Sizce mesaj atar mı?

Yaşı çok genç birde ramazanın son haftalarında sahura kadar konuşurduk hani diyorum evli olsa bunu yapamazdı bende şüphe ettiydim bilmiyorum belki se duygusal bi boşluk yaşıyorum kocamaaann aile sorunları derken çok küçülttüm kendimi yaa

Ben sadece duygusal bir boşluk yaşıyordum iyi geldiğini düşünmüştüm ailevi bir kaç problemim de olunca
Bu adam size başka problemler acabilir. Bosluklarinizi başka şekilde doldurun. Kitap okuyun,yeni hobiler edinin arkadaslarinizla takılın ama yeni bı sevgili arayışına girmeyin. Hele hele netten tanıştığınız birine nasıl güveniyorsunuz? Adam peşinde koşturmak için düşünücem ayağı yapıyor ya da başka sevgilisi var ondan ayrılıp size gelecek. Kendinize bu kötülüğü yapmayin

Ben hep kendimi uzak tutuyordum mesaj atana cevap bile vermezdim buna niye cevap verdim bilmiyorum. Zaten çok bunalım bi dönemime denk geldi bide aynı memleketli falan çıkınca içim ısındı ruhsal olarakta şuan iyi değilim herkese güveniyorum hemen nefret ediyorum şu huyumdan

Evleneceğin adama dürüst ol derken kendisinden bahsettiğini nasıl anladın?
Ona başta ilk mesaj attığında ben seni o sandım falan demiştim. Seviyor musun hala dedi duygularım tam törpülenmiş sayılmaz başkası olur mu bilmiyorum dedim oda deme öyle,unutursun sadece evleneceğin adama dürüst ol dedi. Ben üzerime alınmadım genel konuştu diye tahmin ettim. Bu hep evlilikten bahsetti cinsel muhabbete girmedi tabi ki ama hep evlenmek istediğini söyledi,buluşmak için ısrar da bulunmadı herşey zamanla rayına oturur diyodu

boşluktan ne yapacağını şaşırmışsın sorunlu insanlar özellikle ilgini çekiyor anlaşılan.

Önce herkese inanmamayi ogrenin. Böyle giderse ailenizinde sizinde çok basınız ağrır. Şu hayatta herşey erkekten ibaret değil. Sizin daha temkinli olmanız lazimken ateşe atliyorsunuz cesaretiniz saflıktan geliyor anlaşılan. İnsanlar acımasız kendinizi korumayı bilmezseniz sizi yerlerrr

Erkekler için değil sadece herkese inanıyorum hemen. Ben insanların bu denli acımasız olmasından çok sıkıldım artık canım çok yanıyor.

Sanırım öyle sağlıklı düşünemiyorum
Ne yazıkki biz kadınlar duygusal bir boşluğa düştüğümuzde bize kendimizi iyi hissettirecek erkeklere sarılıyoruz, pembe gözlükle bakıp bu kez olacak umuduyla iki günde hayal kurup karşımızdakini hayatımızın erkeği statüsüne yukseltiyoruz, sonra olan bize oluyor, yapmayın, böyle dengesiz kişiliklere haddinden fazla değer vermeyin...

Ne güzel dediniz öyle cidden ve ben o kadar pişmanım o kadar pişmanım ki kaç kere mesaj atmıcam dedim ona üstüne kaç kere daha attım. En son sana daha yazmıcam susuyorum artık sonuna kadar dedim ve sustum. İstiyorum ki mesajı aramayı kesince afallasın mesaj atsın bana yaptığı muameleyi ona yapayım çok gururumu çiğnedim ya.

Takintili misin?
Adami gormemissin alti ustu 2hafta sanalda konusmussun, 10 senelik cocuklarinin babasi gibi pesine dusuyon. Bence o da bunu gordugu icin bu is olmaz. Insan bu kadar onemsiz biri icin 3 kere istihareye yatar mi ya. Hem de seni istemiyorum diyen biri.

Takintili misin?
Adami gormemissin alti ustu 2hafta sanalda konusmussun, 10 senelik cocuklarinin babasi gibi pesine dusuyon. Bence o da bunu gordugu icin bu is olmaz.
Duygusal ve hassas bir dönem geçirirken tanıştık o yüzden böyle oldum sanırım. En son daha yazmıcam artık susuyorum dedim daha da tek bir mesaj bile atmadım artık atmayı da düşünmüyorum ama o kadar pişmanım ki kendimi çok kötü hissediyorum bu kadar mesaj falan attım diye keşke atsa da bende ona yaptığını yapabilsem çok küçüldüm ya ergen gibi

Bide ben hemen ilk konuştuğumuz zaman istihare ye yatmıştım olumsuz sonuç çıkarsa hiç konuşmamak için sonradan yatmadım

Bide ben hemen ilk konuştuğumuz zaman istihare ye yatmıştım olumsuz sonuç çıkarsa hiç konuşmamak için sonradan yatmadım
Canim ilk konustugumuz zaman diyon da zaten 2 haftacik olmus :))) kendini bu kadar kolay kaptirma. Bu gidisle ya davulcuya varacan ya zurnaciya. Bak hala o da bana mesaj atsin bende onu reddediyim diyosun. Takinti iste bu. Birak atmasin 2 gunluk adam bi daha nerde gorcen etcen. Yok saysana.

Garip misin ?
Hem adamı mesajla taciz et hem de kendi ellerinle yok ettiğin gururunu adamın sana mesaj atmasini bekleyerek aynı muameleyi ona uygulama hayallerine kapılarak tatmin et, ne güzel kafan var gule güle kullan
Ha yalniz daha çok beklersin

Kendimi ifade edemedim. Ben ilk başta dediğim hani bana bir görücü bile gelse anında yatıyolar artık bana sormadan bile yatıyor arkadaşlarım Buda bana mesaj attı 2. Gün arkadaşım hemen yattı,sonuçları bildirdi. Bende olumlu falan deyince bi gaza geldim. Ya kendimi çok küçük düşürdüm o yüzden sanırım

Neden insanlara yorum yaparken karşı tarafında bi kalbi olabileceğini ve bu kalbin de kırılabileceğini düşünmeden yazıyorsun? Ben çok hassas bir dönemdeyim rica ediyorum yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…