- 27 Eylül 2025
- 16
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi kirikkalppp
Ya videoya almak istiyorum yada sesini kaydedip delil olarak göstermek istiyorum ama yapamıyorum elim ayağım titriyo panikliyorum ve bu aralar vurmuyo bana biliyo vurursa gideceğimi ama aşırı derecede hakaret küfür ediyo çocuklara bagiriyo çok basit şeyler için hemde . Bende anneme söyledim kardeşime söyledim her evde olur diyip kafamı karıştırıyorlar yardım etmiyorlar sığınma evinde bı yere kadar bakiyo sonrasında asgari ücretle çalışıp çocuklara bakmak yada ben calisitken çocuklara kim bakicak her şeyi düşünüyorum planlamadan gitmek istemiyorum ama işin içinden çıkamıyorum bazen intihar etmek geliyo içimden yemin ederim ama çocuklar için dayaniyorumÇok üzücü yaşadıklarımız madem böyle bi durum var çocuklarınızı da alıp gidin, adınızı soyadınızı şehrinizi değiştirin böyle bi uygulama vardı devlet korumaya alıyordu detayı avukatlar bilir. Ama kesinlikle orada durmayın o 3 güzel yavrunun hayatı mahvolmasın böyle bir evde yaşaayan çocuklar Allah korusun büyüyünce psikolojik olarak sorunlu olabilir birilerine ya da kendilerine zarar verebilir. Ve yapabilirseniz olayları videoya çekip Müge Anlı'ya başvurun onlar süreçleri daha hızlandırabilir. Çok üzücü şeyler yaşıyorsunuz çok korkuyorsunuz anlıyorum ama 3 yavrunun geleceği sizin elinizde çocuklarınızı ve kendinizi kurtarın.