Kuzum Allah yardımcın olsun o kadın olduğu sürece sana huzur olmaz yuva hiç olmaz iyi düşün taşın eminmisin evleneceğine çok pişman olacaksın. Burada bir srkadas evlendi kaynanasi herşeye karışan biriydi sonu boşanmayla bitti herseyinize karisicakİyi akşamlar, ben 6 aydır nişanlıyım. Nişanlım, nişanlımın ailesi ve ailem arasında evle ilgili anlaşmazlık yaşandı. Nişanlım eve gidince annesiyle bu konuyu konuşmuş. Baya sinirlenmiş ve annem için alsın kızını istemiyorum başına çalsın tarzında bir cümle kullanmış. Ben bunu öğrenince ne diyeceğimi ve ne düşüneceğimi bilemedim. Size danışmak ve fikirlerinizi almak istedim
Nişanlınız da dan diye size bunu anlattı yani? Çocuk mu o adam?İyi akşamlar, ben 6 aydır nişanlıyım. Nişanlım, nişanlımın ailesi ve ailem arasında evle ilgili anlaşmazlık yaşandı. Nişanlım eve gidince annesiyle bu konuyu konuşmuş. Baya sinirlenmiş ve annem için alsın kızını istemiyorum başına çalsın tarzında bir cümle kullanmış. Ben bunu öğrenince ne diyeceğimi ve ne düşüneceğimi bilemedim. Size danışmak ve fikirlerinizi almak istedim
Anlattığım yanlış anlaşılmış sanırım. Nişanlım, benim annem için alsın kızını istemiyorum başına çalsın demiş. Ben bunu kaynanamdan duydum
Siz de ne yapayım diye bize mi soruyorsunuzAnlattığım yanlış anlaşılmış sanırım. Nişanlım, benim annem için alsın kızını istemiyorum başına çalsın demiş. Ben bunu kaynanamdan duydum
Doğruysa yapılacak belli, ama yine de kv lafına inanma, eğrisini doğrusunu araştır derimAnlattığım yanlış anlaşılmış sanırım. Nişanlım, benim annem için alsın kızını istemiyorum başına çalsın demiş. Ben bunu kaynanamdan duydum
Anlattığım yanlış anlaşılmış sanırım. Nişanlım, benim annem için alsın kızını istemiyorum başına çalsın demiş. Ben bunu kaynanamdan duydum
Adam istemiyorum demiş, nesini konuşacaksın ki artık?Bu konuyu kendisiyle konuşmayı düşünüyorum. En azından sormayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?