- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
- Konu Sahibi selvboylum
-
maalesef onlar her şeye bir kalıp buldukları için biz kötü olarak damga yiyecektik hemde fena bir şekilde çünkü çok kötü huyları varAllah'tan hiç korkmamışlar değil mi?
O da oğluma çocuk yapaydı madem diye de rahatlatıyorlardır kendilerini.
İğrenç insanlar!
Kötü olmakla, fesat olmakla ilgisi yok.
Ben böyle bir şeyi kesinlikle bilmek isterdim.
Kadın boşanacak belki aptal yerine konmayı kim ister.
Bir mektup yazın isimsiz falan bir şekilde huylanıp araştırsın bari.
Çok üzüldüm ya kadına
Lütfen kendinize yapıştırılacak damgaları düşünmeden kadıncağızın olayı duymasını bir şekilde sağlayın.görümcem 'fesat, dedikoducu, kötü insan' damgası yiyeceğiz
maalesef onlar her şeye bir kalıp buldukları için biz kötü olarak damga yiyecektik hemde fena bir şekilde çünkü çok kötü huyları var
kesinlikle haklısınız kimse böyle bir muamele görmek istemezama mektup yazsam kadın kaynanasıyla aynı binada oturduğu için onların eline geçme ihtimali de büyük
ne yazık ki nette hesabı falan da yokNette hesabı falan yok mu?
Sahte bir hesaptan uyarsan?
Görümcenizin eşiyle kuzeniniz kardeş yani? Yani görümceniz kuzeninizle evli? Kusura bakmayın şunu çözmeden gerisini okuyamadımbenim görümcem onun eşinin eltisi oluyor
bunu yazmaya gelmiştim ben de sephora.Hayır muhtemelen sorun adamda. İki erkek kardeşin de çocuğu olmadıysa genetik bir problemleri olma ihtimali yüksektir ve muhtemelen diğer kadından da olmayacak.
Bir şekilde eşine söylemeli hatta düşünmeden hareket etmemesi için akıl vermelisiniz. Önce bir delil toplasın, sonra açsın boşanma davasını. Yoksa bu karakterde insanlardan korkulur, her şeyi yapabilirler.
görümcemin eşi de benim kuzenim ve kadının eşi de yani ikisinin eşleri kardeş ve görümcemle kadın eltiGörümcenizin eşiyle kuzeniniz kardeş yani? Yani görümceniz kuzeninizle evli? Kusura bakmayın şunu çözmeden gerisini okuyamadım
ben farklı bir şehirde olduğum için direk söyleyemem. zaten görümcemle kadın çok iyi anlaşıyorlar en iyi görümcem anlatabilir durumuBana kalırsa görümceniz ya da siz - bilmiyorum hangisi daha az incitir kadını- açıkça karşınıza alıp söylemelisiniz. Belki de kuzeninizin eşi bu durumdan haberdardır belli etmek istemiyordur. Bence kabul edilebilir bir durum değil ama edenler de olabiliyor. Açık açık karşısına geçip "Böyle bir şey duydum, bilgin olsun." derdim.
sanırım ya isimsiz bir mektup yazarım ya da özelden ararım ama özelden ararsam kimliğim çıkar mı ortaya acaba?Adam bir de imam nikahiyla evlenmis vay bee.. dinden imandan haberleri yok Allah ıslah etsin, kesinlikle karısına durumu bildirin. Kimliğinizi gizleyerek elbette. Bir mektup olur mesaj olur ama durumu anlatin. Bilmeye hakki var
Ozelden sesinizi tanir. Ve riskli.sanırım ya isimsiz bir mektup yazarım ya da özelden ararım ama özelden ararsam kimliğim çıkar mı ortaya acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?