Uzun süredir bı ilişkim var sevgilimin ailesiyle annem aynı köyden birbirlerini kişisel olarak tanımıyolar ama birbirleri hakkında ordan bundan duyma laflarla birbirlerini tanıyolar ve annem onların ailesini sevmediğini istemediğini söylüyo sürekli bana baskı yapıyo ben sevgilimi çok seviyorum ve annemin bu baskısından çok yoruldum. Ben üniversite okuyorum sevgilim lise mezunu çalışıyo annem kesinlikle çok karşı sürekli kavga ediyoruz ve ben okul bittikten sonra da ikna olmazsa kaçmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım kuzenlerimden felan kimse istemiyo ve ben onlara karşı bı cephe almış durumdayım herkes sevgilimi kişisel olarak değil hep akrabalarıyla yargılıyo ama ben onu çok seviyorum
Ama annemin sorun yaptığı kişileri sevgilim de sevmiyo hatta çoğuyla küsevlilik her ne kadar iki kişilik sanılsa da aslında öyle değil.annesi babasi abisi ablası eltisi dayisi yengesi hepsiyle de evleniyorsun.
Eğer tüm sulalen bu aile ile olmaz diyorsa bence ısrar etme ve asla kaçmayı düşünme.hayatta ki en büyük hatan bu olur.
Kesinlikle böyle bi hataya düşme kaçmak nedir ya o kadar insan yanlış düşünüyor olamaz ki sen üni mezunu olacaksın o lise mezunu çok ezer seni bu ezikliği kendi hissettiğinden ki anneler çoğu zaman haklıdır o kadar insan sevmiyorsa vardır sebebi en kötü ihtimalle araştır sor neden sevilmediklerini ki aileyle de evlenirsin sadece eş degilUzun süredir bı ilişkim var sevgilimin ailesiyle annem aynı köyden birbirlerini kişisel olarak tanımıyolar ama birbirleri hakkında ordan bundan duyma laflarla birbirlerini tanıyolar ve annem onların ailesini sevmediğini istemediğini söylüyo sürekli bana baskı yapıyo ben sevgilimi çok seviyorum ve annemin bu baskısından çok yoruldum. Ben üniversite okuyorum sevgilim lise mezunu çalışıyo annem kesinlikle çok karşı sürekli kavga ediyoruz ve ben okul bittikten sonra da ikna olmazsa kaçmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım kuzenlerimden felan kimse istemiyo ve ben onlara karşı bı cephe almış durumdayım herkes sevgilimi kişisel olarak değil hep akrabalarıyla yargılıyo ama ben onu çok seviyorum
Anneme onunla tanışırmak için teklif ettim ama o kim de ben onunla tanışcam diye sevgilimi küçümsüyo daha maddi açıdan daha varlıklı ve üniversite okumuş biriyle olmamı istiyo anlıyorum onu kızını iyi şartlarda yaşatmak istiyor ama ben de onu seviyorumsadece dedikodu üzerine insan yargılanır mı, herkesin dostu var düşmanı var, hatta çoğunlukla dost bilinenler bile insanın arkadasından dedikodu yapar, annen pek olgun davranmıyor bu durumda
bence nişanlanmaya ikna edip sadece onu tanımasını iste, sadece onu tanımanı istiyorum yoksa istemezsen yine isteme diyebilirsin
ya da sözüne değer verdiği bi büyük varsa onu devreye sokabilirsin
Ama annemin sorun yaptığı kişileri sevgilim de sevmiyo hatta çoğuyla küs
Anneme onunla tanışırmak için teklif ettim ama o kim de ben onunla tanışcam diye sevgilimi küçümsüyo daha maddi açıdan daha varlıklı ve üniversite okumuş biriyle olmamı istiyo anlıyorum onu kızını iyi şartlarda yaşatmak istiyor ama ben de onu seviyorum
Evet haklısınız ama bide şöyle bişey var annemin istediği biriyle evlenip mutsuz olup pişman olma ihtimalim var en azından kendi istedigim biriyle mutsuz oluyum diye düşünüyorum napcagimi bılmiyorum çok çaresizimsorun ne bilmiyorum ama burada senin gibi çok seviyorum deyip ailesinin istemediği adamlarla evlenen,kaçan kadınlar var ve çoğu çok mutsuz pişman
Saydığınız gibi şeyleri asla olmadı o benim aradığım kişi diyebilirim birlikteyken çok mutluyuz ama annem konusu beni çok düşünüyo çok korkuyorum ikna edemezsem diyemuhakkak iyiliğini istiyordur tabii, ama o kimki demesi küçümsemesi hiç tanımadığı bi insana garip
bari bi tanışsaydı, şu hareketi hoşuma gitmedi, şurdan burdan konu açtım bu konularda hiç fikri yok cahil galiba deseydi
yani annen tamamen boşa sallıyor gibi
valla maddi durumu iyi üni mezunu olunca evliliğin çok mutlu olacağının hiç bir garantisi yok, eğer eş adayın saygılı sevgiliyse, öfke sorunu yoksa, sinirli sana hükmedici tavırları yoksa, mücadele et derim
kimi kızlar burda sevgilim bana küfür etti, sevgilim bana tokat attı, sevgilim ana kuzusu, sevgilim beni aşağılıyor diye konular açıyorlar, öyle bişeyleri varsa hiç düşünmeden ayrıl derim
daha öğrencisin ne evliliği Allah aşkınaEvet haklısınız ama bide şöyle bişey var annemin istediği biriyle evlenip mutsuz olup pişman olma ihtimalim var en azından kendi istedigim biriyle mutsuz oluyum diye düşünüyorum napcagimi bılmiyorum çok çaresizim
Okulum bittikten sonrasını düşünüyorum şuanlik bişey yokdaha öğrencisin ne evliliği Allah aşkına
kimseyle evlenme biraz hayatini yaşa
Yok Yok Yok sakın böyle düşünme .Evet haklısınız ama bide şöyle bişey var annemin istediği biriyle evlenip mutsuz olup pişman olma ihtimalim var en azından kendi istedigim biriyle mutsuz oluyum diye düşünüyorum napcagimi bılmiyorum çok çaresizim
Haklısınız ama annemin şuan sevgilime söylediği çok ağır şeyler var ve ben artık onun haketmedigi şeylerin söylenmesine katlanamiyroumYok Yok Yok sakın böyle düşünme .
Şuan sadece zamana bırak ben ne kızımı ona vermem deyipte bir süre sonra verenler gördüm.
Sadece sabır .
Ne demişler
' Sabreden eden derviş muradına ermiş
Bu konuyu annenle daha fazla konuşma .Haklısınız ama annemin şuan sevgilime söylediği çok ağır şeyler var ve ben artık onun haketmedigi şeylerin söylenmesine katlanamiyroum
Saydığınız gibi şeyleri asla olmadı o benim aradığım kişi diyebilirim birlikteyken çok mutluyuz ama annem konusu beni çok düşünüyo çok korkuyorum ikna edemezsem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?