sizce nasıl davranmalıyım ?

İkiniz de farkındasınız hatanızın tabi.

Aslında eşime tepkim şu görüyorsun merak etmiyorlar beni aramıyorlar ve sen bana yapılana tepkisiz kalıyorsun sizce düşüncem yanlış mı ?
E öyle demiyordunuz, her şeyi kendilerine hak gördükleri için siz mesafeli duruyordunuz, bi önceki konuda demiştiniz bunu.
İstediğiniz şeyi az çok tahmin ediyorum ama olacak gibi değil. Bu insanlar kendi oğullarını takmıyor, sizin nazınızla hiç uğraşmazlar. Oturduğunuz yerden kurulduğunuzla kalırsınız.

yani üstteki yorumları görünce bende mi sorun var diyordum
insanlar cidden takacak yer arıyorlar

İlk ve erkek torun geliyor diye beklentiler büyük ama karı koca sadece bekledikleri ile kalacaklar. Ağızlarıyla istedikleri parayı rüyalarında görürler. İki taraf birbirinin tam zıddı

İlk ve erkek torun geliyor diye beklentiler büyük ama karı koca sadece bekledikleri ile kalacaklar. Ağızlarıyla istedikleri parayı rüyalarında görürler. İki taraf birbirinin tam zıddı
İlk ve irkek demek hımmm iyiymiş. Kocası da irkek ama kimsenin pek taktığı yok. İnsan ondan bi mantık yürütür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…