Çocuk Hastalıkları Sizce kötü birşey olurmu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
Az önce konşum geldi .. bebegim üç aylık ...bebegimi öptü.sonra fark ettim dudagında uçuk gördüm..başımdan aşağı kaynar sular döküldü ya bebegime bisey olursa..geçen haberlede görďüm kadın uçuklu dudagıyla bebegini öpmuş bebegine vürüs bulaşmıs ve 10 gün ićinde ölmüş..:mad::mad::mad:

Az önce konşum geldi .. bebegim üç aylık ...bebegimi öptü.sonra fark ettim dudagında uçuk gördüm..başımdan aşağı kaynar sular döküldü ya bebegime bisey olursa..geçen haberlede görďüm kadın uçuklu dudagıyla bebegini öpmuş bebegine vürüs bulaşmıs ve 10 gün ićinde ölmüş..:mad::mad::mad:
Korkma o kadar sil bebeğin yüzünü iyice opturme kimseye de pudra sür biraz da birşey olmaz pozitif düşün

Bebekleri şap şup openlere gicik oluyorum ben kendi çocugumu opmezdim bebekken elleiri dişinda başkasi optugunde cok bozulurdum valla.lutfen opturmeyin bebeklerinizi hele birde uçuk varmis.
Sizin degilde komsunuzun akıl etmesi lazim bunu

üff ne düşüncesiz insanlar var ya.
öpmese darılacaktı sanki bebek.
telaş yapmayın güzelce silin yüzünü :KK43: keske deseydiniz uçuk varmış niye öptün diye.bilsin yanlışını
şuna bak ya mahsus yapar gibi..

Valla çirkefleşirim 3 aylık çocuğumu öpseler. Sen canını sıkma illa bir şey olacak diye bir şey yok ama bağışıklık sistemi zayıf dikkat ediyoruz biz bile öpmüyoruz falan de, bi şekilde idare et. Öptürme daha çok küçük kıyamam.

Tamam uçuk varmış, o haberi bende gördüm amenna. ama ben her çocuğu öpmem. Seviyorsam öpüyorum. Siz nasıl dayanıyorsunuz öpmemeye? Benim bir kardeşim var mesela ağzını yüzünü ufalarım elimle. Poposuna vururum ağzına vururum. Öperim g.tu başı demem. Şaşırıyorum öpmeyen insanlara. Ha ama uçuk olayın da öpmeye bende kızardım.

üff ne düşüncesiz insanlar var ya.
öpmese darılacaktı sanki bebek.
telaş yapmayın güzelce silin yüzünü :KK43: keske deseydiniz uçuk varmış niye öptün diye.bilsin yanlışını
şuna bak ya mahsus yapar gibi..
3 aylık. .insan bazen diyemiyor işte..yıkadım sonrasında bişey olmaz inşallah ya

Allah korusun arkadaşim ya aklına getirme böyle kötü düşünceler. Bebeğinin yüzünü falan ılık bezle sil. Öpmek isteyen de elini opsun en fazla yeter.

Söyleyin bence daha aşıları yok öpmeyin sadece koklayın diyin ben olsam söylerdim. isterseler kızsınlar vallahi. küçücük masul bebeler mi kıymetli eş dostun kızması mı. Böyle kendini bilmeyen insanlara gıcık oluyorum.

uyuz oluyorum şöyle bebeleri öpenlere yaa.
adam gibi uzaktan sev yani di mi?
bişi olmaz bu arada.

Tamam uçuk varmış, o haberi bende gördüm amenna. ama ben her çocuğu öpmem. Seviyorsam öpüyorum. Siz nasıl dayanıyorsunuz öpmemeye? Benim bir kardeşim var mesela ağzını yüzünü ufalarım elimle. Poposuna vururum ağzına vururum. Öperim g.tu başı demem. Şaşırıyorum öpmeyen insanlara. Ha ama uçuk olayın da öpmeye bende kızardım.
Ben öpmeye bişey demiyorum..ama uçuklu yani insan biraz düşünür

Back
X