Sizce ne yapmalıyım???

dogahayat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
297
127
103
34
Herkese merhaba iki önce kapalı miyom ameliyatı oldum İstanbul'da yalnızım hastenede sağolsun eşim bekledi kızım kreşteyken hiç haberi olmadan o gün ameliyat olup çıktık eve.O gün beni ne kayinbabam aradı geçmiş olsun diye nede görümcem.Gorumcem kuzenlerim yanına yazlığa gitti Normalde babası ve ablası eşimi ararlar araları iyidir.Bana karşı görümcem hep mesafelidir bende aynı şekilde.Ameliyattan bir gün sonra aradılar narkoz etkisinde aramayalim diye sonuçta eşim narkozlu değil ya ayrıca beni de aramadilar yine eşimi aradılar.Cok kırıldım bu şekilde davranmalarını sizce tavrım nasıl olmalı.Biz olsak görümcem ameliyatından ince girdi mi çıktı mı nasıl diye arar dururuz eşim de çok bozuldu kimseden maddi anlamda birşey beklemiyoruz insanın zor gününde bı geçmiş olsun diye aramak bile mutlu ederken onu bile çok gördüler sizce yanlış mı düşünüyorum

Bu görümcelerin derdini çözebilmiş değilim hepimiz ayrı yerlerde el kızı yada görümceyiz neden yengeye saygı duyulmuyor empati kurulmuyor Allah akıl fikir versin . Benim iki tane yengem var bir tane de görümcem var . Yengelerime karşı çok saygılıyımdır her koşulda onları savunur yardımcı olmaya çalışırım benim görümcem de aynı şekilde bilemedim Allah yardımcınız olsun . Siz iyi niyetinizi kaybetmeyin Allah sabredenlerle beraberdir bol bol dua edin herşey yoluna girer Allah’ın izniyle

Polip ameliyatı,kapalı,kamerayla giriyrlar bende 3 sene kadar once oldum.
Aynı gün ayaklanıp,tur acentesine gittik ertesini güne tatil aldık esimle:)
Yani fazla abartmamıs mısınız ?zor günümde falan 1-1;5 saatlik bi operasyon ayılmasıyla falan.
Bence bukadar anlam yüklemeye gerek yok.
Miyom ameliyatından mesela neden görümcenin haberi var?Ben söylemedim ne gerek var görümcemin bu kadar özelimi bilmesine?

Yani kapalı, laparoskopik bir ameliyat, hemen aynı gün çıkmışsınız. Çok büyütmeyiniz bence

zaten normalde de mesafeliymişsiniz.

kadın da buna uygun olarak ertesi gün aramış, ben anormal bir şey göremedim.

yanlış anlamayın ama hani çok ciddi bir operasyon olur, hastanede yatarsınız, koşup gelmeleri bile lazım. Yani ben böyle konularda kin tutamam asla. Ama durumunuz mesafeyi unutup canciğer hale geçilecek bir durum değil.

çok basit bir işlem geçirmişsiniz, myom da her 3 kadının 1 inde olan bir şey. Kendinizi doldurmayın boş yere.

ama sizi değil eşinizi aramaları hoş olmamış o konuda haklısınız bence.

Dünya benim etrafımda dönüyor sendromu bu, nerde görsem tanırım

Dünya benim etrafımda dönüyor sendromu bu, nerde görsem tanırım
Ne kadarda acımasızsiniz eşim benden önce ameliyat olacak diye kendi söyledi o kadar yakınlar herşeyi anlatır konuşur gurbette tek başımayım insanların dört duvar arasında neler yaşadığını bilmeden acımasız yorumlar yapmayın

Yanlış anlamayın da miyom ameliyatı olsam ben hiç kimseye söylemezdim.
Kendi anneme bile.
Ne gerek var? Kime ne?
Geçmiş olsun.
Ben söyledim eşim çok yakın olduğu için anlatıyor herşeyin hatta ben söylemesini istemedim kızım küçük olduğu için o gün kreşte fazladan kaldı kimse olmayınca biraz duygusal davrandim Eşim çok yakın oldukları icin kendi söyledi herşeyi söyler eşim ama görümcem bana hicbirsey anlatmaz Beni anladığımız için teşekkür ederim.hatir kendisi olsa
Gorumcenizin bilmesini hadi bir sekilde gectim de; myomunuzdan kayinpederinize ne? Bu kadar icli disli olmaya aklim ermiyor.

