- 25 Ekim 2020
- 294
- 10
- 48
- 29
- Konu Sahibi beyzaaaa123
-
SanmıyorumEvet geliyor da yanlış düşünür mü hakkımda sizce
Beğendiğine eminim ama çekingen duruyordu zaten hali tavrıCok begenseydi yazardi, zaten siz eklemissiniz. Yazmayin
Ekledim aslında ilk adımı atmış gibi bir sey oldum yüzsüzlük yapmak istemiyorum napsam yaamaaan yaz gitsin
Ben yazmazdim, zaten eklemisim, o yazsin diye beklerdimArkadaşlar selam gecen gün bir akrabamın düğününe gitmiştim orada bi çocuğu çok beğendim dikkatimi çekti bir kaç kez baktım onunda bana dikkatli baktığını farkettim bir çok kez bakıştık. Sonra ben çocuğu ekledim 2 gün oldu o bir sey yazmadı biraz çekingen duruyor sizce ben bir şeyler yazsam mı hiç alışık olmadığım bir şeyi yaşıyorum çok çekiniyorum
bi şeyler beğen bari profilindenEkledim aslında ilk adımı atmış gibi bir sey oldum yüzsüzlük yapmak istemiyorum napsam ya
bi şeyler beğen bari profilinden
Evet 2 gün oldu bekledim yazmadım ama sıkıldım artık yoksa sillcemBen yazmazdim, zaten eklemisim, o yazsin diye beklerdim
Bence bu daha mantıklı. Bi de ne kötü düşüncek ua boşver oralarıNe yazacaksın ki ?
Bari hikayesine falan yorum yap
Hikaye atmıyor ki hiçbir şey paylaşmıyorBence bu daha mantıklı. Bi de ne kötü düşüncek ua boşver oraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?