Sizce ne yapmalıyım bu durumda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kesınlıkle kabul etmeyın sız daha en basta saglık konusu baska yeme ıcme gezme eglenme baska saglık ıcın buyur gel ama gonul eylemeye vaktım yok derdım kabul etmezdım sız nıye boyle bırsey yapmak yerıne allahım ya :D alemsınız

kesınlıkle kabul etmeyın engelleyın hatta gelırse de acmayın

Evin adresini veya iş adresini bilmiyordir umarim direkt aaaa mesaji gormedim der cikar calar kapiyi gelip.Arasaniza yaaa yüzüne soyleyin acikca konusun iste resmen bedava otel ariyor.
Yok, ne evimin adresini bilir, ne işimi.. O yüzden gelemez. Bileti de 2 gün sonra. Uyanınca görür mesajımı

Nasıl bir yalan atmış ya insan evladi ustunden hemde böyle bir konuda deseydin ya ne ara iyileşti cocuk iyilestiyse bende gezmeye gideceğim. İslerim vardi hastalik deyince kabul ettim. Soyar bu sizi

Ya hırlı mı hırsız mı ne niyette olduğu belli olmayan bir insanı evinize almayın ne olur.
Kadın en başta bile size yalan söylemiş hastaneye geleceğim diye. Çocuğu ölümcül hasta olan bir insan 1 aylık tatile gelir mi. Yalan tamamen.

Ne insanlar var gerçekten hastalık varsa daha da fena bunu kullanıyor ve utanmıyor.Yalvarmasına hic bir ıtırazına kanmayın mesaj net yerıne ulaşşın.

5 yıldır görüşmüyormuşsunuz eksilmediyseniz bi 5 yıl daha görüşmezsiniz. Bence asla kabul etmeyin. Yalan dolanla iş götürüyor manyak mıdır nedir. Birde babanızla bırakacaksınız ne yapacağı belli olmaz. Ben korktum

Lütfen fikir verebilir misiniz? Samimiyetimin olmadığı, 5 yıldır hiç görüşmediğim bir tanıdık kadın beni sosyal medyadan bulup ekleyerek numaramı istedi acil bir konu için görüşmesi gerektiğini söyledi. Kendisi 1200 km uzaklıkta bir sehirde yaşıyor, 2 küçük çocuğu var. Acil dediği için merak ederek numaramı verdim. Konuştuğumuzda çocuklarından bir tanesinin ölümcül bir hastalığa tutulduğunu, yaşadığı şehirdeki doktorlardan şifa bulamadığını, bir de benim bulunduğum şehirde doktora götürmek istediğini, bundan dolayı birkaç gün bende kalmak istediğini söyledi. Ben de kabul ettim. Ancak birkaç gün sonra bana; çocuğu doktora götürmekten vazgeçtiğini yalnızca gezmek için geleceğini, 2 küçük çocuğu ile bir ay kadar bende kalacağını söyledi. Başta durum farklı olduğu için kabul etmiş bulunmuştum ve biletini almıştı. Geçmişte bir gün bunlar ailece bana misafirliğe geldiklerinde en az 10 çeşit yemek hazırlamıştım. Ertesi gün beni arayıp, o gece acillik olduklarını, onlara yoksa bozuk et mi yedirdiğimi sormuşlardı. Bundan dolayı da kırılıp mesafe koymuştum. Çoktandır görüşmüyorduk. Ayrıca çalışan biriyim 2 haftalık iznim var, o sırada onları dr. a götürecektim. Ben bekar ve babamla yaşayan bir bayanım, ben işe gidince evde babamla kalacaklar. Bunu da söylememe rağmen bir aylığına gelmekte kararlı. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
Yok daha neler kabul etmeyin babam kabul etmedi de

Bu kadın kaç yasında?

Çocugu hastalığı bahane etmesinin altında bı sebep var.

Babanız oldugunu bilerek gelmeyi istemesi ilginç.

Biz bozuk yemek yiyoruz hasta cocugun var dokunur de.

Zaten cevap bıle verme engelle gitsin.

İllede birsey diyeceksen :
İş geregı acil sehır dısına cıkıyorum de
Babamla köye gıdıyoruz de, köyunuz varmı bilmiyorum.
Maddi durum olarak sıkıntıdayız babamla kavgalıyız de kırıyor dokuyor cok gergin kabul edemem mısafir ıyıce huysuzlastı de
Beni istemeye gelecekler de biriyle tanıstım de.....

Bana kalırsa dırek derim de.

Arkadaşlar ö
Bu kadın kaç yasında?

Çocugu hastalığı bahane etmesinin altında bı sebep var.

Babanız oldugunu bilerek gelmeyi istemesi ilginç.

Biz bozuk yemek yiyoruz hasta cocugun var dokunur de.

Zaten cevap bıle verme engelle gitsin.

