Bedava , kira ödemeden oturacak ev bulup bı de tapusunu istiyorlar ya arsız arsız, delirir tabi adam...Bir evde 3 - 5 yıl bedelsiz oturmak bile ne büyük destek bu zamanda yeni evlilere. Ne kadar açgözlü bazı insanlar gerçekten, pes...Çünkü her istemeye gelen erkeğin evi olmalıydı normalde.
Sizin kız kardeşleri 35 yaş üstü birileri mi istemeye geldi. Kız kardeşler de 30 yaş üstü müydü?
Kız kardeşlerinizin nesi vardı?
Eskiden olsa- eski dediğim 3-5 yıl- anlarım belki ev, araba isteyin de.
Bu ne böyle damatların evi varmış da Babanne üzerine imiş ne alaka bu damatlar evi trink mi almış.
Aldıysa 3 seneye yine alır onlar Maşallah tü tü…
Bizler karı koca çalışıp peşinat biriktirip taksitle alıyoruz anca o sürede.
Öyle damat kaçmaz boşverin siz
Bedava , kira ödemeden oturacak ev bulup bı de tapusunu istiyorlar ya arsız arsız, delirir tabi adam...Bir evde 3 - 5 yıl bedelsiz oturmak bile ne büyük destek bu zamanda yeni evlilere. Ne kadar açgözlü bazı insanlar gerçekten, pes...
Aynen öyle, ben de burda gördüm hem yıllarca damadın babasının evine çoreklenip hem de tapu isteyen tipleri. Üstüne kayinaileden en çok şikayetçi olanlar da bunlar oluyor genelde, hem ev versinler hem de hiç yüzlerini gormeyim, evime girmesinler modunda çoğu... nankörlükte nirvanaAile bireylerine ait evlerde bedava oturulması da evin asıl sahiplerine haksızlık bence.
Evi kiraya verseler kendilerine ek gelir sağlayacakken ; çocukları: o evde oturduğunda , başkasına verilse alınacak kira kadar veya biraz azını ödemiyorsa ekonomik açıdan sıkıntıya düşebiliyorlar.
Emekli maaşlarının geneli asgari ücretin altında.
Bir ihtiyaçları için çocuklarından para isterlerse açgözlü , bencil , çıkarcı ( bdv konularında en çok yazılanlar ) olmakla suçlanıyorlar.
Dayanacak güçleri kalmayıp , evden çıkarsalar yine kötü oluyorlar.
Evlenecek kadar yetişkin olduğunu düşünen insanlar , el ele verip evlerini de kurabilmeliler.
Her sinirlendiğinde ilk gözden çıkaracağı siz olacaksanız işiniz zor iyi düşünün derimNişanlım o cümleleri ailemin evi üzerine istemesinden dolayı söyledi evet. O gün ayrıca kendisini gördüğüm için sinirli vb yorumlar yapıyorum. Her açıdan objektif olmaya çalışıyorum sadece. Ama yine de kv deme söylediği cümlenin için de ben varım. Kendince haklıysa bile alsın başına çalsın kızını tarzında bir cümle kurması benimle ilgili ne düşündüğü ve benim onda ki değeri mi gerçi bunu öğrendikten sonra pek olduğunu sanmıyorum ama bunu gösteriyor . Çünkü ben Anemnezin de dediği gibi zorla evlenmeye çalışmıyorum. Üstelik hemen evlenmeyi isteyen de kendisi . Sizlere de sormanın sebebi ise bir durumu dışarıdan görmek anlamak daha objektif olacak şekilde yaklaşmayı kolaylaştırıyor.
Nişanlının alsın kızını başına çalsın dediği kız sensin biliyorsun değil mi? Daha neyin hesabını yapıyorsun acaba?Ev konusu benim için çokta önemli bir konu değil o yüzden detaylı bir şekilde anlatma gereği duymadım . Benim için önemli olan nişanlımın ağzından çıkan cümleler.
Evi almak için kredi çekmiş. Kredisi bitmediği için de üzerine alamıyor. Bu konu çok önceden konuşuldu aileler arasında. Tapuyu üzerine alsın diye. Nişanlım buna tamam dedi. Sinirlendi bunu biliyorum surat ifadesini gördüm çünkü. Kv de bu konu yeniden açıldığında nişanlımın kullandığı cümleyi söyledi. Eve gidince annesine o cümleyi kurması beni her açıdan düşündürdü.
Konut kredisini çeken kişi nişanlınız değil bu durumda. Ailesiyle ortak bir mülk edinmişler gibi duruyor.
Siz çalışıyor musunuz ?
Bunu size ne amacla tasıyor?Yni bunun söylenmesi normal mi sizce?aya sinirlenmiş ve benim annem için alsın kızını istemiyorum başına çalsın
İyi akşamlar, ben 6 aydır nişanlıyım. Nişanlım, nişanlımın ailesi ve ailem arasında evle ilgili anlaşmazlık yaşandı. Nişanlım eve gidince kv le bu konuyu konuşmuş. Baya sinirlenmiş ve benim annem için alsın kızını istemiyorum başına çalsın tarzında bir cümle kullanmış. Ben bunu öğrenince ne diyeceğimi ve ne düşüneceğimi bilemedim. Size danışmak ve fikirlerinizi almak istedim
Her konuya ayrı üyelik almanıza gerek yok.
Kazen diğer üyeliklerde de aynı nişanlı başroldedir inşallah.
Onu özelden yazacakmış
Bir sorum olacak?
Merhabalar. Yeni üye oldum ve henüz bu sitede bilmediğim şeyler var. Kk 'yı kullanan kişiler olarak sizlere sormak istedim ve yaşadığım bir durumu size anlatmaya karar verdim. Ama bunu özel olarak anlatmak istiyorum. Özel mesaj kısmı var şu an gördüm. Direkt mesaj atabilir miyim? nasıl yapacağım...www.kadinlarkulubu.com
O zaman yapılacak şey belli ne yazık ki..Anlattığım yanlış anlaşılmış sanırım. Nişanlım, benim annem için alsın kızını istemiyorum başına çalsın demiş. Ben bunu kaynanamdan duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?