- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.183
- 1.123
- Konu Sahibi pembeaskina
-
Neyi yapmayayim?Neden insanlara yorum yaparken karşı tarafında bi kalbi olabileceğini ve bu kalbin de kırılabileceğini düşünmeden yazıyorsun? Ben çok hassas bir dönemdeyim rica ediyorum yapma.
Bosverrrrrr dusurduysen dusurdun babanin oglumu bi daha nerde gorcen her yerden engelle sil butun iletisimini kes gitsin.gerci sende bunu yapacak potansiyel goremiyom ama. Eger abla tavsiyesi istiyosan seninle senin gecmisin kotu, benim basimi belaya sokarsin diye konusan adama, bi daha selam dahi verme. Gerisi senin bilcegin is.Kendimi ifade edemedim. Ben ilk başta dediğim hani bana bir görücü bile gelse anında yatıyolar artık bana sormadan bile yatıyor arkadaşlarım Buda bana mesaj attı 2. Gün arkadaşım hemen yattı,sonuçları bildirdi. Bende olumlu falan deyince bi gaza geldim. Ya kendimi çok küçük düşürdüm o yüzden sanırım
Tamam haklı olabilirsin de kırıcı uyarma cidden yapma bunuNeyi yapmayayim?
Hala adam mesaj atsın ben de onu ezeyim derdindesin
Ders çıkardığın felan yok tatava mevzu tamamen
Gururunu ezmenin sorumlusu o adam değil kendinsin
Hırs ettiğin şeyin sorumlusu o adam değil senin gereksiz takintilarin
Tamam yapacağım söz,teşekkür ederim çok iyi geldiBosverrrrrr dusurduysen dusurdun babanin oglumu bi daha nerde gorcen her yerden engelle sil butun iletisimini kes gitsin.gerci sende bunu yapacak potansiyel goremiyom ama. Eger abla tavsiyesi istiyosan seninle senin gecmisin kotu, benim basimi belaya sokarsin diye konusan adama, bi daha selam dahi verme. Gerisi senin bilcegin is.
Peki ben gidiyorum madem iyi forumlarTamam haklı olabilirsin de kırıcı uyarma cidden yapma bunu
Hadi bakalim. Engelle sil. Ne dusunurse dusunsun hakkinda bosver sen kendini bilTamam yapacağım söz,teşekkür ederim çok iyi geldi
Cuma günü cuman mübarek olsn yaz ..Ne bileyim istihareler olumlu falan olunca bide çok hoşuma gitti konuşmaları falan istemiyorum da demiyor tam bi şekilde o yüzden biliyorum çok saçma
Geeçekten saf bi insansın neleri var neleri. İşin özeti: sosyal medyaya kanma lütfenYaşı çok genç birde ramazanın son haftalarında sahura kadar konuşurduk hani diyorum evli olsa bunu yapamazdı bende şüphe ettiydim bilmiyorum belki se duygusal bi boşluk yaşıyorum kocamaaann aile sorunları derken çok küçülttüm kendimi yaa
Hatayı daha yüzyüze gelmeden herşeyinizi anlatmakla yapmışsınız bence. Yoksainternetten tanışmakta birşey yok. İnsanlar instagramda tanısıp evleniyor artık.Bu yüzden kimse benimle olmasın mı yani hep böyle mi olcak yanibende bilemezdim böyle sorunlar olacağını bende böyle olsun istemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?