Sizce ne yapmalıyım?

Angeellll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2022
14
-1
1
İyi akşamlar, ben 6 aydır nişanlıyım. Nişanlım, nişanlımın ailesi ve ailem arasında evle ilgili anlaşmazlık yaşandı. Nişanlım eve gidince kv le bu konuyu konuşmuş. Baya sinirlenmiş ve benim annem için alsın kızını istemiyorum başına çalsın tarzında bir cümle kullanmış. Ben bunu öğrenince ne diyeceğimi ve ne düşüneceğimi bilemedim. Size danışmak ve fikirlerinizi almak istedim

Son düzenleme:
Kuzum Allah yardımcın olsun o kadın olduğu sürece sana huzur olmaz yuva hiç olmaz iyi düşün taşın eminmisin evleneceğine çok pişman olacaksın. Burada bir srkadas evlendi kaynanasi herşeye karışan biriydi sonu boşanmayla bitti herseyinize karisicak

Nişanlınız da dan diye size bunu anlattı yani? Çocuk mu o adam?

Annesine bir çift kelime edememiş mi? Ne demek alsın kızını başına çalsın , o benim nişanlım vb diye?

Valla iyi olmuş, bu adam sizi çok ezdirir.

Mesele nedir bilmiyoruz hiçbir şey anlatmamışsınız ama anlattıklarınızdan görülen şu ki, nişanlınız kriz yönetmeyi bilmiyor ve olduğu gibi laf taşıyor. İnsan biraz nerde neyi söylemesi gerektiğini bilmeli.

Nişanlın bunu sana ayrılın diye mi iletti acaba? Böyle bir şeyi duyan gelin otomatik soğur zaten...saçma olmuş iletmesi...
bir şekilde kendi aralarında konuşup halletmeli,sinir ile söylenmiş seyleri de size iletmemesi gerekirdi..Anne kırıcı ama nişanlı da düşündürücü? Evlilik zorlar sizi...

Nişanlının büyümesi gerek. Annesinin lafını sana anlatan, seninkini de ona anlatır sonra ayıkla pirincin taşını. Evliliğiniz meydan muharebesi gibi geçer, bir daha düşünün.

Edit: Bunu söyleyen nişanlınsa zaten bence burada atılacak adım bellidir.

Anlattığım yanlış anlaşılmış sanırım. Nişanlım, benim annem için alsın kızını istemiyorum başına çalsın demiş. Ben bunu kaynanamdan duydum
Doğruysa yapılacak belli, ama yine de kv lafına inanma, eğrisini doğrusunu araştır derim

Laf tasıyan erkek modeli ayy evlerden ırak Bugun annesini sana söyleyen yarın senin her dedigini annesine soyler dakika basi huzursuzluk olur kosarak uzaklas bence

Konunuzu düzeltin bence direkt kayınvalideniz böyle konuşmuş gibi algılanıyor.
Hoş kim demiş olursa olsun baya işi bozacak bir laf ama ev mevzusu nedir? Bu şartlar altında aileniz nişanlınızı ev alması konusunda mı zorluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…