Sizce ne yapmalıyım

Admin9595

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
970
En iyi cevaplar
1
195
33
Eşimin telefonunu karıştırırken bi uygulamada eski sevgilisiyle resimlerini gördüm ne yapım sizce

Hangi uygulamada gördünüz? Geçmişten kalan bir şey mi? Yeni çekilen mi?
Geçmişte kalan bişey ama galeride ve fotoğraflar yerinde yok sadece orda var biraz bu işlerden anlarım neden diğerlerinde durmuyo da orda duruyo diye aklıma takıldı

Geçmişte kalan bişey ama galeride ve fotoğraflar yerinde yok sadece orda var biraz bu işlerden anlarım neden diğerlerinde durmuyo da orda duruyo diye aklıma takıldı
Galeri ilk akla gelen yerdir hemen toparlanır. Ama uygulamalar pek akla gelmez. Orada unutulmuş olabilir

Neden eşinizin telefonunu karıştırıyorsunuz? Özel hayata bu kadar girmek doğru mu?
Özel hayatımı var bunun Allah aşkına ne alaka tabikide gidip erkek arkadaşıyla olan konuşmaya bakmıyorum

Özel hayatımı var bunun Allah aşkına ne alaka tabikide gidip erkek arkadaşıyla olan konuşmaya bakmıyorum
Ama neden baktınız. Demek ki bir şeyden şüpheleniyordunuz. Durdur yere dur bakayım şu kocama belki basarım da uğraşırım onunla demediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…