- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Kendi adına mi korktunAy böyle konular okuyunca şu anda hiç alakam olmamasına rağmen eskilerden birşey çıkacak diye korkuyorum
5 yıldan da eski resimlerBenimde anlamadığım siz 5 senedir berabersiniz değil mi bu fotolar 5 yıldan da eski ? Yoksa son 5 sene içindeki fotoğraflar mi?
9 ay önce demedim 9cu ayda dedim bu seneTarihte ne yazıyor bacım? 2021 mi 2020 mi kısacası yeni mi kaydedilmiş çook eski sizden önce mi? 9 ay önce diyorsun eğer öyleyse bu sene oluyor yani...
21.09.2021Bencede aldatma oluyor da. Ama şöyle ki konu sahibinin ne dediğini tam anlayamadım 9 ay önce diyor sonrada 9 ay önce 2021 mi oluyor diyor. Yani tam tarih var mı yok mu anlamadım ben. Benim de aklım karıştı
Öyle bi uygulama değil fotoğrafları yedekleyen uygulamaNasıl bir uygulama bu? Fotoğrafları gizlemek için kullanılan uygulamalar var onlardan mı? Eğer onlardansa unutmamış,bilerek saklamış oluyor.
Şimdi ben bunu uyandırdım resimleri açtım bunlar ne dedim baya sinirlendi ama bana değil resimlerin nerden geldiğine arkadaşını aradık kendisi telfoncu adam dedi ki uygulamayı devredışı bırakıp açmıştır ondan olmuştur dedi sonra baktık iki tane tarih var birisi 2015 birisi 2021 2021 yanında düzenleme mi ne bişey yazıyodu ben inanmıyorum dedim eğer öyle bişey yapacak olsam telefonda durdurur muyum dedi bizim çocuğumuz öldü onun üzerine yemin etti ben bu fotoğrafları seni tanıdığımdan beri ilk defa görüyorum diye konuşmuyoz şu an bilmiyomBurda hepimiz meraklandik kizz cevap ver bizee :)
Otomatik falan mı yedekliyor uygulama fotoğrafları? O nasıl uygulama ya? Uygulama dediğin Google drive ya da iphone clouds gibi bir uygulama mı? Öyleyse eskiden kalmış olabilir normaldir.Öyle bi uygulama değil fotoğrafları yedekleyen uygulama
Google drive uygulamaOtomatik falan mı yedekliyor uygulama fotoğrafları? O nasıl uygulama ya? Uygulama dediğin Google drive ya da iphone clouds gibi bir uygulama mı? Öyleyse eskiden kalmış olabilir normaldir.
Bende karıştırrım hiç affetmem:)Neden eşinizin telefonunu karıştırıyorsunuz? Özel hayata bu kadar girmek doğru mu?
Boşanmıcaksan ortaya düşme arsız oluolar.Bu resımlerı kendımı saklıo yoksa fark etmemıs mı onu bul onceEşimin telefonunu karıştırırken bi uygulamada eski sevgilisiyle resimlerini gördüm ne yapım sizce
O zaman kalmış olması normal.orada yedeklendiyse telefonun galerisinden silinsede drive'da kalır.Kocanız doğru söylüyor bence.Tarihin 2021'i göstermeside siz fotoğrafı açtığınız için muhtemelen.Google drive uygulama
21.09.2021 tarihi mi o da ? Eğer bu tarih yazildiysa bu tarihte o uygulamaya girilmiş ve görülmus demek ki. O tarihte telefoncuya falan mı verdi telefonu neden telefoncuyu arıyorsunuz. Demek ki bu tarihte girilmiş biri girmiş ki o tarih var. Soru şu sadece onunla olan fotoğraflar mi var başka fotoğraflar da var mı ?Şimdi ben bunu uyandırdım resimleri açtım bunlar ne dedim baya sinirlendi ama bana değil resimlerin nerden geldiğine arkadaşını aradık kendisi telfoncu adam dedi ki uygulamayı devredışı bırakıp açmıştır ondan olmuştur dedi sonra baktık iki tane tarih var birisi 2015 birisi 2021 2021 yanında düzenleme mi ne bişey yazıyodu ben inanmıyorum dedim eğer öyle bişey yapacak olsam telefonda durdurur muyum dedi bizim çocuğumuz öldü onun üzerine yemin etti ben bu fotoğrafları seni tanıdığımdan beri ilk defa görüyorum diye konuşmuyoz şu an bilmiyom
5 yıldan eskiyse bence çokta problem yapma. Fotoğrafları gorunce bozulursun ister istemez ama sonuçta mazide kaldı. Keşke hiçbir şey birakmasaymis telefonunda.Olmuşa çare yok5 yıldan da eski resimler
Silin .Ay hepimizin eski sevgilisi oldu tabiki ama şahsen benim eski sevgilimle resimlerim durmuyo
Uygulama ismi nedir?9 ay önce yüklenmiş ama o uygulamaya yani daha yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?