Çocuk Hastalıkları Sizce kötü birşey olurmu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Söyleyin bence daha aşıları yok öpmeyin sadece koklayın diyin ben olsam söylerdim. isterseler kızsınlar vallahi. küçücük masul bebeler mi kıymetli eş dostun kızması mı. Böyle kendini bilmeyen insanlara gıcık oluyorum.

malesef insanımız çok düşüncesiz.inanın bebeğim doğunca ne yaparım diye ben bile şimdiden düşünüyorum ve şu dediğiniz çok mantıklı aşıları yok demek en iyisi bu aklıma gelmemişti.

malesef insanımız çok düşüncesiz.inanın bebeğim doğunca ne yaparım diye ben bile şimdiden düşünüyorum ve şu dediğiniz çok mantıklı aşıları yok demek en iyisi bu aklıma gelmemişti.
Benim her zaman söylediğim birşey aşıları yok ve birde doktorumuz kimseye öptürme dedi kusura bakmayın lütfen bilmemne aşısının tarihi geliyormuş yanlış anlamayın ama o tarihe kadar hasta olmaması gerekiyormuş yoksa aşıyı yaptıramazmışız ve o aydan başka bir ay yapılmıyormuş. diye söylüyordum illaki laftan anlamayanlara. Ne aşısı diye sorarlarsa da özel aşı ismini bilmiyorum öğrenince söylerim felan diyordum. Kimse kusura bakmasın yani bebek bu koskoca insanlar bile mikrop kaparken minicik bebeklere yazık günah.

Back
X