Sizce ne yapmalıyım bu durumda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır, muhtemelen çocuğu tedaviye götürecektim kabul etmedi diyecek

İstediğini söyleyebilir. 1 ay çok uzun. Muhtemelen evde olduğunuz zaman çocukların bakımını da size yıkar. Ha bide yemek, hizmet bekler böyle insanlar. Bunları da düşünün.

Yaşadığınız şehirde başka tanıdığı yok mu?

İşten çağırdılar de. Ya da işim çıktı başka yere gitmem gerekiyor de. Bildiğin sana musallat olmuşlar be alma evine vallahi yapışır sana

İstediğini söyleyebilir. 1 ay çok uzun. Muhtemelen evde olduğunuz zaman çocukların bakımını da size yıkar. Ha bide yemek, hizmet bekler böyle insanlar. Bunları da düşünün.

Yaşadığınız şehirde başka tanıdığı yok mu?
Bir yakını varmış ama yakını telefonlarını bile cevaplamıyormuş, muhtemelen benim düştüğüm duruma düşmemek için cevap vermiyorlar.

"Hayır" demekte o kadar zorlanan biriyim ki..

Bende diyemezdim eskiden, herşeyi içime atardım, herkesi idare ederdim. Sonra birden bayılmalarım başladı resmen kendimi hasta ettim kimse kırılmasın diye ama emin olun kimselerede yaranamadım. Şimdi ne geçiyorsa aklımdan söylüyorum, ben hasta olacağıma densizlik edenler olsun çokta lazım değiller. Sizde bu olayla hayır demeye başlayın milat olsun sizin içinde

Arkadaşlar ben eksik bile anlattım, bana mesaj atmış biletimi sen alabilir misin diye.. ben elime geçince sana öderim diye
Ee aldığınız gibi iptal edin .ya çok mu önemli biri çok mu yakın biri bu kadın 1 ay agirlanacak kadar .yuzsüzlugun bu kadarı pes . Hayır demek çok büyük erdemdir. Kusura bakma agirlayamam babam sorun çıkardı deyin geçim bence

5 yıldır görmediğiniz biri çokta yakın akraba olmasa gerek bileti iptal edip kusura bakmayın 1 ay misafir ağırlayamayacağım diyin işim çıktı deyin yada delimidir nedir kadın

Lütfen fikir verebilir misiniz? Samimiyetimin olmadığı, 5 yıldır hiç görüşmediğim bir tanıdık kadın beni sosyal medyadan bulup ekleyerek numaramı istedi acil bir konu için görüşmesi gerektiğini söyledi. Kendisi 1200 km uzaklıkta bir sehirde yaşıyor, 2 küçük çocuğu var. Acil dediği için merak ederek numaramı verdim. Konuştuğumuzda çocuklarından bir tanesinin ölümcül bir hastalığa tutulduğunu, yaşadığı şehirdeki doktorlardan şifa bulamadığını, bir de benim bulunduğum şehirde doktora götürmek istediğini, bundan dolayı birkaç gün bende kalmak istediğini söyledi. Ben de kabul ettim. Ancak birkaç gün sonra bana; çocuğu doktora götürmekten vazgeçtiğini yalnızca gezmek için geleceğini, 2 küçük çocuğu ile bir ay kadar bende kalacağını söyledi. Başta durum farklı olduğu için kabul etmiş bulunmuştum ve biletini almıştı. Geçmişte bir gün bunlar ailece bana misafirliğe geldiklerinde en az 10 çeşit yemek hazırlamıştım. Ertesi gün beni arayıp, o gece acillik olduklarını, onlara yoksa bozuk et mi yedirdiğimi sormuşlardı. Bundan dolayı da kırılıp mesafe koymuştum. Çoktandır görüşmüyorduk. Ayrıca çalışan biriyim 2 haftalık iznim var, o sırada onları dr. a götürecektim. Ben bekar ve babamla yaşayan bir bayanım, ben işe gidince evde babamla kalacaklar. Bunu da söylememe rağmen bir aylığına gelmekte kararlı. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
niye insanlara hastalik sozkonusuydu okey dedim, madem durum degisti 1 ay kimseyi agirlayamam calisan insanim, hem bozuk etle yemek yapma ihtimalim var diyemiyorsunuz.

HAYIR ve SANANE demeyi ogrenirseniz daha huzurlu bir yasantiniz olur inanin bana.

Ya gerçekten bu kadar iyi niyetli insanlar var mı?

O daha doktor değil gezme dediği an çıldırır canına okurdum ben herhalde.

1 ay bir de... Oldu olacak ikameti de sizin eve aldırsın.

Sağlık problemleri sebebiyle kabul etmiş olduğunuzu fakat gezme için asla kabul edemeyeceğinizi belirtin lütfen.

Gerekirse; size yardımcı olabilmek için tatil planımı iptal edecektim madem sağlık sorunları sebebiyle gelmiyorsunuz kusura bakmayın planımı iptal edemeyeceğim diyip kendisinden kurtulun lütfen!

Resmen tansiyonum oynadı gece gece...

Açık açık söyleyin ben sağlıksal bir durum olduğu için kabul ettim diye. Bileti iptal eder etmez kendi bileceği iş ama siz kabul etmeyeceğinizi açıkça söyleyin 5 yıldır görüşmediğiniz kişinin sizin hakkınızda ne düşünüp ne söylediği önemli mi?

hayir diyemem onu diyemem bunu diyemem, hasta cocugu kabul etmedi der elalem vs.

bukadar kendiniz disinda herkesi takarak yasamak sizi yormuor mu?
herseye yapamam diyorsunuz, burdakiler napsin?

en basiti o evde siz yasamyorsunuz, babaniz da var. babanizi kadinla evde birakip, kendi evinde huzursuz etmeye hakkiniz var mi?
hastalik olsa katlanir adam da durum keyfi, neden babamin duzeninibozayim, yillardir gormedigim bin yilda gormesem aklima gelmeyecek deli bir akraba yuzunden?

Kusura bakma ama yalan söyleyerek güvenimi tamamen kaybettin bu tarz insanlara tahammülüm yok... Biletini iptal et yada başka birini bul deyin... :KK69:

Arayip o tarihte orda olamicanizi acil isinizin odugunu soyleyin.Ne tuhaf insanlarmis gezmek icin 1 ay insan evinde olurmu yaa ustelik yalanci birisi iiyy gicik oldumm

Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar. Ben biraz afedersiniz salağım gerçekten kendime çok kızıyorum. Akraba değil bu arada bir tanıdık. Geçmişte küçük bir iyiliği dokunmuştu ailesinin bana, ben de fazlasıyla karşılığını yaptım gerçi ama.. bundan dolayı sanırım reddedemedim. Ondan çok kendime sinirim bozuldu. O yüzden bana ne deseniz haklısınız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X