Sizce ne yapmalıyım bu durumda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar. Ben biraz afedersiniz salağım gerçekten kendime çok kızıyorum. Akraba değil bu arada bir tanıdık. Geçmişte küçük bir iyiliği dokunmuştu ailesinin bana, ben de fazlasıyla karşılığını yaptım gerçi ama.. bundan dolayı sanırım reddedemedim. Ondan çok kendime sinirim bozuldu. O yüzden bana ne deseniz haklısınız..
Iyi de bu bir şeyi değiştirmiyor ki.
Bir sağlıklı düşünüp olayın saçmalığını fark etseniz siz de "Musait değilim." deyip engelleyeceksiniz o kişiyi.
Ciddi ciddi 1 ay kabul edecek misiniz yani?

Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar. Ben biraz afedersiniz salağım gerçekten kendime çok kızıyorum. Akraba değil bu arada bir tanıdık. Geçmişte küçük bir iyiliği dokunmuştu ailesinin bana, ben de fazlasıyla karşılığını yaptım gerçi ama.. bundan dolayı sanırım reddedemedim. Ondan çok kendime sinirim bozuldu. O yüzden bana ne deseniz haklısınız..
siz de agu
siz kendinize salak diyip hakaret ederek, bana ne deseniz haklisiniz diyerek kadini kabul edeceginizi gosterdiniz suan.

size bisi diyim mi? bukadar herseye evet demek, on planda hep baskalarini tutmak, elalem ne der diye yasamak sizi yer bitirir virus gibi.

hayir demeyi ogrenin. onceliginiz de kendiniz ve babaniz olsun. yuz yil gormesen aklima gelmeyecek tipler degil.

Dediğiniz gibi yıllık izne ayrıldığınızı sadece onun için planlı otel rezervasyonunuzu iptal ettirdiğinizi ve ortada hasta bi çocuk olmadığına görede tatilinize gideceğinizi söyleyin ☺️

Ya gerçekten bu kadar iyi niyetli insanlar var mı?

O daha doktor değil gezme dediği an çıldırır canına okurdum ben herhalde.

1 ay bir de... Oldu olacak ikameti de sizin eve aldırsın.

Sağlık problemleri sebebiyle kabul etmiş olduğunuzu fakat gezme için asla kabul edemeyeceğinizi belirtin lütfen.

Gerekirse; size yardımcı olabilmek için tatil planımı iptal edecektim madem sağlık sorunları sebebiyle gelmiyorsunuz kusura bakmayın planımı iptal edemeyeceğim diyip kendisinden kurtulun lütfen!

Resmen tansiyonum oynadı gece gece...
Bu artık iyiniyetlilik değil maalesef :işsiz:

Israr edemeyecegi bir bahane sun bence..Babama durumu anlattim kabul etmiyor. Diyebilirsin. Bu sefer bana da rezervasyon yaptir, elimde olunca oderim derse ne diyeceksin? :KK53:

Israr edemeyecegi bir bahane sun bence..Babama durumu anlattim kabul etmiyor. Diyebilirsin. Bu sefer bana da rezervasyon yaptir, elimde olunca oderim derse ne diyeceksin? :KK53:
Bu durumda yoook rezervasyona ne gerek var kimliklerinizi gönderin üstüme alayım hepinizi desin 🤣🤣

Hiç normal bi ziyaret gibi görünmüyor tatil için demiş bir de düşkün yoksul biri olsa aç evini yardımcı ol derdim ama otelinkz yoksa kabul etme derim bu kadını.

İyi ki varsınız,
Doğru söylüyorsun kesinlikle der. Bir yakınımın rahatsızlandığını ve acilen şehir dışına çıkacağımı yazıyorum şuan

Babanızın rahat edemeyeceğini düşünün ve reddeddin ne münasebet 1 ay nedir utanma yok insanlarda ztn görüşmüosun sil engelle numarasını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X