Sizce ne yapmalıyım bu durumda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocasını da hiç sevmediğini, evliliklerinin daha şimdiden kağıt üzerinde kaldığını vs. de söylemişti telefonda laf arasında. Çok rahat da biri.. Aklıma bu da gelmedi değil. Burada bir sevgili buldu da onunla falan mı görüşmek için buraya gelmek istiyor bilemiyorum. İnsanın aklına bin türlü şey geliyor

Saçmalamayın kesinlikle kabul etmeyin.Zaten görüşmüyormuşsunuz,bence önce sizi kandırmış kabul edin diye düşündüm.Böyle rahat insanlara yüz vermeyin

Arar plan değişikliği yaptığımı,gelmemesini söylerdim kesin ve net. Dr ayağına yer açmış ama asıl derdi gezmek ve utanmadan çocuğunu kullanmış, bunu anlamayacak kadar safmısın canım?

Bilet parasını ona göndereceğini ve yakın bir akrabanın yoğun bakımda olduğunu, diğer akrabalarının sende kalacağını söyle.

Ya da direkt "çüş!!!! Ben sana iki gün kalırsın diye tamam dedim bir ay nerden çıktı? Bilet paranı geri gönderiyorum. Sakın gelme!!!!!!!" şeklinde de diyebilirsin. O yaptığından utanmıyor sen kabul etmediğin için mi kaba olacaksın?

Bu konuda Kuran'ı Kerim de açık açık ayet var.

Kesinlikle kabul etmeyin. Resmen yalan söylemiş. Evladı üzerinden yalan söyleyen bir insana da güven olmaz, kendisini arayıp işinizin çıktığını babanızın da misafirlerinin geleceğini uygun olmadığınızı söyleyin. Ayrıca bir de ama şehirde .... isminde güzel bir otel var orada kalabilirsiniz diyin. Ve lütfen kötü kalpli, art niyetli olduğunu düşündüğünüz insanları sosyal medya da dahil olmak üzere hayatınızda tutmayın.

Yahu siz saf mısınız acaba ? 5 Yıldır görüşmediğiniz birisini neden evinizi 1 ay misafir olarak kabul ediyorsunuz?
Hemen arayın ve rahatsız olduğunuzu, kabul edemeyeceğinizi belirtin. Ne olursa olsun bu sözünüzden de dönmeyin.

Ya kadın gelecek yiyip içecek, gezecek tozacak, siz de ona hizmet edeceksiniz öyle mi?

Allah aşkına biraz kendinize değer verin, insanların gözünde kullanılabilecek akrabalar listesinden çıkın lütfen....

Uydurun madem bir bahane, kabul etmeyeceğinizi belirtin ve bitirin bu kadar....

Yok insanları kırmayayım, yok darılmasınlar diye kıvranıp durmayın Allah aşkına...

Konu sahibi kadın değil burada suçlu olan tamamen sizsiniz.Ne olursa olsun doğru düzgün tanımadığınız bir insana evinizi neden açıyorsunuz ?.Kaldı ki maksadını belli ettiği halde hala kabul edemem diyemiyorsunuz çok tuhafsınız.O tarihlerde evde olmayacağım diyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…