sizce nasıl davranayım ...

sakın gitmeyin bence
niye hep uygun fiyatlı daireler kaynananızın oldugu yerden cıkıyor ?
kayınpederınız cok heveslıyse sıze ev bulmada yardımcı başka yerden bulsun
bunlar hep sizi yıldırmak için , huzur olmadıktan sonra bedava olsa neye yarar
tamam maddıyat da onemlı ama yarın bır gun sorun yasarsanız ole kolay degıl tasınmak
başka yerden bulun ya nasıl kaynananızın orda ucuz evler varsa başka yerde de vardır mutlaka

ben zorunlu sebeplerden bir süre kaynanamla yaşadım
onların oldugu yerde herkes hayrandır sahil kenarında oturuyorlar
gelen herkes ne güzel der herkes bayılır
ama bana kabus gıbı geldı o kadınla
ben orda otururken ne sahil gördü gözüm ne ev
kaynanayla hergun evde huzursuzluk oluyordu
bu şekilde sahil kendarında oturumusum neye yarar ?
Miami de otursam o kadınla olduktan sonra cehennem benım için

allah askına bunlar hep oyun.
aklı sıra esınız sizi suçlu piskolojısıne sokacak yanı ucuz ev vardı siz istemediniz
başka yerden bulsun evi
illaki en ucuz evler kaynananın yanında mı ?

eşim annesinden çok benim ve oğlumun saglığı ve güvenliği için istediğini söylüyor şuanda ki evimiz 450 tl çatı katı apt kapısı bozuk dış kapımız eski tip bi kapı evimiz eski rutubetli ve soguk benim romatizmam ve astımım oglumunsa bronşiti var aylardır arıyoruz sobalı evler bile 500 tl den başlıyor eşim burası herbakımdan iyi diyor annem ayrı semtlerdeyken yine yapacagını yapıyor en azından temiz ferah ısınan bi evde otururuz diyor
oyle bi evi baska yerde bulsaniz daha iyiydi yakin olmasi iyi degil ama diger arkadaslar gibi yik gelip gitmiyor yok yemege gelmiyor yok cat kapi geliyorlar huzurum kalmadi demeyin sartlarinizi esinize sunun haftada bir giderim nasil istiyorsaniz sozunuzu alin ve soyleyin eger rahatim bozulursa ayri yere cikarim deyin bastan nadil alistirirsan oyle gider

sakın gitmeyin bence
niye hep uygun fiyatlı daireler kaynananızın oldugu yerden cıkıyor ?
kayınpederınız cok heveslıyse sıze ev bulmada yardımcı başka yerden bulsun
bunlar hep sizi yıldırmak için , huzur olmadıktan sonra bedava olsa neye yarar
tamam maddıyat da onemlı ama yarın bır gun sorun yasarsanız ole kolay degıl tasınmak
başka yerden bulun ya nasıl kaynananızın orda ucuz evler varsa başka yerde de vardır mutlaka

ben zorunlu sebeplerden bir süre kaynanamla yaşadım
onların oldugu yerde herkes hayrandır sahil kenarında oturuyorlar
gelen herkes ne güzel der herkes bayılır
ama bana kabus gıbı geldı o kadınla
ben orda otururken ne sahil gördü gözüm ne ev
kaynanayla hergun evde huzursuzluk oluyordu
bu şekilde sahil kendarında oturumusum neye yarar ?
Miami de otursam o kadınla olduktan sonra cehennem benım için

allah askına bunlar hep oyun.
aklı sıra esınız sizi suçlu piskolojısıne sokacak yanı ucuz ev vardı siz istemediniz
başka yerden bulsun evi
illaki en ucuz evler kaynananın yanında mı ?
eşim evlerin ucuzlugundan çok güvenlikli vs olmasına takıldı eşimle bu yüzden çok tartıştık kavgalar ettik yine kavga etmek istemiyorum daha kira bile belli degil sadece konuşuluyor yani ben şimdiden karşı çıkarak sorun yaşamak istemiyorum sadece

