- 25 Ağustos 2014
- 21.330
- 51.228
- 798
- Konu Sahibi beyzaaaa123
-
Bir de sohbet ediyor, hıyara bak.Mesaj attım sohbet etti sonra söyledi şaka gibi ama gerçek
ne ara sıkıldın yahu. begendın hemen etkılendın ve sıkıldın bıle :) az bı bekle. cok begenmemısın cok ıstemıyosun bellı ki. ama bu donemde erkeklere guvenmezdım. sallaEvet 2 gün oldu bekledim yazmadım ama sıkıldım artık yoksa sillcem
Ben onu duyduktan sonra sildim hemen konuşmayı ben bitirirdim yok değil akrabamBir de sohbet ediyor, hıyara bak.
Peki sevgilisi olduğunu soyledikten sonra sohbet devam etti mi? Bir de bu cocuk akraba mi bi yerlerden? Akraba dugununde gormussun, o yuzden soruyorum.
BitirdimBen onu duyduktan sonra sildim hemen konuşmayı ben bitirirdim yok değil akrabam
KesinlikleE oha ama
Adi herif yaaa
İyiki yazmışsın bak en azından boşa bekleyip vaktini öldürmedin.
İyi hoş diyorsunuz da ben kafamda kurmadım adam gözünü benden ayırmıyorduBen de genelde bakana bu ne bakıyor diye bakıyorum bir süzüyorum, karşıdaki de o da beni beğendi kesin benimle bakışıyor diye yorumluyordur muhtemelen. Bence siz yanlış anladınız, hoşlantı da duyduğunuz için aceleci davranmışsınız arkadaşlarınızın gazına da gelmişsiniz, bulmuş eklemişsiniz, gitmiş üstüne bir de yazmışsınız. Ben ve birçok kişi ilk adım sizden geldi, diğer adım ondan gelsin yazmayın dedik hatta.
Adamın gözü sizde olsa niyeti bozuk olsa baştan o eklerdi, hadi siz eklediniz o fırsat bu fırsat diyip yazardı, sizin yazdığınız mesaj sonrası gelişen iletişimde sevgilisi olduğunu söylemezdi. Aslında adamlık bir şey yok. Sizle de sohbet etmemiş bence, siz yazınca iletişim olmuş, sevgilisi olduğunu belirtmiş. Sizlik de bir şey yok. Hoşlanmış eklemişsiniz bu sıkıntı değil de, bazen adımlarımızı ayarlamamız gerekiyor. Ben eklediğimde yazmıyorsa ya hoşlanmadı ya da biri var diye düşünürdüm. Bir adım daha atmazdım.
Refleks olarak bakmayı anlamayacak kadar salak değilim adam gözünü Benden ayırmıyordu.Ben demiştim adam hoşlanmamış sadece siz sürekli bakınca refleks olarak bakmış o kadar. Ümitlenmeyin diye de sohbetin başında sevgilim var demiş. Muhtemelen sevgilisi yok, amaç sizi uzaklaştırmak.
Tabii ki siz o ortamdaydınız;ama bir dahakine bence ilk adımı attığınızda bekleyin. Baktınız adım yok, böyle muhatap olmaya da gerek yok.İyi hoş diyorsunuz da ben kafamda kurmadım adam gözünü benden ayırmıyordu
Ama öyle bir niyeti varsa siz sohbet ederken sevgilisi olduğunu söylemezdi ki, gizlerdi gayet deRefleks olarak bakmayı anlamayacak kadar salak değilim adam gözünü Benden ayırmıyordu.
Normalde asla adım atan birisi değilim zaten nasıl oldu attıysam anlamadım bendeTabii ki siz o ortamdaydınız;ama bir dahakine bence ilk adımı attığınızda bekleyin. Baktınız adım yok, böyle muhatap olmaya da gerek yok.
adam gözünü sizden ayırmasaydı ,sizi bulur ekler yazardı,bi şekilde iletişim kurardı sizleRefleks olarak bakmayı anlamayacak kadar salak değilim adam gözünü Benden ayırmıyordu.
Bilmiyorum artık pek de umurumda değil ışık hızıyla soğudumAma öyle bir niyeti varsa siz sohbet ederken sevgilisi olduğunu söylemezdi ki, gizlerdi gayet de
Tamam sensinadam gözünü sizden ayırmasaydı ,sizi bulur ekler yazardı,bi şekilde iletişim kurardı sizle
sonra siz bulup aynı şeyi yapmışsınız , gözünü sizden ayırmamış olsaydı fırsatı değerlendirip sevgilisi olduğunu gizler sizle de görüşürdü
size sevgilisi olduğunu bile söylemiş ,daha ne yapacak ?
adamın umrunda olmamışsınız nasıl anlarsınız bilmiyorum ama gözünü ayırmadığını biz anladık buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?