Neden eşinizin telefonunu karıştırıyorsunuz? Özel hayata bu kadar girmek doğru mu?Eşimin telefonunu karıştırırken bi uygulamada eski sevgilisiyle resimlerini gördüm ne yapım sizce
Neden karıstırma isteği duydunuzEşimin telefonunu karıştırırken bi uygulamada eski sevgilisiyle resimlerini gördüm ne yapım sizce
Hangi uygulamada gördünüz? Geçmişten kalan bir şey mi? Yeni çekilen mi?Eşimin telefonunu karıştırırken bi uygulamada eski sevgilisiyle resimlerini gördüm ne yapım sizce
Genel olarak hep bakarım da o uygulamaya giresim tutu az önceNeden karıstırma isteği duydunuz
Geçmişte kalan bişey ama galeride ve fotoğraflar yerinde yok sadece orda var biraz bu işlerden anlarım neden diğerlerinde durmuyo da orda duruyo diye aklıma takıldıHangi uygulamada gördünüz? Geçmişten kalan bir şey mi? Yeni çekilen mi?
Ay hepimizin eski sevgilisi oldu tabiki ama şahsen benim eski sevgilimle resimlerim durmuyoEski sevgilisi oldugunu bilmiyor muydunuz? Neye sasirdiniz bu kadar
Galeri ilk akla gelen yerdir hemen toparlanır. Ama uygulamalar pek akla gelmez. Orada unutulmuş olabilirGeçmişte kalan bişey ama galeride ve fotoğraflar yerinde yok sadece orda var biraz bu işlerden anlarım neden diğerlerinde durmuyo da orda duruyo diye aklıma takıldı
Eşimin telefonunu karıştırırken bi uygulamada eski sevgilisiyle resimlerini gördüm ne yapım
Yani resimleri hâlâ sakliyor mu? AnlamadımEşimin telefonunu karıştırırken bi uygulamada eski sevgilisiyle resimlerini gördüm ne yapım sizce
Sorun bence neden bu fotolar duruyor burda de.. bakalım ne diyecekGenel olarak hep bakarım da o uygulamaya giresim tutu az önce
Özel hayatımı var bunun Allah aşkına ne alaka tabikide gidip erkek arkadaşıyla olan konuşmaya bakmıyorumNeden eşinizin telefonunu karıştırıyorsunuz? Özel hayata bu kadar girmek doğru mu?
Uygulamayı aktif olarak kullanmıyorsa silmeyi unutmuş olabilir.Geçmişte kalan bişey ama galeride ve fotoğraflar yerinde yok sadece orda var biraz bu işlerden anlarım neden diğerlerinde durmuyo da orda duruyo diye aklıma takıldı
Ama neden baktınız. Demek ki bir şeyden şüpheleniyordunuz. Durdur yere dur bakayım şu kocama belki basarım da uğraşırım onunla demedinizÖzel hayatımı var bunun Allah aşkına ne alaka tabikide gidip erkek arkadaşıyla olan konuşmaya bakmıyorum
Ama taş çatlasın 30 40 resim var yani bence öyle değilGaleri ilk akla gelen yerdir hemen toparlanır. Ama uygulamalar pek akla gelmez. Orada unutulmuş olabilir
Bilmiyorum yaUygulamayı aktif olarak kullanmıyorsa silmeyi unutmuş olabilir.
Uygulamada mı? Resimler güncelse bilemem ama eski resimlerse unutulmuş olabilirler. Neden sormuyorsunuz eşinizeAma taş çatlasın 30 40 resim var yani bence öyle değil
VAllaha öyle dedimAma neden baktınız. Demek ki bir şeyden şüpheleniyordunuz. Durdur yere dur bakayım şu kocama belki basarım da uğraşırım onunla demediniz
Madem uygulamalarına bu kadar rahat girip, herşeyini karıştıracak kadar rahatsızsınız, sorun eşinize. Kendi kendinize niye kuruyorsunuz?Bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?