1+1 olsun. başka ilde olsun. uzak olsun. benim mantığım hep bu şekilde işliyor aile olunca

oyle bi evi baska yerde bulsaniz daha iyiydi yakin olmasi iyi degil ama diger arkadaslar gibi yik gelip gitmiyor yok yemege gelmiyor yok cat kapi geliyorlar huzurum kalmadi demeyin sartlarinizi esinize sunun haftada bir giderim nasil istiyorsaniz sozunuzu alin ve soyleyin eger rahatim bozulursa ayri yere cikarim deyin bastan nadil alistirirsan oyle gider
şuanda 35 dk lık mesafede oturuyoruz zaten haftada 3 4 gün görüşüyoruz eşim uyarsada geliyorlar yani eşimde diyorki zaten görüşüyorsun hiç olmazsa sıcak bi evde oturursun diyor ki zaten daha tam belli bile degil

1+1 olsun. başka ilde olsun. uzak olsun. benim mantığım hep bu şekilde işliyor aile olunca
öyle olmuyor işte hele çocuk olunca saglık sorunu olunca ...

eşim evlerin ucuzlugundan çok güvenlikli vs olmasına takıldı eşimle bu yüzden çok tartıştık kavgalar ettik yine kavga etmek istemiyorum daha kira bile belli degil sadece konuşuluyor yani ben şimdiden karşı çıkarak sorun yaşamak istemiyorum sadece

Güvenlikli olan site sadece kv oturduğu site mi ve ucuz evler neden hep o sitede?

Ev arama işine kv ve kp karıştırıyorsunuz, o yüzden böyle oluyor.
Haaa eşinizin de karıştırmaya gönlü var, orası ayrı mesele. Çünkü o da orada oturmak istiyor.

Yani sizin mantığınız alıyor mu? Hem ucuz hem de güvenlikli evler sadece ve sadece orada var da başka yerde yok.

Kusura bakmayın ama bence siz çok pasifsiniz ev arama konusunda.

Her yer pahalı deyip kenara çekiliyorsunuz.
Başka yerler güvenliksiz deyip kenara çekiliyorsunuz.

Kendi hayatınızın iplerini kendi elinize almaya korkuyorsunuz.

şimid başka hiç bi yerde güvenlikli yer kalmadı mı ?
bunlar oyun ya valla kanmayın
başka yerden bulsun madem
daha dıyorsunuz kıranın kac para olacagı bellı degıl
basbaya anasına yakın oturmak ıstıyor
olmaz ben size diyim
aynı bina aynı ev demek
çat kapı gelmeler sizi davet etmeler sürekli
bide anahtar falan verirse eşiniz hiç huzurunuz olmaz
yok gelmedı gıtmedı
kaynanaya misafir gelse sizden beklentı içine girmeler
size misafir gelse kaynanayı cagırmazsanız ayp olur falan
bunlar uzar gıder kurtulamazsınız
kesınlıkle olmaz deyın

yakmayın bence başınızı

Güvenlikli olan site sadece kv oturduğu site mi ve ucuz evler neden hep o sitede?

Ev arama işine kv ve kp karıştırıyorsunuz, o yüzden böyle oluyor.
Haaa eşinizin de karıştırmaya gönlü var, orası ayrı mesele. Çünkü o da orada oturmak istiyor.

Yani sizin mantığınız alıyor mu? Hem ucuz hem de güvenlikli evler sadece ve sadece orada var da başka yerde yok.

Kusura bakmayın ama bence siz çok pasifsiniz ev arama konusunda.

Her yer pahalı deyip kenara çekiliyorsunuz.
Başka yerler güvenliksiz deyip kenara çekiliyorsunuz.

