Baya iyiymiş ama eşim öyle biri değil yani ben bağırsam da çağırsamda sakinleşmemi bekler açıklamasını yapar inanmak istiyosan inanan istemiyosan başka bişey söyle inandırım seni derGidip kolunu dürtükleyin, olmadı sarsarak uyandırın. Burnuna telefonu dayayın, bunu açıkla deyin, polis baskını gibi atik ve ansızın olmalı.Böylece kaçacak yeri de olmaz, olmazsa çapraz sorgu tekniğini öneririm.
2018 de olan fotolarKaç yıllık fotolar bunlar
9 ayda derken? Yani 9 ay önce mi9 ayda kaydedilmiş oraya ve biz 5 senedir beraberiz 5 senedir aynı telefonu kullanıyo
Daha önce buna benzer bi şey oldu gayet normal açıklama yaptı sizinki ne yaptıBunu ben yaptım, çok ters tepiyor, önermiyorum.
2021 9 ayı demi bana da öyle geliyo ama kocamda hiç anlamaz bu işlerden bilmiyom9 ayda derken? Yani 9 ay önce miozaman oraya bilerek saklamış oluyor... Daha yeni yani...
Nasıl buna benzer derken? Eşiniz bu tür şeyleri sürekli saklıyorsa ve sizde yakalıyorsanız birşeyler karıştırıyor demek ki...Daha önce buna benzer bi şey oldu gayet normal açıklama yaptı sizinki ne yaptı
Normalde bende öyle düşünüyorum herşeyi anlatırım söylerim ama şu an çekindimSöyleyin içinizde kalmasın. Ben eşler arasında konuşulamayacak bir konu olmadığına inanıyorum.
Daha önce buna benzer bi şey oldu gayet normal açıklama yaptı sizinki ne yaptı
Kızla alakalı bişey değil farklı bişeyNasıl buna benzer derken? Eşiniz bu tür şeyleri sürekli saklıyorsa ve sizde yakalıyorsanız birşeyler karıştırıyor demek ki...
Dinlemeden böyle bişey yapmak istemiyorumYok arkadaş, ben anormalim galiba.Ya da fazla genişim, bilemedim. Unutmuştur falan diye düşünürdüm herhalde.
Özellikle fotoğraflar o uygulamaya ortak tarihimiz içinde eklenmediyse sorun yoktur.
He yok özellikle eklendiyse zaten konuşacak bir şey yoktur. O herifi öyle huzurlu huzurlu uyutmam zaten, değil buraya konu açmak. Ümüğüne direkt çökmeyi tercih ederim şahsen.
9 ay önce yüklenmiş ama o uygulamaya yani daha yeniYok arkadaş, ben anormalim galiba.Ya da fazla genişim, bilemedim. Unutmuştur falan diye düşünürdüm herhalde.
Özellikle fotoğraflar o uygulamaya ortak tarihimiz içinde eklenmediyse sorun yoktur.
He yok özellikle eklendiyse zaten konuşacak bir şey yoktur. O herifi öyle huzurlu huzurlu uyutmam zaten, değil buraya konu açmak. Ümüğüne direkt çökmeyi tercih ederim şahsen.
O sizi dinler miydi aynı durumda?Dinlemeden böyle bişey yapmak istemiyorum
O zaman bayağı problem yani. Bence aldatmaya girer bu.9 ay önce yüklenmiş ama o uygulamaya yani daha yeni
Tarihte ne yazıyor bacım? 2021 mi 2020 mi kısacası yeni mi kaydedilmiş çook eski sizden önce mi? 9 ay önce diyorsun eğer öyleyse bu sene oluyor yani...2021 9 ayı demi bana da öyle geliyo ama kocamda hiç anlamaz bu işlerden bilmiyom
Bencede aldatma oluyor da. Ama şöyle ki konu sahibinin ne dediğini tam anlayamadım 9 ay önce diyor sonrada 9 ay önce 2021 mi oluyor diyor. Yani tam tarih var mı yok mu anlamadım ben. Benim de aklım karıştıO sizi dinler miydi aynı durumda?
O zaman bayağı problem yani. Bence aldatmaya girer bu.
Valla öyle. Konu sahibi de tam anlatmıyor ki anlayalimBencede aldatma oluyor da. Ama şöyle ki konu sahibinin ne dediğini tam anlayamadım 9 ay önce diyor sonrada 9 ay önce 2021 mi oluyor diyor. Yani tam tarih var mı yok mu anlamadım ben. Benim de aklım karıştı
Aynen ya vallahi aklım karıştı. 9 yıl önce yüklenmiş olsa anlarım unutmuş derim. Sil geç derim de. Yani 9 ay önce ise ciddi problem... Ama kendi de bilmiyor...Valla öyle. Konu sahibi de tam anlatmıyor ki anlayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?