Sizce ne yapmalıyım

Şimdi herkes telefonu neden kurcaladın diye üzerine gelecek. Özel alan, saygı duy felan diyecekler.
Öyle veya böyle karıştırmış, sonuçta rahatsız edici birşey bulmamış olsa, boşa kuruntu yapmış olurdu ve o zaman özel hayata saygı türküsünü tutturabilirdik bence.
ama malesef ki rahatsız olunacak birşey bulmuş. Eski sevgilisinin fotosunu halen tutuyorsa, O zaman o telefon karıştırılmayı haketmiştir kardeşim :)
bana göre de evet eşler telefon karıştırmamalı ama birbirlerinden gizli saklıları olmadığı güveniyle buna içten gelerek gerek duymamalıdır. Bir kadın birşey hissediyorsa doğrudur.
Sorunuza gelirsek bence fotoları gizlice silin ve hiç lafını açmayın. Bakalım silinmesinden huzursuz olacak mı, gözlemleyin sadece.

Eşinize sorsanıza. Tabii önce neden telefonunu karıştırdığınıza dair bir açıklama bulun. Tozunu alırken kulağım değmiş filan olabilir.

Bende diyom ki açım gösterim ne cevap verecek

Eşinize sorsanıza. Tabii önce neden telefonunu karıştırdığınıza dair bir açıklama bulun. Tozunu alırken kulağım değmiş filan olabilir.
Buna gerek yok bakmak istedim baktım diyebilirim

Ben bu eski fotolar üzerindeki bu hasasiyeti anlamiyorum. Hani cüzdanda olup hep baksa tabiki farkli fakat insan niye saklamasin? O fotolar gidince o ilişki yokmu olmuş oluyor?

Hayat, tecrübe, her ilişli insana birşey katiyor. Kim bilir o ilişkisi olmasaydi, şimdiki eşin daha farkli olurdu.

E neden burada vakit kaybediyorsunuz o zaman. Gidin dümdüz sorun. Açıklaması neymiş öğrenelim.
Uyuyor şu an o uyanana kadar bende düşünecem söyleyip söylememeği sizin de fikrinizi almak istedim

Tarihine baksana ne zaman yüklemiş. Ayrıca telefonu siz evlendikten sonra aldıysa o resimlerin o telefonda işi ne? Ama senden çok önceden de kullanıyorsa bu telefonu orada unutmuş olabilir...

Çerçeveletip salonuna asarsın sen o zaman

ESki ilişkisinin kendisine kattıklarını yaşamak veya hatırlamak için fotoğraf gibi somut birşeye ihtiyaç yoktur. Fotoğrafını saklıyorsa belki özlüyordur arada açıp bakıyordur, ne bilecez...

Tarihine baksana ne zaman yüklemiş. Ayrıca telefonu siz evlendikten sonra aldıysa o resimlerin o telefonda işi ne? Ama senden çok önceden de kullanıyorsa bu telefonu orada unutmuş olabilir...
9 ayda kaydedilmiş oraya ve biz 5 senedir beraberiz 5 senedir aynı telefonu kullanıyo

ESki ilişkisinin kendisine kattıklarını yaşamak veya hatırlamak için fotoğraf gibi somut birşeye ihtiyaç yoktur. Fotoğrafını saklıyorsa belki özlüyordur arada açıp bakıyordur, ne bilecez...
Yani ya ne saçma bende saklayım o zaman kan çıkar eminim kadınız ya öldürürler hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…