Sizce ne yapmalıyım???

Kp arasın diye beklentiye mi girdiniz?
Görümcede aramış zaten ha sizi arasa daha şık olurmuş ama mesafeliyiz zaten yazmışsınız.
Benim bildiğim gurbet yurtdışıdır.
Bu kadar küçük şeyleri kafaya takmayın hayatı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz şu dert ettiğiniz konu.

Herkese merhaba iki önce kapalı miyom ameliyatı oldum İstanbul'da yalnızım hastenede sağolsun eşim bekledi kızım kreşteyken hiç haberi olmadan o gün ameliyat olup çıktık eve.O gün beni ne kayinbabam aradı geçmiş olsun diye nede görümcem.Gorumcem kuzenlerim yanına yazlığa gitti Normalde babası ve ablası eşimi ararlar araları iyidir.Bana karşı görümcem hep mesafelidir bende aynı şekilde.Ameliyattan bir gün sonra aradılar narkoz etkisinde aramayalim diye sonuçta eşim narkozlu değil ya ayrıca beni de aramadilar yine eşimi aradılar.Cok kırıldım bu şekilde davranmalarını sizce tavrım nasıl olmalı.Biz olsak görümcem ameliyatından ince girdi mi çıktı mı nasıl diye arar dururuz eşim de çok bozuldu kimseden maddi anlamda birşey beklemiyoruz insanın zor gününde bı geçmiş olsun diye aramak bile mutlu ederken onu bile çok gördüler sizce yanlış mı düşünüyorum
Ben olsam ben de beklerdim, ne kadar mesafeli olursanız olun ve ne kadar basit bir operasyon da olsa sağlık meselesi sonuçta, aynı gün aramasını beklerdim.dunyanin kendi etrafinda dönme meselesi falan değil

Çoğunluğa katılıyorum abartmışsınız. Küçücük bir operasyon. Bitmiş gitmiş, kötü bir şey de olmamış şükür o yüzden bu kötü günümde Yanımda yoklardı tavrı çok abartı geldi. Eşinizi de arayıp sormuşlar zaten, illa ben aranmalıyım mantığını anlayamıyorum

Aramışlar işte

Hatta kendilerince güzelce gerekçeyi de açıklamışlar

Hastane ortamında o telaşede arayıp meşgul etmek istememişler

Eşim burun ameliyatı oldu oğlumu okula bıraktım gittim ameliyata girmişti bile akşam da çıkarttım eve yatırdım çocuğu okuldan aldım geldim

Kimseye de haber verme ihtiyacı hissetmedim

Aynı gün aynı saatlerde de annem ve babam da başka şehirde hastanede, ameliyatta imiş

Babamın kalp pilini değiştirmişler, onlar da öncesinde haber vermemişler sonra öğrendik

Kinlenmeyin, güzelce arayıp sormuşlar fazlasına gerek yok

Eşiniz de biraz daha içinize dönük yaşamaya alışsın, her şeyi anlatmasın

İnsanlar dan bu kadar beklentiye girmeyin derim. Kusura bakmayın ama bana bazı şeyler komik geldi eşinizin güvendiği dağlara karlar yağması filan ne alaka.. Eşinizi ailesi sırtından vurmuş gibi davranmayın yahu..Size tek hak verebileceğim konu kendileri böyle durumlar da aranmadığında beklentiye girmeleri küsmeleri olabilir onun da yeri gelince lafını söylersiniz güzelce olur biter..

Yorumların hepsini okudum çoğunluğundan linç yemişim.Hepinizin fikrine saygı duyuyorum.İster kapalı ister açık olsun ameliyat sonuçta sağlık ,insanın ailesinin yanında oldugunu görmek istemesi sadece geçmiş olsun demesini beklemesi çok mu.Kalkipta ameliyat parasını versin demedim.Ayrica aile demek bu demek değil mi.Yasadigimiz çağ bunu gerektiriyor az beklenti çok huzur sizde haklısınız..

Apandisit olur, safra kesesi olur, dalak böbrek, hadi ağız burun olsun ama Myom ameliyatında kp aramasını beklemekte enteresan kafalar yani.

Back
X