sizce nasıl davranmalıyım ?

Bilemedim ki normalde aramıyor zaten sormuyor hiç oğlunu da aramıyor hadi beni geçtim ..
Ya boşver aramasın daha iyi milletin isteyipte bulamadığı şey. Her gün arasa,zırt pırt kalmaya gelseler,emrivaki yapsalar daha mı iyi? Dertsiz başına dert arama.

ben olsam aramam.
kendi kendine takılsın kimse umursamayınca normal haline döner.
+1
Eşin de farkında ve senin yanında, sen de ilgi beklemeyi, alınmayı, kırılmayı bırak, o da böyle biri demek ki, şahsi algılamaya lüzum yok.

O konunun üzerine çok konuşuldu . Klasik bizim evde olan muhabbetler . Para beklemiyorum öyle bir kadın olsa yapacak biri düğünümden yapardı düğünümde yapmayan toruna mı yapacak bi altını Bırak parası yoktur bende

Ay böylelerine hak falan dogmuyo kimse kusura bakmasın, gelmesin de otursun kendi evinde problemli mi ne

Hangi konu mesela

Hee hatırladım şimdi o konuyu siz diyince.

Ee vermeyen kadından ısrarla istemek nedir, muhtemelen soğudu sizden. Öyle kabul edin bişe beklemeyin bence ne maddi ne manevi. Belli ki kadının mizacı bu her anlamda bişe vermeyi sevmiyor. Ne ilgi ne para.

O konunun üzerinden çok konuşuldu kadının düğünümde bir parası bile yok toruna beklemiyorum zaten . Benm garibime giden heyecan merak olmaması yedi kat yabancıya soruyor insan

O konunun üzerinden çok konuşuldu kadının düğünümde bir parası bile yok toruna beklemiyorum zaten . Benm garibime giden heyecan merak olmaması yedi kat yabancıya soruyor insan
Valla kendi babannemdende,dedemden ne maddi ne manevi hiç bir şey görmedim. Umrumda mı? Değil. Yani şaşırmayın,evet bazı insanlar böyledirler.

Bir şey varsa kendisi söyler zaten. Soylemiyorsa bırakın bence deşmeyin. Hamileyken huzurlu olmaya bakın

+1
Eşin de farkında ve senin yanında, sen de ilgi beklemeyi, alınmayı, kırılmayı bırak, o da böyle biri demek ki, şahsi algılamaya lüzum yok.
Ya o farkında ve ne yapayım evet merak etmiyorlar bu saatten sonra değişmez sende ona göre davranırsın diyor . Bayramda gideceğiz mesela hiç istemesemde sırf eşim istiyor diye . Çünkü eşim annem bana öyle davranıyor diye ben aramamazlık yapamam dedi ki böyle bir şey istemiyorum zaten

Valla ben kadını şu anlamda takdir ettim beklentisi olan insanla iletişim kurmak insanı strese sokuyor, yaptığı doğru veya yanlış o tartışılabilir ama sizdeki bu ısrar kadını soğutmuş. Kadın kendi doğurduğunun düğününü sahiplenmemişse torununa da bayılmaz heralde.

Bu konunun üzerinde durup eşinizi mahcup etmeyin bence. Örneğin benim ailem bebeklerimde hiçbir şey yapmadı, ben de eşimin ailesinden hiçbir yardımı kabul etmedim. Hoş ihtiyacım yoktu belki o yüzden rahat rahat reddettim ama kendimi de ezdirmek istemedim, ben mahcup olacağıma param harcansın dedim. Eşinizin ve bencil kayınvalidenizin yakasını bırakın adamı da darlamayın.

E tamam, beklentiyi düşür, alınmayı bırak, evine eşine bebeğine mutluluğuna odaklan.

Beklentilerinizle, insanların heveslenmesine izin vermediniz ki.

Eşinizin iş arkadaşlarıyla kahvaltıya gittiğinizde: eşinizin iş arkadaşının "Ben annemden de , kayınvalidemden de 5 er bin aldım torun filan..." dediğini; sizin de "annem de kenara para koyuyor vb" dediğinizi anlatmıştınız. Eşinizin de, ertesi sabah annesini arayıp: "ee anne kayınvalide kenara para koymuş sen koydun mu ?" dediğini yazmıştınız. Bknz.

İlk torun vurgunuzu da yersiz buluyorum. Her çocuğuna ve her torununa yürekten sevinmesini dilerim.

İlk torundan kastım ilk heyecan anlamda söyledim .

Siz bu kayinvalideyi takıntı haline getirmişsiniz.Her insanın bir mizacı vardır ve değiştiremezsiniz.Eşinize de sürekli bu konuyu açıp durmayın,bir süre sonra ona da bıkkınlık gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…