düşüncesine katılmayanlardanım ama tabi karşılıklı ilişkinin ne düzeyde olduğu önemli. Eşime ilk adımı ben atmıştım mesela zaten arkadaşımdı az çok tanıyordum birşeyleri göze alarak belli etmiştim duygularımı, hiç bir zaman da pişman etmedi beni.
Karşınızdaki kişinin karakteri çok önemli, duygularınızı açtığınızda sonuç olumsuz bile olsa, hoşlandığınız adamın tutumu nasıl olur iyi tartmalısınız.

en pişman olacağınız şeyler pişman olacağım diye yapmadıklarınız ve dokunmadıklarınızdır.. insanın hoşlandığını söylemesi kadar doğal birşey yok..

işin ucunda reddedilmek de var kızla, çok gurur kırıcı olmaz mı? özgüven sarsılması yaratmaz mı?
açılıp da olumsuz yanıt alan yok mu?

işin ucunda reddedilmek de var kızla, çok gurur kırıcı olmaz mı? özgüven sarsılması yaratmaz mı?

reddedilme ihtimalin varsa söyleme bence.

onun duygularından eminsen söyle.hani çok bariz bellidir de gelip hislerini söyleyemiyordur o durumda söylenebilir bir tek bence.

şimdi kabul etse bile sana karşı hissi yoksa olmuyor der bırakır gider 2 gün sonra.

burada söyleyen kişiler hangi durumda söylemişler bilemiyorum da ben çevremde çok görüyorum bazen erkekler sevmedikleri halde sadece kız adım atmış diye takılıyorlar ben böyle birşey istemem.

olumsuz yanıt alan tabiki var ama kimse ömür boyu yas tutmuyor.. kapalı kapıda daha fazla eşelenmiyor bu sayede.. şimdi acaba acaba diye vik vik içi kemirilceğine sonucu ne olursa olsun ama bir sonuç olsun.. olmayacaksada daha fazla vakit kaybetmesin.. olacaksada bir an önce mutlu olsunlar..

hep ilk adım erkekten mi beklenmeli? yoksa bir kız beğendiği/hoşlandığı/ aşık olduğu erkeğe açılmalı mı? duygularını söylemeli mi?

işin olabilirliği önemli tabi bu kararda. tutup da imkansız bir aşk için böyle bir niyete girerse insan dediğiyle kalır.. arkadaşlığını da kaybedebilir.
eğer mümkün bir durum varsa belli edebilir kişi ama bayan olarak ilk adım atılmasını uygun görmüyorum. madem eşit değiliz erkeklerin gözünde herkes görevini bilsin

Açılabilir tabi neden olmasın. Fakat bu karşıdaki erkekle de alakalı bir durum. Gerçekten utangaç, çekingense yaklaşamıyordur. Bu durumda söylenebilir ya da belli edilebilir bir şekilde. Ama karşıdaki erkek kötü niyetli biriyse aman ha. Çünkü bunu ilerde koz olarak kullanabilir. Böyle şahsiyetsiz erkekler mevcut

Neden olsun ki insanların sevdiğini söylemesinden daha doğal bir şey yok. Karşıda ki bunu anlamıyorsa kendi öküzlüğüdür. O insandan hayır gelmez der yoluna bakarsın.
Sonunun ne olacağını bilmeden saf saf sevmekten iyidir

canım sakın ama sakın bakıyor diye açılmaya kalkma ben açıldığm kişiyle bakışıyordk ama sevgilisi varmis .. Bide sanırım ne kadar güzel olursan ol açılınca karsi taraftaki erkeğin gözünde değersiz oluyosn ..

Ben açıl gitsin derim, kadınların red cevabı alma olasılığı azdır.

Söyle gitsin, sana karşı hisleri yoksa bile durduk yere adamın aklına kendini sokmuş olursun kuzum, kapiş ? Adam da seni düşünmeye başlar, yani her halükarda kazanan sen olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…