Sizce mesaj atar mı?

bence şuan boşluktasın canım onun sana söylediği 2 güzel söze hemen aldanma. Millet kimleri kaç sene seviyorda olmuyor bir türlü

Ya hanımefendi internette herkes ağa herkes paşa herkes kültürlü herkes çok iyi . İnternetten hemen nasıl güvenip geçmişinizi söyleyip bağlanıyorsunuz . Tamam internetten tanışıp evlenen mutlu olan Yok mudur vardır . Ama yüz kişiden 10 kişi . Bu tip adamlar genelde herkese yazar . Hadi diyelim tanıştınız . Normalde ekstra iyi hoş sohbet gitmesi gerekirken (kimse gerçek hayattaki davranmıyor çünkü çoğunlukla ) bunca huzursuzluk . Sonu biraz belli

Duygusal bir boşluk yaşadığım için böyle oldu

Üç kez istihareye yatıp güzel rüyalar görüldü diye internetten iki haftalık bir adama deli divane olmak Allahım biri beni durdursun diyorum biraz kendinizi geliştirin bu nedir ya memlekete gideceğim telefon almayacagim cevap ver vs vs neyin kafasindasin canım kendine gel

Boşluğuma denk geldi ama kendime geldim.

saflık ediyorsunuz.
bi kere geçmişinizdeki kötü olayları kimseyle paylaşmayın. yüzünüze vururlar. insanların eline koz vermeyin.

ikincisi biz sıradan kullarız. istihare falan beynin oyunu oluyor. herkes istihareye yatamaz. yatsa da ona güvenip hareket edilmez. rüya ile amel olmaz.

biraz akıllı olun ya. olan biten belli.
aşkta gurur olmaz o ayrı ama siz kendinizi çok açmayın insanlara yine de. ağır olun.

Her yerden engelledim vs. Daha yazmıyorum uzak duruyorum ki duygusal bi boşluğuma denk geldi şuan çok pişmanim

Duygusal bi boşluğuma denk geldi. Şuan o kadar pişmanım ki

Bu konuya bir cevabim yok ama bir daha kisa sureli tanistigin kisilere gecmisini anlatmamani tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…