- 3 Nisan 2017
- 46
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi pembeaskina
-
Ne bileyim istihareler olumlu falan olunca bide çok hoşuma gitti konuşmaları falan istemiyorum da demiyor tam bi şekilde o yüzden biliyorum çok saçmaSeni istemiyomuş ışte sen niye zorla olsun istiyorsun ki? Hemde haftalık konuşmayla
Geçmişin çok sorunlu,ilerde bi sorun olursa beni ya mezara ya hapse sokarsın ben sorunlu bi hayat istemiyorum dedi.
Off çok küçüldüm yaAzcık gurur, azcık...
Çok yüzsüzleştim ya çok utanıyorumŞizofrenim deseymiş beyefendi,daha açıklayıcı olurmuş hasbam
Bu yüzden kimse benimle olmasın mı yani hep böyle mi olcak yaniilk tanıstıgınız kişiye geçmisinizi anlatmayın. Adamda haklı ayrıca. Ben olsam bende aynı şeyi derdim. K bakmayın kimse dertsiz başına dert almak istemez
Kimse seninle olmasın demiyorum ben. Tabikide bi ilişkin olabilir. Ama ilk tanıstıgın insana tüm herşeyini anlatma diyorum. Mahkemelik olmuşsun falan filan. İlk tanıstıgın insanı ne ilgilendirir bu ?? Olmuş bitmiş. Hala rahatsız etmiyor demi seni ??bu olaylardan ne kadar sonra tanıstın bu kişiyleBu yüzden kimse benimle olmasın mı yani hep böyle mi olcak yanibende bilemezdim böyle sorunlar olacağını bende böyle olsun istemezdim
6-7 ay oldu Nişanı atalı ama önümüzde ki aylarda mahkeme var sadece. Beni rahatsız edemiyor çünkü hiç bi yerden ulaşamaz. Ben en başta onun oyunlarından sandım bu çocuğu o yüzden anlatmıştım oda ilk bişey olmaz her insanın başına gelebilir yeter ki evleneceğin adama dürüst ol dedi. Sonra ben huysuzluk falan yapınca herşeyi büyük küçük bahaneler ürettiKimse seninle olmasın demiyorum ben. Tabikide bi ilişkin olabilir. Ama ilk tanıstıgın insana tüm herşeyini anlatma diyorum. Mahkemelik olmuşsun falan filan. İlk tanıstıgın insanı ne ilgilendirir bu ?? Olmuş bitmiş. Hala rahatsız etmiyor demi seni ??bu olaylardan ne kadar sonra tanıstın bu kişiyle
Demeyin böyle şeylerAtacağı varsa da atmaz umarım
Tamam rahatsız etmiyormuş işte. Kapat bitsin gitsin bu konu. Bu kişiliğede kesinlikle tekrardan ulaşma. Konuşmalarını hiç begenmedim bu da tekin degil6-7 ay oldu Nişanı atalı ama önümüzde ki aylarda mahkeme var sadece. Beni rahatsız edemiyor çünkü hiç bi yerden ulaşamaz. Ben en başta onun oyunlarından sandım bu çocuğu o yüzden anlatmıştım oda ilk bişey olmaz her insanın başına gelebilir yeter ki evleneceğin adama dürüst ol dedi. Sonra ben huysuzluk falan yapınca herşeyi büyük küçük bahaneler üretti
Şaka mı yapıyorsun? Öncekinden ne farkı var bunun? Ha pardon öncekinin madde bağımlısı hali. Bunun doğal hali böyle. İyice dibe vurmak istiyorsun galibaDemeyin böyle şeyler
Ben kıskançlık anlamında söylüyor diye düşünmüştüm o yüzdenŞaka mı yapıyorsun? Öncekinden ne farkı var bunun? Ha pardon öncekinin madde bağımlısı hali. Bunun doğal hali böyle. İyice dibe vurmak istiyorsun galiba
Değil midir? Ne biliyim okumuş kültürlü kültürlü konuşuyordu. Ben hemen herkese inanıyorum yaaaTamam rahatsız etmiyormuş işte. Kapat bitsin gitsin bu konu. Bu kişiliğede kesinlikle tekrardan ulaşma. Konuşmalarını hiç begenmedim bu da tekin degil
Ben sadece duygusal bir boşluk yaşıyordum iyi geldiğini düşünmüştüm ailevi bir kaç problemim de oluncaAy sacmalamayin lütfen yaa. Bı dertten kurtulup başka derdin peşinde koşmayın.
Degil tabi daha yeni kouşmaya başlamışsınız' evlenecegin adama dürüst ol' ne demek. Cok saçma geldi konuşmaları. Sende herseye inanma. Yoksa basına cok dert açarsın. Hem belkide adam evli sosyal medyaya güvenmeDeğil midir? Ne biliyim okumuş kültürlü kültürlü konuşuyordu. Ben hemen herkese inanıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?