Sizce mantıklı mı?

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.171
11.079
248
Günaydın hanımlar. .

Her ay kredi kartına minimum 1,000 tl ödememiz oluyor. Diğer borçlarımız da fazla olduğu için bu 1,000 tl ben çalışmaya başladığım halde bizi zorluyor. Ben de eşime ''kart borcu kadar kredi çekelim, sonra onu az az öderiz, en azından kapanır kredi borcu'' dedim. O da düşüneyim bi dedi. Borcu borçla kapatmak olacak ama en azından hayatımızdan kredi kartını çıkaracağız ve aylık 1,000 tl değil de 250 300 arası bi para ödeyeceğiz ve ne zaman biteceği belli olur en azından diye düşündüm. Ayrıca eşime ''sadece minimum tutarı ödediğinde faiz işliyor mu'' dedim, evet dedi. Ben kart işlerinde anlamıyorum hayatımda bi kere bile kullanmadım da. .

Bilemedim ama yine de. .

Bende bilemedim,ne yapmaya çalıştığınızı.Harcama yapmayacağınıza emin misiniz kredi katdına alışkın olan kolay kolay bırakamıyor.Daha sonrasında tekrar çıkartıyor.Kiminde 3 5 tane

Son düzenleme:
eğer o kredi kartının borcunu kapatamıyorsanız ve borcu kapattıktan sonra birdaha kullanmayacaksanız mantıklı tabiki...

Bence de öyle yapın. Hatta 250 300 arası ödemeleriniz olursa arada 500 600 falan ödeyebilrseniz öyle ödeyin hem daha çabuk biter

eğer o kredi kartının borcunu kapatamıyorsanız ve borcu kapattıktan sonra birdaha kullanmayacaksanız mantıklı tabiki...

Yok kapatamıyoruz. .

Bence de öyle yapın. Hatta 250 300 arası ödemeleriniz olursa arada 500 600 falan ödeyebilrseniz öyle ödeyin hem daha çabuk biter

Teşekkürler. Öyleyse ben eşime yine söyleyeyim de kapatalım krediyle. .

Cevaplarınız için sağolun :)

Kredi kartını kullanmicaz diye kenara kaldirmayin. Eninde sonunda kullaniliyor. Tamamen iptal ettirip kredi çekerseniz iyi olur.

Yok kapatamıyoruz. .

Teşekkürler. Öyleyse ben eşime yine söyleyeyim de kapatalım krediyle. .

Cevaplarınız için sağolun :)
Ne demek.. Ama şunu da unutma, 6000 çekersen 9000 falan ödüyorsun yaklaşık. O yüzden ama nasıl olsa öderiz fazla çekelim hatasına düşmeyin. İyice araştırın, gaza gelmeyin :)

Mantikli. Kredi kartinin asgarisini oduyor iseniz cok mantikli hatta. Kenara para atarsaniz krediyi erken kapatir ve kalan faizlerden kurtulursunuz.

Bence herşeyi sen düşünme
1000 ise 1000 yani senin eşin ikide bir ailesine para pul bot yollayan kişi değil miydi
Hani onlar için 100.000 kredi bile çekmesine rağmen
Her ay 1000 de sizin için ödeyin ne çıkar ?

Dediğiniz fikir ıyıde muhakkak kapattırın demekkı sız k.kartı kullanmayı beceremıyorsunuz..

Bilmem şahsen ben kredi kartsız hayat düşünemiyorum,
Yani bugün olmazsa yarın mutlaka kullanılıyor,
Dediğiniz mantıklıda ,yarın o bürgün kullanmayacağınızın ne garantisi var ! yani eşinizin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…