- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
Aylardır ev arıyoruz ama bi türlü bulamadık bundan bi kaç önce kv dem ve eltimin oturdugu apt da 500 e 2+1 güvenlik ve merkezi sistem le 650 tl ye bi daire vardı ama ben kabul etmemiştim .bahaneler üretip eşimde annem aynı apt da da olsak ayrı şehirde de olsak yapacagını yapıyor sense cepimizi ve saglıgınızı düşünecegine hemen yok diyorsun demiş ve küsmüstü bi kaç gün ...ogün den beri düzgün bi ev bulamadık bugün kp derim eşime bizim sitede bir daire boşalacak ev sahibi de hem köylümüz hem de evi temiz 1 2 aya kadar köye dönecekmiş gel o evi tut kaçırma diyor .eşimde güvenlikli ,içinde çocuk parkı ve site içi oldugu için (gece geç geliyor ) gönüllü gibi sizce ben ne yapayım hiç ama hiç istemiyorum eşime desem yine başlayacak daha belli bile degil ,annem i kabul edemedin vs diye ...ne yapayım ben?
EDİT:EŞİM dün kp deri aramış ev ne zaman boşalacak kira ne kadar diye ? megerse gelecek sonbahar evi boşaltacakmış adam ...eşimde anca parayı ,borçları ayarlardık iyi oldu dedi bana ...Ama o siteden bir ev istiyor hala annemler olsun olmasın oraya tasınmak istiyorum evler site çok hoşuma gitti ,içime sindi diyor ...(bencede evler çok güzel ama )annemler orada fazla oturmaz bak gör dedi ,niye deyince adam kiraya zam yapacak aidat a da zam gelirse 700 ü geçer babam da ödeyemem diye çıkar dedi ...
EDİT:EŞİM dün kp deri aramış ev ne zaman boşalacak kira ne kadar diye ? megerse gelecek sonbahar evi boşaltacakmış adam ...eşimde anca parayı ,borçları ayarlardık iyi oldu dedi bana ...Ama o siteden bir ev istiyor hala annemler olsun olmasın oraya tasınmak istiyorum evler site çok hoşuma gitti ,içime sindi diyor ...(bencede evler çok güzel ama )annemler orada fazla oturmaz bak gör dedi ,niye deyince adam kiraya zam yapacak aidat a da zam gelirse 700 ü geçer babam da ödeyemem diye çıkar dedi ...
Son düzenleme: