Türk erkeğine mi ? (Genellemek yanlış biliyorum) İkilem de kalıyorum düşündüğümde belli etmeli ama söylenmemeli direk diye düşünüyorum. Karşı tarafın bir yerleri şişebilir yada kötü kız diye bakabilir "Kim bilir kaç erkeğe teklif etti" diye düşünerek.
öyle bir erkek her türlü kendini belli eder zaten daha önceden hal ve hareketlerınden ukalalık akar tabi bazı kızlarımız bunu özgüven sanabilir.
öyle ruh hastasını da sevmesin kızlarımız bi zahmet artık.akıllı olsunlar gözlemci olsunlar kaşına gözüne bakacaklarına hareketlerıne baksınlar.
işin ucunda reddedilmek de var kızla, çok gurur kırıcı olmaz mı? özgüven sarsılması yaratmaz mı?
açılıp da olumsuz yanıt alan yok mu?
işin ucunda reddedilmek de var kızla, çok gurur kırıcı olmaz mı? özgüven sarsılması yaratmaz mı?
hep ilk adım erkekten mi beklenmeli? yoksa bir kız beğendiği/hoşlandığı/ aşık olduğu erkeğe açılmalı mı? duygularını söylemeli mi?
hep ilk adım erkekten mi beklenmeli? yoksa bir kız beğendiği/hoşlandığı/ aşık olduğu erkeğe açılmalı mı? duygularını söylemeli mi?
canım sakın ama sakın bakıyor diye açılmaya kalkma ben açıldığm kişiyle bakışıyordk ama sevgilisi varmis .. Bide sanırım ne kadar güzel olursan ol açılınca karsi taraftaki erkeğin gözünde değersiz oluyosn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?