- 13 Ekim 2016
- 3.680
- 6.546
- 158
Resimler eski ama unutmasın bana ne ben unutuyom muUygulamada mı? Resimler güncelse bilemem ama eski resimlerse unutulmuş olabilirler. Neden sormuyorsunuz eşinize
Uyuyo şu an da uyanınca sorucamMadem uygulamalarında bu kadar rahat girip, herşeyini karıştıracak kadar rahatsızsınız, sorun eşinize. Kendi kendinize niye kuruyorsunuz?
Tamam.Uyuyo şu an da uyanınca sorucam
Bende diyom ki açım gösterim ne cevap verecekŞimdi herkes telefonu neden kurcaladın diye üzerine gelecek. Özel alan, saygı duy felan diyecekler.
Öyle veya böyle karıştırmış, sonuçta rahatsız edici birşey bulmamış olsa, boşa kuruntu yapmış olurdu ve o zaman özel hayata saygı türküsünü tutturabilirdik bence.
ama malesef ki rahatsız olunacak birşey bulmuş. Eski sevgilisinin fotosunu halen tutuyorsa, O zaman o telefon karıştırılmayı haketmiştir kardeşim :)
bana göre de evet eşler telefon karıştırmamalı ama birbirlerinden gizli saklıları olmadığı güveniyle buna içten gelerek gerek duymamalıdır. Bir kadın birşey hissediyorsa doğrudur.
Sorunuza gelirsek bence fotoları gizlice silin ve hiç lafını açmayın. Bakalım silinmesinden huzursuz olacak mı, gözlemleyin sadece.
Buna gerek yok bakmak istedim baktım diyebilirimEşinize sorsanıza. Tabii önce neden telefonunu karıştırdığınıza dair bir açıklama bulun. Tozunu alırken kulağım değmiş filan olabilir.
Buna gerek yok bakmak istedim baktım diyebilirim
Bende diyom ki açım gösterim ne cevap verecek
Uyuyor şu an o uyanana kadar bende düşünecem söyleyip söylememeği sizin de fikrinizi almak istedimE neden burada vakit kaybediyorsunuz o zaman. Gidin dümdüz sorun. Açıklaması neymiş öğrenelim.
Çerçeveletip salonuna asarsın sen o zamanBen bu eski fotolar üzerindeki bu hasasiyeti anlamiyorum. Hani cüzdanda olup hep baksa tabiki farkli fakat insan niye saklamasin? O fotolar gidince o ilişki yokmu olmuş oluyor?
Hayat, tecrübe, her ilişli insana birşey katiyor. Kim bilir o ilişkisi olmasaydi, şimdiki eşin daha farkli olurdu.
Ben bu eski fotolar üzerindeki bu hasasiyeti anlamiyorum. Hani cüzdanda olup hep baksa tabiki farkli fakat insan niye saklamasin? O fotolar gidince o ilişki yokmu olmuş oluyor?
Hayat, tecrübe, her ilişli insana birşey katiyor. Kim bilir o ilişkisi olmasaydi, şimdiki eşin daha farkli olurdu.
Uyuyor şu an o uyanana kadar bende düşünecem söyleyip söylememeği sizin de fikrinizi almak istedim
9 ayda kaydedilmiş oraya ve biz 5 senedir beraberiz 5 senedir aynı telefonu kullanıyoTarihine baksana ne zaman yüklemiş. Ayrıca telefonu siz evlendikten sonra aldıysa o resimlerin o telefonda işi ne? Ama senden çok önceden de kullanıyorsa bu telefonu orada unutmuş olabilir...
Yani ya ne saçma bende saklayım o zaman kan çıkar eminim kadınız ya öldürürler hemenESki ilişkisinin kendisine kattıklarını yaşamak veya hatırlamak için fotoğraf gibi somut birşeye ihtiyaç yoktur. Fotoğrafını saklıyorsa belki özlüyordur arada açıp bakıyordur, ne bilecez...
Kaç yıllık fotolar bunlarVAllaha öyle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?