Sizce ne yapmalıyım?

Bedava , kira ödemeden oturacak ev bulup bı de tapusunu istiyorlar ya arsız arsız, delirir tabi adam...Bir evde 3 - 5 yıl bedelsiz oturmak bile ne büyük destek bu zamanda yeni evlilere. Ne kadar açgözlü bazı insanlar gerçekten, pes...

Aile bireylerine ait evlerde bedava oturulması da evin asıl sahiplerine haksızlık bence.

Evi kiraya verseler kendilerine ek gelir sağlayacakken ; çocukları: o evde oturduğunda , başkasına verilse alınacak kira kadar veya biraz azını ödemiyorsa ekonomik açıdan sıkıntıya düşebiliyorlar.

Emekli maaşlarının geneli asgari ücretin altında.

Bir ihtiyaçları için çocuklarından para isterlerse açgözlü , bencil , çıkarcı ( bdv konularında en çok yazılanlar ) olmakla suçlanıyorlar.

Dayanacak güçleri kalmayıp , evden çıkarsalar yine kötü oluyorlar.

Evlenecek kadar yetişkin olduğunu düşünen insanlar , el ele verip evlerini de kurabilmeliler.

Aynen öyle, ben de burda gördüm hem yıllarca damadın babasının evine çoreklenip hem de tapu isteyen tipleri. Üstüne kayinaileden en çok şikayetçi olanlar da bunlar oluyor genelde, hem ev versinler hem de hiç yüzlerini gormeyim, evime girmesinler modunda çoğu... nankörlükte nirvana

Nişanlım o cümleleri ailemin evi üzerine istemesinden dolayı söyledi evet. O gün ayrıca kendisini gördüğüm için sinirli vb yorumlar yapıyorum. Her açıdan objektif olmaya çalışıyorum sadece. Ama yine de kv deme söylediği cümlenin için de ben varım. Kendince haklıysa bile alsın başına çalsın kızını tarzında bir cümle kurması benimle ilgili ne düşündüğü ve benim onda ki değeri mi gerçi bunu öğrendikten sonra pek olduğunu sanmıyorum ama bunu gösteriyor . Çünkü ben Anemnezin de dediği gibi zorla evlenmeye çalışmıyorum. Üstelik hemen evlenmeyi isteyen de kendisi . Sizlere de sormanın sebebi ise bir durumu dışarıdan görmek anlamak daha objektif olacak şekilde yaklaşmayı kolaylaştırıyor.

Her sinirlendiğinde ilk gözden çıkaracağı siz olacaksanız işiniz zor iyi düşünün derim

Ev konusu benim için çokta önemli bir konu değil o yüzden detaylı bir şekilde anlatma gereği duymadım . Benim için önemli olan nişanlımın ağzından çıkan cümleler.
Nişanlının alsın kızını başına çalsın dediği kız sensin biliyorsun değil mi? Daha neyin hesabını yapıyorsun acaba?

Aileniz bu konuda haksız bence. Onlara ne kimin üzerineyse üzerine, neden bu kadar dahiller ki.
Ama nişanlınızın alsın kızını istemiyorum demesini sindirmeyin derim. Çünkü bu konu da kızacaksa annene kızsın, senin ne suçun var ki istemiyorum falan..
İyi ölçün biçin gerçekten dönmek kolayken iyi tartmak lazım bir şeyleri. Yine tabi kendi seçiminiz saygı duymak lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Konut kredisini çeken kişi nişanlınız değil bu durumda. Ailesiyle ortak bir mülk edinmişler gibi duruyor.

Siz çalışıyor musunuz ?

A Angeellll evle alakalı soruyu yanıtlayabilir misiniz ?

Her konuya ayrı üyelik almanıza gerek yok.

Kazen diğer üyeliklerde de aynı nişanlı başroldedir inşallah.

Onu özelden yazacakmış

Üyenin özel mesajla anlatacağım dediği konu bu muymuş yani ? Nişanlısının ailesinin , nişanlısının üstüne ev tapusu vermesi miymiş çok özel konu ? Çok ilginç.

80 milyon insanın yarısı kadın. Şu kadarcık bilgiyle kimliğinin tespit edileceğini düşünen insanlara hayret ediyorum.

Anlattığım yanlış anlaşılmış sanırım. Nişanlım, benim annem için alsın kızını istemiyorum başına çalsın demiş. Ben bunu kaynanamdan duydum
O zaman yapılacak şey belli ne yazık ki..
Belki sinirle söyledi ama bunun size kadar gelmiş olması az buçuk gelecekte neler olabileceğini gösteriyor.
yani nişanlınızın dilinin ayarı ve ailenize saygısı yok besbelli..

Ailenize gelecek hakaretleri kaldırabilecekseniz devam etmeyi göze alın ama değmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…