Kendi hayatınızın iplerini kendi elinize almaya korkuyorsunuz.
buluyorum ama emlakçıda para istiyor 650 +650 ödemek zorunda yız ama bu ev sahibinden sadece kira verecegiz ve evet evler gerçekten güzel zaten eşimle az önce konuştuk ve tartıştık yine

şuanda 35 dk lık mesafede oturuyoruz zaten haftada 3 4 gün görüşüyoruz eşim uyarsada geliyorlar yani eşimde diyorki zaten görüşüyorsun hiç olmazsa sıcak bi evde oturursun diyor ki zaten daha tam belli bile degil
gelinizin evinde 3 4 gun ne isiniz var anlamam bikar insan ya samimiyetde kalmaz yakin olunca ya sen onlardan yada onlar senden
cikmazlar hakkinda hayirlisi olur insallah

Uzakta da olsan karışıyormus en azından eşin karıştığının farkında, bence kabul et

buluyorum ama emlakçıda para istiyor 650 +650 ödemek zorunda yız ama bu ev sahibinden sadece kira verecegiz ve evet evler gerçekten güzel zaten eşimle az önce konuştuk ve tartıştık yine

Ben sizin yerinizde olsaydım;
Kahvaltımı eder yollara düşerdim. Sokak sokak kiralık ev ilanlarına bakardım. Kapıcılara sorardım.
Öğleden sonra yemeğe eve döner, internetteki sahibinden ilanlara bakardım.
Tüm tanıdıklara haber salardım. Sahibinden ve istediğim özelliklere sahip evleri haber vermeleri için.

Evi bulmadan da rahat edemezdim.

Haaaa diyelim bulamadım. Emlakçıya ödenecek para da benim huzurum için feda olsun derdim, verir ve kv den uzakta yaşardım.

zararları olacaksa huzurunuz bozulacaksa bence vazgeçirmeye bakın sonradan sıkıntı çekmeyin diye
dünyada bir ordamı site var sanki siz araştırın bulun bence hemen
belki bakmışınızdır ama sahibinden.com var reklam gibi olmasın da bakmadıysanız tavsiye ederim kime dediysem hemen bulduda ondan

zararları olacaksa huzurunuz bozulacaksa bence vazgeçirmeye bakın sonradan sıkıntı çekmeyin diye
dünyada bir ordamı site var sanki siz araştırın bulun bence hemen
belki bakmışınızdır ama sahibinden var reklam gibi olmasın da bakmadıysanız tavsiye ederim kime dediysem hemen bulduda ondan

Ben sizin yerinizde olsaydım;
Kahvaltımı eder yollara düşerdim. Sokak sokak kiralık ev ilanlarına bakardım. Kapıcılara sorardım.
Öğleden sonra yemeğe eve döner, internetteki sahibinden ilanlara bakardım.
Tüm tanıdıklara haber salardım. Sahibinden ve istediğim özelliklere sahip evleri haber vermeleri için.

Evi bulmadan da rahat edemezdim.

Haaaa diyelim bulamadım. Emlakçıya ödenecek para da benim huzurum için feda olsun derdim, verir ve kv den uzakta yaşardım.
romatizmam ve astımım var geçen oglumla gezdik ikimizde 2 gün hasta yattık ve malesef buldugum evler 700 ve 850 tl ydi 600 e buldugum evde en üst kat yalıtımsızdı güvenliksizdi oglumun bebek arabası yok ve maddi durumumuz fazla para ödemeye şuan elverişli degil eşimde ben de arıyoruz ama bulamadık

oraya da üyeyim ama ucuz olan evler uzak bide yol parası ödeyecegiz yani

Valla aranız değilse hiç kabul etmeyin. Evde almıyorsunuz zaten kira neden hem kiraya hem kv de yanında bir eve gidesiniz ki anlaşamıyorsanız? Kararlı olursanız siz kazanırsınız kocanız iki dın dın eder evinizin huzuru olur ama.

Back
X