Sizce mesaj atar mı?

Neden insanlara yorum yaparken karşı tarafında bi kalbi olabileceğini ve bu kalbin de kırılabileceğini düşünmeden yazıyorsun? Ben çok hassas bir dönemdeyim rica ediyorum yapma.
Neyi yapmayayim?
Hala adam mesaj atsın ben de onu ezeyim derdindesin
Ders çıkardığın felan yok tatava mevzu tamamen
Gururunu ezmenin sorumlusu o adam değil kendinsin
Hırs ettiğin şeyin sorumlusu o adam değil senin gereksiz takintilarin

Bosverrrrrr dusurduysen dusurdun babanin oglumu bi daha nerde gorcen her yerden engelle sil butun iletisimini kes gitsin.gerci sende bunu yapacak potansiyel goremiyom ama. Eger abla tavsiyesi istiyosan seninle senin gecmisin kotu, benim basimi belaya sokarsin diye konusan adama, bi daha selam dahi verme. Gerisi senin bilcegin is.

Tamam yapacağım söz,teşekkür ederim çok iyi geldi

Neden yüzsüzlük yapıyorsun ki sonra bir değerin kalmayacak. Burada bir sürü konu var. Boşluğuna denk gelmiş.
Adam da kendince haklı.

Bence her seyi akisina birakirsan senin icin faha iyi olacak..

Geeçekten saf bi insansın neleri var neleri. İşin özeti: sosyal medyaya kanma lütfen

Bu yüzden kimse benimle olmasın mı yani hep böyle mi olcak yani bende bilemezdim böyle sorunlar olacağını bende böyle olsun istemezdim
Hatayı daha yüzyüze gelmeden herşeyinizi anlatmakla yapmışsınız bence. Yoksainternetten tanışmakta birşey yok. İnsanlar instagramda tanısıp evleniyor artık.
Bazen insan mantıklı düşünemiyor gururuna yediremeyeceği davranışlarda bulunabiliyor. Olan olmuş artık.
Ama istihareye inanarak hareket etmeyin derim ben. Her zaman doğruyu gösterici olmuyrmuş. Rüya sonucta bilinçaltınız sizi yanıltabilir.
Beklemekten başka care yok. Biraz zamana yayın bakalım

iki haftada böyle olduysan birde görüşseniz nolur acaba :))) sacma ısrar etmek erkek uğraşsın ya azıcık guruurr ya

Abartma lütfen.

Ayrıca istiharede iyi çıkmasi suna delalettir: senden ayrılmakla senin icin hayırlı birşey yapmıştır

ilişkiler güven üzerine kurulmalı.
sadece ısındım, hoşuma gitti ile olmaz
siz geçmişinizi anlatmışsınız adam da sizi tanımadığı için haliyle "acaba" diye düşünmüş.
bu şekilde düşünüyorsa mesaj atmayacaktır bence.

Yaşadığın boşluktan yılana sarilmissin. Bence de kafanı dinle. Yoksa bu adam bu konulari daha cokk temcit pilavı gibi isitip isitip önüne getirir.

zorlu bir dönemden yeni çıkmışsınız... şuan hissettiğiniz şeylerin sadece boşluktan kaynaklandığını düşünüyorum..
bence teknolojik hiçbir alet götürmeden gidin memleketinize ve kafanızı dinleyin...
döndüğünüzde bence zaten şu "arasın da arasın mesaj atsın da mesaj atsın" tavrınızın saçma olduğunu anlayacaksınız...

Telefon goturmuyorum cok basit bi blof ama ya. İsleri hizlandirmak icin oldugu cok belli. İstihare de maalesef her onumuze gelen icin yatilmadigi gibi herkes icinde yatilmaz. Makbulu budur.

Soyle dusunun. Uyusturucu bagimlisi bir eski nisanlinin kafasina esip nisanlisina sarma ihtimali var. Siz nasil ayrilmayi olagan gordunuz, oda daha baslamadan bu riski almak istemiyor. Bence zorlamayin boyle dusunen bir adami.

İnternet üzerinden başlanan yaşanan hiçbir ilişki bana mantıklı ve samimi gelmiyor biraz daha realist baksaniz olaylara. Sütten ağzınız yanmış ama hiç ders almış gibi gorunmuyorsunuz maalesef..

ahh allahımm... kusura bakma ama dicem yani netten klavye basından birine aşık olunur mu ya nasıl güveniyosunuz kardeşim karşında sapık mı var iyi mi kötü mü nereden biliyosunuz zaten sorunlu bi ilişkiden çıkmışşın şimdi daha akıllı ve UYANIK olman lazımdı. belliki adamda istemiyor seni daha yeni tanıdıgın birine bu kdr ısrarcı olmanda ayıp yani bütün özelinide anlatmışsın bir daha böle hata yapmamanı öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…