İllede birsey diyeceksen :
İş geregı acil sehır dısına cıkıyorum de
Babamla köye gıdıyoruz de, köyunuz varmı bilmiyorum.
Maddi durum olarak sıkıntıdayız babamla kavgalıyız de kırıyor dokuyor cok gergin kabul edemem mısafir ıyıce huysuzlastı de
Beni istemeye gelecekler de biriyle tanıstım de.....

Bana kalırsa dırek derim de.
Yaşı 25-26 falandır. Önceki mesajlarımda söylediğim gibi ailesinin bana küçük bir iyiliği dokunmuştu, ben de fazlasıyla karşılığını verdim gerçi ama yine de onlara ömür boyu vefa borcum varmış gibi rahat davranıyorlar.
Memleketten bir yakınımın rahatsızlandığına dair mesaj attım, hala görmedi. Sabah görür artık

Lütfen fikir verebilir misiniz? Samimiyetimin olmadığı, 5 yıldır hiç görüşmediğim bir tanıdık kadın beni sosyal medyadan bulup ekleyerek numaramı istedi acil bir konu için görüşmesi gerektiğini söyledi. Kendisi 1200 km uzaklıkta bir sehirde yaşıyor, 2 küçük çocuğu var. Acil dediği için merak ederek numaramı verdim. Konuştuğumuzda çocuklarından bir tanesinin ölümcül bir hastalığa tutulduğunu, yaşadığı şehirdeki doktorlardan şifa bulamadığını, bir de benim bulunduğum şehirde doktora götürmek istediğini, bundan dolayı birkaç gün bende kalmak istediğini söyledi. Ben de kabul ettim. Ancak birkaç gün sonra bana; çocuğu doktora götürmekten vazgeçtiğini yalnızca gezmek için geleceğini, 2 küçük çocuğu ile bir ay kadar bende kalacağını söyledi. Başta durum farklı olduğu için kabul etmiş bulunmuştum ve biletini almıştı. Geçmişte bir gün bunlar ailece bana misafirliğe geldiklerinde en az 10 çeşit yemek hazırlamıştım. Ertesi gün beni arayıp, o gece acillik olduklarını, onlara yoksa bozuk et mi yedirdiğimi sormuşlardı. Bundan dolayı da kırılıp mesafe koymuştum. Çoktandır görüşmüyorduk. Ayrıca çalışan biriyim 2 haftalık iznim var, o sırada onları dr. a götürecektim. Ben bekar ve babamla yaşayan bir bayanım, ben işe gidince evde babamla kalacaklar. Bunu da söylememe rağmen bir aylığına gelmekte kararlı. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
Kusura bakma canım bende o kadar müsait değildim, sırf çocuğun hastalığı için tamam demiştim. 1 ay kimseyi ağırlayacak durumum yok size kolay gelsin

Minvalinde bir mesaj ve tamam. Bu kadar arasa bile işteyim açamıyorum derim bitti hoş gelip kapıya dikilecek değil.

Arkadaşlar ö

Yaşı 25-26 falandır. Önceki mesajlarımda söylediğim gibi ailesinin bana küçük bir iyiliği dokunmuştu, ben de fazlasıyla karşılığını verdim gerçi ama yine de onlara ömür boyu vefa borcum varmış gibi rahat davranıyorlar.
Memleketten bir yakınımın rahatsızlandığına dair mesaj attım, hala görmedi. Sabah görür artık
Çocuğun hastalığına çok üzüldüm keşke yalan olsaydı bu da. Ama bir insan tutup çocuğu hastayken gezicem 1 ay diyebiliyorsa otursun otrduğu yerde, çocuğu götürmez bile hastaneye. Ne insanlar var teallaam ya

yalandan bahane bulmak zorunda bile değilsin ki.ölümcül hastalık dedin acıdım mecburen tamam dedim ama ben kimseyi 1 ay evimde tatil için ağırlayamam , anam değilsin babam değilsin.kusura bakma iyi günler bitti.bir de böyle insanları direkt engelle gitsin zaten.

1 ay çok uzun bir süre babam yaşlı sizi rahatsız etmemek için kendi rahat edemeyecek babamı düşünmek zorundayım diyerek kabul etmeyin.
Ayrıca bileti iptal ettirebilir diye biliyorum.

Tabiki kabul etmezdim ne münasebet sizin neyi kabul ettiğiniz belli.

Neden mesajınızda yalan söylediniz ki ne gerek var o kim olduğunu sizin özenle yaptığınız yemeklere çamur atarak yıllar önce göstermiş evladının canını umursamayıp gezme tozma peşinde olan biri için neden yalan söylüyorsunuz gelen cevapta inşallah evladına moral olması için gelmek istediğini falan yazmaz yoksa siz bir ay değil bir sene ses etmezsiniz bu misafirliğe

Bu kadının yaşida gencmiş,babanızın kızı yaşında dahi olsa ne münasebet yabancı bir bey ile bir ay aynı ortamda kalmayı göze alıyor.manyak heralde.bu kadının kocası varmı? Varsa nasıl müsade ediyor çok garip ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X