Gecmis olsun. Ortada kirilacak bir durum goremedim.
Eşim anlatıyor söyleme diyorum herşeyi ama dinlemiyor.Ama iyi oldu her zaman görümcemin gerçek yüzünü görmemezlikten geliyordu bu seferki çok koydu ona beni aramadılar diye üzüldü.Ben zaten mesafeliyim artık iyce mesafemi korurum

Ben ağır bir hastalık geçirmiştim görümcem ne beni ne de eşimi aramadı, eşime bile demedi "karın hasta olmuş geçmiş olsun" diye. Ben lafını bile etmedim ne gereği var, 1 2 ay sonra aynı görümce laparoskopik safra kesesi ameliyatı oldu, o zaman ben de onu aramadım hayat memat meselesi değildi sonuçta, kendisini aramadım ama eşini arayıp geçmiş olsun demiştim en azından onun yapamadığı kadar insanlık yaptım, ona rağmen herkesi bana karşı doldurmuş bir geçmiş olsun bile demedi falan demiş, sırf bu mesele yüzünden eşimin ailesinin hepsi bana küs 1 2 kişi hariç, şimdi de hiçbir kötü ve iyi günümde yanımda değiller, ne yapayım yani kendime onları dert edip durayım mı
Eş ailesini bu kadar ciddiye almayın

Cok abartmissiniz. Boyle seylere takilarak hayat gecmez. Ne yapmaliyim demissimiz, hicbir sey bence. Normal nasilsaniz devam edin.

Ayrica dediginiz ameliyati ben de oldum. Cok basit bir operasyon. Esim disinda kimsenin haberi bile olmadi, kendi ailem dahil. Kp beni bu yuzden arasa, noluyoruz derdim.

Gurbette tek olma olayı nedir?
Eşiniz yok mu?
Yerleştiğiniz şehri memleket yapmak sizin elinizde
Turist olarak gitmiyorsunuz oraya

Ertesi gün aramışlar ya sorun nr anlamadım ? Her saniye aramalarımı gerekiyordu ? Sanki baypas ameliyatı olmussunuz gibi tavır takınmanız zor gününde felan biraz tuhafolmus sanki

Bende bunu demek istedim kendilerine gelince hemen küser ağırdan satarlar bize gelince aramaya bile tenezzül etmezler valla hiç umrumda degil asıl konu eşimin güvendiği dağlara kar yağması ne olduğunu anlaması benim için no problem

Su hayatta başıma ne geldiyse ne yasadiysam hep fazla mütevaziligimden fazla fedakarligimdan ve ince dusundugumden geldi... Keşke basarabilsekte rahat large hifbirseyi ve kimseyinsallamayan tipler olabilsek çok yipraniyoruz yoksa

Şimdi öncelikle kapalı ameliyatlar arkadaşlarin dediği gibi basit,her ameliyatta risk vardır elbet ama kapalılar en basiti çoğu zaman hastanede bile kalmazsin gece ..Ayrıca kadın hastalıkları özel bir durum kimsenin bilmesine gerek yoktu .Önemli olan eşim yanımda mi ? Gerisi fasa fiso.Gorumcem ile myomum hakkında konuşmak istemem ya da abuk subuk gelecek sorulara cevap vermek istemem.

Profilinde İstanbul’da yaşıyor görünüyorsun. Eğer doğru ise ne gurbeti yaaaa? Ülke içindeki en uç iki nokta arası maksimum 4 saat uçakla (havalimanı beklemesi vs dahil). Bu kafaları hiç anlamıyorum, sürekli bir dram yaratma merakı. Asıl gurbet neresi ben sana anlatayım; ciddi ama hayati riski olmayan bir kaza geçirdiğinde ailenin yanına gelmesinin 1 hafta sürdüğü (vize, uçak vs) yere gurbet denir. Ben bu kadar ağlamadım yani gurbette yalnızım diye.

Altı üstü kapalı ameliyat, aynı gün hastaneden çıkmışsın, kocan yanında; görümce aramış mı kayınpeder sormuş mu bunlar ne gereksiz sorunlar. 6 aylık hamileyim, eltim bir kere sormadı nasıl gidiyo diye, ama umurumda değil. Neden? Elin kızından beklentim yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…