Günaydın hanımlar. .
Her ay kredi kartına minimum 1,000 tl ödememiz oluyor. Diğer borçlarımız da fazla olduğu için bu 1,000 tl ben çalışmaya başladığım halde bizi zorluyor. Ben de eşime ''kart borcu kadar kredi çekelim, sonra onu az az öderiz, en azından kapanır kredi borcu'' dedim. O da düşüneyim bi dedi. Borcu borçla kapatmak olacak ama en azından hayatımızdan kredi kartını çıkaracağız ve aylık 1,000 tl değil de 250 - 300 arası bi para ödeyeceğiz ve ne zaman biteceği belli olur en azından diye düşündüm. Ayrıca eşime ''sadece minimum tutarı ödediğinde faiz işliyor mu'' dedim, evet dedi. Ben kart işlerinden anlamıyorum hayatımda bi kere bile kullanmadım da. .
Bilemedim ama yine de. .
Eğer kartı tamamen iptal edicekseniz çok mantıklı.Ama kartı kullanmaya devam edip üstüne birde kredi eklenirse çok daha zor
eğer o kredi kartının borcunu kapatamıyorsanız ve borcu kapattıktan sonra birdaha kullanmayacaksanız mantıklı tabiki...
Bence de öyle yapın. Hatta 250 300 arası ödemeleriniz olursa arada 500 600 falan ödeyebilrseniz öyle ödeyin hem daha çabuk biter
Ne demek.. Ama şunu da unutma, 6000 çekersen 9000 falan ödüyorsun yaklaşık. O yüzden ama nasıl olsa öderiz fazla çekelim hatasına düşmeyin. İyice araştırın, gaza gelmeyin :)Yok kapatamıyoruz. .
Teşekkürler. Öyleyse ben eşime yine söyleyeyim de kapatalım krediyle. .
Cevaplarınız için sağolun :)
Ne demek.. Ama şunu da unutma, 6000 çekersen 9000 falan ödüyorsun yaklaşık. O yüzden ama nasıl olsa öderiz fazla çekelim hatasına düşmeyin. İyice araştırın, gaza gelmeyin :)
Mantikli. Kredi kartinin asgarisini oduyor iseniz cok mantikli hatta. Kenara para atarsaniz krediyi erken kapatir ve kalan faizlerden kurtulursunuz.
İyimiş.. O zaman kolaylıkla ödeyin inşallah canım :)Biz 5 bin kadar çekeceğiz. Onun da faizi bin küsürmüş.
İyimiş.. O zaman kolaylıkla ödeyin inşallah canım :)
Rica ederm canımmÇok teşekkür ederim
Günaydın hanımlar. .
Her ay kredi kartına minimum 1,000 tl ödememiz oluyor. Diğer borçlarımız da fazla olduğu için bu 1,000 tl ben çalışmaya başladığım halde bizi zorluyor. Ben de eşime ''kart borcu kadar kredi çekelim, sonra onu az az öderiz, en azından kapanır kredi borcu'' dedim. O da düşüneyim bi dedi. Borcu borçla kapatmak olacak ama en azından hayatımızdan kredi kartını çıkaracağız ve aylık 1,000 tl değil de 250 - 300 arası bi para ödeyeceğiz ve ne zaman biteceği belli olur en azından diye düşündüm. Ayrıca eşime ''sadece minimum tutarı ödediğinde faiz işliyor mu'' dedim, evet dedi. Ben kart işlerinden anlamıyorum hayatımda bi kere bile kullanmadım da. .
Bilemedim ama yine de. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?