- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi Melek04140
-
Iyi de bu bir şeyi değiştirmiyor ki.Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar. Ben biraz afedersiniz salağım gerçekten kendime çok kızıyorum. Akraba değil bu arada bir tanıdık. Geçmişte küçük bir iyiliği dokunmuştu ailesinin bana, ben de fazlasıyla karşılığını yaptım gerçi ama.. bundan dolayı sanırım reddedemedim. Ondan çok kendime sinirim bozuldu. O yüzden bana ne deseniz haklısınız..
siz de aguDoğru söylüyorsunuz arkadaşlar. Ben biraz afedersiniz salağım gerçekten kendime çok kızıyorum. Akraba değil bu arada bir tanıdık. Geçmişte küçük bir iyiliği dokunmuştu ailesinin bana, ben de fazlasıyla karşılığını yaptım gerçi ama.. bundan dolayı sanırım reddedemedim. Ondan çok kendime sinirim bozuldu. O yüzden bana ne deseniz haklısınız..
siz kendinize salak diyip hakaret ederek, bana ne deseniz haklisiniz diyerek kadini kabul edeceginizi gosterdiniz suan.Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar. Ben biraz afedersiniz salağım gerçekten kendime çok kızıyorum. Akraba değil bu arada bir tanıdık. Geçmişte küçük bir iyiliği dokunmuştu ailesinin bana, ben de fazlasıyla karşılığını yaptım gerçi ama.. bundan dolayı sanırım reddedemedim. Ondan çok kendime sinirim bozuldu. O yüzden bana ne deseniz haklısınız..
Fake misin acaba bu kadar saf olmanı kabullenemiyorum çünküArkadaşlar ben eksik bile anlattım, bana mesaj atmış biletimi sen alabilir misin diye.. ben elime geçince sana öderim diye
Birazdan mesaj atıp biletini iptal ettirmesini söyleyeceğimEe sonuc? Ne karar verdin?
Bu artık iyiniyetlilik değil maalesefYa gerçekten bu kadar iyi niyetli insanlar var mı?
O daha doktor değil gezme dediği an çıldırır canına okurdum ben herhalde.
1 ay bir de... Oldu olacak ikameti de sizin eve aldırsın.
Sağlık problemleri sebebiyle kabul etmiş olduğunuzu fakat gezme için asla kabul edemeyeceğinizi belirtin lütfen.
Gerekirse; size yardımcı olabilmek için tatil planımı iptal edecektim madem sağlık sorunları sebebiyle gelmiyorsunuz kusura bakmayın planımı iptal edemeyeceğim diyip kendisinden kurtulun lütfen!
Resmen tansiyonum oynadı gece gece...
ne kadar birazdan sabaha karsi 5 gibi mi?Birazdan mesaj atıp biletini iptal ettirmesini söyleyeceğim
Aynen bu içerikte bir mesaj hazırlıyorum ona şu anDediğiniz gibi yıllık izne ayrıldığınızı sadece onun için planlı otel rezervasyonunuzu iptal ettirdiğinizi ve ortada hasta bi çocuk olmadığına görede tatilinize gideceğinizi söyleyin ☺
Bu artık iyiniyetlilik değil maalesef
Bu durumda yoook rezervasyona ne gerek var kimliklerinizi gönderin üstüme alayım hepinizi desinIsrar edemeyecegi bir bahane sun bence..Babama durumu anlattim kabul etmiyor. Diyebilirsin. Bu sefer bana da rezervasyon yaptir, elimde olunca oderim derse ne diyeceksin?
Doğru söylüyorsun kesinlikle der. Bir yakınımın rahatsızlandığını ve acilen şehir dışına çıkacağımı yazıyorum şuanIsrar edemeyecegi bir bahane sun bence..Babama durumu anlattim kabul etmiyor. Diyebilirsin. Bu sefer bana da rezervasyon yaptir, elimde olunca oderim derse ne diyeceksin?
Utanmasam SS isteyeceğim; kıyamayip göndermeyeceksiniz gibi geliyor bana.Aynen bu içerikte bir mesaj hazırlıyorum ona şu an
Evet aklıma bin türlü şey geliyor düşündükçe..Lütfen net bir şekilde de bunu hiç tekin birine benzemiyor başınıza iş alırsınız allah korusun
Yeni gönderdim, bir yakınımın rahatsızlandığını yazdım, henüz görmediAttin mi mesaj?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?