- Konu Sahibi beyzaaaa123
-
Sen at peki . Flört etmek isteyen illa hikayeye bir emoji bir şey yapıyor ordan anlarsınHikaye atmıyor ki hiçbir şey paylaşmıyor
Yok atmıyorStory atmıyor mu? Storydeki şey her neyse ilginizi çekmiş gibi muhabbet açsanız
Zaten sürekli bakıp duran birine otomatik olarak siz de bakarsınız. Ben ortada bir beğeni olduğunu düşünmüyorum size karşı, herhangi bir hissi olsaydı sizin eklediğinizi görünce havalara uçup mesajı atardı anında.
Ben ortada bariz bir bakışmadan bahsediyorum ben bakmasam bile hep bana bakmış arkadaşlarımdan duydum ve ben neredeysem oraya doğru geldi hepZaten sürekli bakıp duran birine otomatik olarak siz de bakarsınız. Ben ortada bir beğeni olduğunu düşünmüyorum size karşı, herhangi bir hissi olsaydı sizin eklediğinizi görünce havalara uçup mesajı atardı anında.
İlk ben ekledim ya ondan biraz çekindim o yüzden :)Yaz gitsin nolacak yaa en fazla anlaşamayıp birbirinizi silersiniz o kadar. Bir de şu zamanda mesaj atmanın nesini yanlış anlayacak
İnstagram da şansıma çökmüşYaz gitsin nolacak yaa en fazla anlaşamayıp birbirinizi silersiniz o kadar. Bir de şu zamanda mesaj atmanın nesini yanlış anlayacak
Tamam işte neden ekledin? İletişime geçmek için. O yüzden çekinmene gerek yokİlk ben ekledim ya ondan biraz çekindim o yüzden :)
Haklısınız aslında tamamdır yazacağımTamam işte neden ekledin? İletişime geçmek için. O yüzden çekinmene gerek yok
Ben beni ekleyen birisine yazmazdım ondan beklerdimZaten eklemişsiniz sizden etkilenseydi sizin kadar yazardı
Evet neler neler yapar bencede bendeki şans demek ki bilemiyorum erkekleri çözmek çok sıkıntıBen olsam yazmazdim...
Eklemek yeteri kadar büyük bir adım .
Sizin o utangaç çekingen dediğiniz erkek
Canı isterse neler neler yapar aklınız şaşar..
Belli ki bir şey yazmayacak.
Bir de ben yazıp onu havalandıramam
Bilemedim , ben yaşlanmış da olabilirim
Birinin peşinden koşmak, naz niyaz çekmek çok yorucu geliyor.
Gönlü olan yanaşır, erkek de naz neymiş.
Utanmak neymiş
Yazdığında bize de bilgi ver ama. Tepkisini merak ederimHaklısınız aslında tamamdır yazacağım
Yazdığında bize de bilgi ver ama. Tepkisini merak ederim
Ahaha peki veririm de insta dm çökmüş şaka gibi tam yazmaya niyetlendim ahjsjdYazdığında bize de bilgi ver ama. Tepkisini merak ederim
Gerçekten mi? Bende bir değişiklik yok dm deP
Ahaha peki veririm de insta dm çökmüş şaka gibi tam yazmaya niyetlendim ahjsjd
Evet mesajlar gitmiyor bayadırGerçekten mi? Bende bir değişiklik yok dm de
Boyle yazma benceMerhaba beni hatırladın mı gibisinden
Nasıl yazayımBoyle yazma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?