sizce nasıl davranmalıyım ?

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.857
1.669
83
38
Selam kızlar direk konuya gireceğim. Nasıl davranacağımı bilmediğimden sorayım dedim . Yanlış düşünmüşsemde söyleyin. Eşimin annesi kardeşi falan pek ilgili değillerdir yani sadece bana değil eşime de öyle genel olarak pek sevgilerini gösteren bi tip değildir kaynanam . Neyse dedim almıştım bu hallerine genel olarak atadığımızda konuşuruz 3 gün önce telefonda da konuştuk aradığımız için normal konuşma geçti . Kendisi torununu sormaz ne yaptın demez cinsiyetini bile merak etmedi düşünün neyse hadi dedm kırıldım üzüldüm biraz alışkın olmadığım için neyse dedim eşim üzülmesin . Bu akşam yine eşim görüntülü aradı kaynanamları benimde o an arkadaşım aradı görüntülü . Neyse arkadaşımla konuşmam bitti kaynanamgile döndüm ee anne nasılsınız fln iyiym der gibi soğuk bi tavırla sonra kayınpederi sordum bi kaç defa ay dedi götürde görsün şu dedi ben şok oldum uzatmadım kayınpeder öbür odada maç izliyor sohbet ettik cinsiyetini söyledim hayırlısı fln kapattık . Eşime dayanamadım sordum farkındayım dedi annem bir garip neden dedim sana demedi bende üst üste sorunca babamı bana dedi annem dedi hayır dedm bana dedi Hayatım ne diyim ki annem bu saatten sonra değişmez dedi dedim bir şey deme zaten ne diyeceksin .. ben diyorum ki yarın kayınvalidemi arasam yani anne anlayamadım hayırdır bir sorun mu var dün böyle böyle dedin anlamadım diye sorsam acaba ben mi hormonlardan abartıyorum boşvermek mi en iyisi merak etmiyorlarsa bende ona göre mi davranmalıyım.. çünkü genel olarak konuşurdu böyle davranmazdı . Eşim de farkındayım hiç heyecan yok merak yok beni de aramıyorlar dedi ilk torun halbuki dedi neyse dedim boşver .. sizce nasıl davranmalıyım ?

Bence sormalisiniz icinizde büyürse en olmadik yerde patlar belki hakliyken haksiz olursunuz en basta guzel bi diller çözüm odakli oldugunuzu hissettirip sormalisiniz...tanimadigimiz bi insan karnimizi fark etseee aaa cinsiyeti ne der yani kv sormuyorsa belki onunda vardir bi kirginligi vs...

Bilemedim ki normalde aramıyor zaten sormuyor hiç oğlunu da aramıyor hadi beni geçtim ..

Ay hic arama, bu bahaneyle iyice arayı acarsın iste, mesafe her zaman iyidir

ben olsam aramam.
kendi kendine takılsın kimse umursamayınca normal haline döner.
Normal haline dönmez böyle gider o öyle aramayıp sormayınca açıkçası bende biraz kendimi geri çektim . Eşim görüntülü konuşurken cinsiyeti söylememiş bende kayınpedere söyledim baba erkek torun geliyor diye ..

Ay hic arama, bu bahaneyle iyice arayı acarsın iste, mesafe her zaman iyidir
Böyle olmakta Garip geliyor açıkçası . Arama yok sorma yok ama onlara göre bu normal . Torun olunca da başlarlar ay öyle yapma böyle yap şöyle yapma böyle yap demeye

Salağa yatın, ilgi çekmeye çalışıyor heralde, bebeği mi kıskandı naptı.

Zaten aramaz sormaz soğuk tipliymiş. Niye sen arayacaksın ki boşver. Sen eşinle mutlu olmaya bak

Niye bazi insanlar illa huzursuzluk ariyor kendine anlamiyorum.

Evimde eşimle huzurluyum ben suan l, mesela tutup kv bana selam vermese bile umurumda olmaz ki zaten oyle kv ile cok onemli bir sey olmadikca telefonlaşmayiz oyle nasilsin iyi misin diye arama muhabetimiz yoktur telefonda. İlginlenince ne olacak?

Bence arama. O öyle olmak istiyorsa mesafeli olun sizde, eşinizi de sıkmayın, onun yapacağı bir şey yok. Ayrıca çok söylenirseniz eşiniz size tavır alabilir. Gerek yok bunlara. Siz normal takılın aradığınızda normal konuşun. Boşvermek iyidir.

Böyle okudum cümlenizi.

e tamam işte ne yapacaksınız kv ile araşıp soruşunca ki?
bırakın olduğu gibi kalsın.
yazdıklarınızda kafaya takılacak tek şey vardı bana göre ama siz mesela o kısmı umursamamışsınız bile. cinsiyeti sormamışsa sormamış merak etmiyor demek ki.

Ben olsam asla aramam, torun olunca onlar düsünsün
Torun olunca sevme kısmı oluyor bi hak doğuyor . Bana gelip kaldıklarında da öyle aramadı sormadı hiç bir şey yapmadı geldi 2 ay kaldı ( kalsın asla sorun yok ) ama kendi evi gibi düzen değiştirmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…