ben birazda kendimi göz önüne aldıgım için aşırı fevri davrandım
yani tabi burdaki herkes kendı yasadıklarından yolacıkarak yorum yapıyor
kaynanası ıle ıyı olanlar git ne olacak der kötü olanlar kesinlikle gitme der
bu durum benim başıma gelse ne yaparım dıye düşünerek yazdım ben yorumları
şimdi mesela benim eltım de aynı binada karsılıklı dairelerde oturuyorlar
kapıları karşılıklı
yemem içme bir
ısınma bir
yani bir yerdeler
kaynanamda yemek pişer eltimin evine taşınır orda yenir
kaynanam evinde doğalgazı acmaz eltimin evinde yanar orda oturulur doğalgaz ortak odenır
kaynanamda eltimin evinin anahtarı var
elinde anahtarla sanki bir evin içinde bir odadan diğer odaya girer gibi eltimin evine girer çıkar
kapıyı çalma yok elinde anahtarla girer odanın orta yerine dalar çünkü dediğim gibi yaşam beraber
kayınpeder aksam işten gelir elini yüzünü kendi evinde yıkar elitimin evine geçer o da
bi kanepeye uzanır
yemek yenir çay içilir kaynana kayınpederım yatmaya evlerine gider
gündüz de kaynanam uyandı mı yüzünü yıkamaya eltime gecer bir daha cıkmaz
nereye gıtseler beraber gıderler
kaynanama mısafır gelse eltım de sorumludur ve hazırlık falan ne yapılacaksa yapar orada mısafır varken kendı evıne gecemez
hatta kıs gunu ıse kaynanamın misafiri yine eltımın evinde agırlanır cunku dogalgaz orda yanıyor
eltimin misafiri varsa kaynanam genc olsun yaslı olsun farketmez misafirle birlikte girer bir daha cıkmaz asla yalnız bırakmaz
kaynımın hafta tatili cumartesi ise kaynanam pazartesi den hafta tatili için planlar yapar ve akraba ziyatlarıne götürtür kendini
yanı onlar kaynana kayınpeder eltım kaynım ve ıkı cocukları olmak uzere 6 kişilik bir aileler
ben bunları gördüğüm için
aynı durumda olsam ve bana eşim gelse annemlerin binada bedava ev varmış bile dese
oraya gireceğime kendimi öldürürüm ve toprağa girerim daha iyi
asla eltim gibi o şekilde yaşayamam
yani anlatabildim mi
ben kendimi bi an için gözümün önüne getirdim de o yüzden böle yorumlar yaptım