Sizce ne yapmalıyım???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
13
0
86
İstanbul
Bundan 2 sene önce bir tanıdığımın tanıştırdığı birisiyle arkadaşlık etmeye başladım o başka şehirdeydi ve yüzyüze fazla görüşemiyorduk ayda 1 yada 2 kere ya o günü birlik geliyo yada ben gidiyordum. bir hafta sonu yine ben gittiğimde benimle zorla birlikte oldu ve ertesi gün terketti beni o zamanlarda yaşadığım psikolojiyi anlatamam benim için tam bir yıkımdı uzun bir süre ilişkiyi kurtarmaya çalıştım ama sevdiğim için değil ortada kalma korkusu yüzünden sonunda olmadı ve tamamen bitirdik. aradan 1 sene geçti ve hayatıma başka biri girdi durumumu anlattım ve beni o şekilde kabul etti. 1 yıldır çok güzel giden bir ilişkimiz var evlilik planları yapıyo para biriktiriyor ve 2010 yazında evlenmeyi düşünüyorduk. şimdi 1 aydır erkek arkadaşımda neden ilk ben değilim düşünceleri başladı ilk anlattığımda namus 2 bacak arasından gelen 2 damla kan değil benim için hiç önemli değil demesine rağmen şimdi tam tersini demeye başladı evet önemliymiş ve ben ilk olmamayı hazmedemiyorum diyor. benden ayrılmıyor ilişkimiz hala devam ediyor ama çok soğudu benden eskisi gibi elimi tutmuyo gözlerime bakmıyor ayrılmak istiyor desem dile getirdim kabul etmiyor aşıcam bu durumu diyor ama bana da kesin bişey demiyor. evlilik planını erteledi kafam da net bi cevap bulmadan böyle bi karar alamam diyor. ne yapmam gerek nasıl davranmam gerek ne olur yardımcı olun bana... kimseyle paylaşamıyorum durumumu kimseden akıl alamıyorum. erkek arkadaşımı canımdan çok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum evlilik umurumda değil o hayatımda olsun yeter. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

en başında kabul edip sonradan böle düşünmesi düşündürücü gerçekten
ama ayrılmak da istemiiyor aşıcam diyor..
neden son zamanlarda böle bi tutum içine girdi acaba erkek arkadaşınız
bu aşılcak bişey değilki kabul edersin veya etmezsin
sonuçta sen ona açık olmuşsun oynamamışsın...
konuşun ciddi ciddi bu durmun sizi yıprattığını üzdüğünü ona anlatın
neden şimdi bu tepki diye sorun..
ancak sorarak anlayabilirsiniz içindekileri :delphin:

çok konuştuk ama konuştukça daha çok yıpranıyoruz. yılbaşı gecesine kadar bişey yoktu beraber kutladık güldük eğlendik ertesi gün face de ona tanımadığımız birinden özel bi mesaj gelmişti benimle ilgili bu yaşadığım olayı anlatan bi mesaj sonunda da etrafında kız mı kalmadı kendine karı alıyorsun yazıyodu ve bu mesaj onu çok etkiledi ve bu düşüncelere mesajdan sonra başladı. ayrılmak istiyo desem evlilikten vazgeçti kaçıyo desem yılbaşı gecesi için çok masraf yaptı pahalı bihediye aldı ayrılmak isteyen adam bunları yapmaz. anlam veremiyorum ama ikimizde acı çekiyoruz o bi gerçek. o beni anlamıyo yaşadığım duruma alışkın olmamı bekliyo ama benimde kaldıramadığım en başından kabul edip evlilik fikrini kafama sokup beni namus 2 bacak arasında değil fikrine inandırıp şimdi NEDEN ıLK BEN DEĞıLıM demesi hazmedemiyorum bunu

Canım bu bahane olmasın ? Erkeklerin bu huyuda beni deli eder sen onun için ilkmiymişsin sanki ?
Kendini bu yüzden asla ezdirme!!.. En başından biliyodu kabul etti seninle olmayı şimdi ne değişmiş!! Resti çek arama bi kaç zaman aklı başına gelsin!!

ilk başta kabull edio sonra hazmedemiyorumm diyoo.bi öle bi bölee.eminimm sorada hep bu durumu başına kakacaktırr.boyun eğme bu durumaa .sen onun için ilkmisinkii hazmedemiorumm falan dioo.

ne bu yaaa... başkasından gelen kaldı ki kötü niyetli olduğu belli olan bir cümlemi sana bakışını değiştiriyor... çok seviyor olabilirsin onu ama biraz da güçlü durmalısın karşısında ; ezdirme kendini...

isteyerek yaşamamışsın kaldı ki isteyerek de yaşayabilirdin... ona hesap vermek zorunda değilsin ve sen en başta açıklamanı yapmışsın... sen onun sana bu yaptığını nasıl hazmedeceksin peki...

şimdi hazmetse daha sonra tekrar gündeme gelecek bu konu... bence iyice düşün... sevgi herşey değildir... bunu gerçekten sorun etmeyecek adam gibi bir adam mutlaka vardır...

Canım bu bahane olmasın ? Erkeklerin bu huyuda beni deli eder sen onun için ilkmiymişsin sanki ?
Kendini bu yüzden asla ezdirme!!.. En başından biliyodu kabul etti seninle olmayı şimdi ne değişmiş!! Resti çek arama bi kaç zaman aklı başına gelsin!!

katılıyoum bende sana .

sen kötü birşey yapmamışsın canım. elinde olmayan birşeyler yaşatmış pisliğin biri sana. devamlı böyle düşünüp sana kendini kötü hissettirecekse olmasın daha iyi. bence de restini çek sende soğuk ol. "bir süre görüşmeyelim düşün taşın kararını ver" de. kararı olumlu olursa da bir daha bu konuyu bir daha açmayacağına dair söz iste. sen de insansın geride bırakmak istediğin şeyleri sana hatırlatıp durmasına gerek yok.

işin garibi erkek arkadaşım daha önce 2 defa bakeret bozmuş ama ben bu konularla ilgii konuşmaya kalksam anlamıyo beni yada ben onu anlamıyorum bilmiyorum. dün gece bana en son söylediği "evliliği seninle düşündüm seninle evlenmeye karar verdim bu yaz istiyoduk ama ben kafamdakileri netleştirmeden böle bi karar almamız yanlış olur" bende bunun üzerine evlilik falan istemiyorum dedim kızdı kapattık telefonu. ya ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. bir yandan bana şiirler yazıyo çok seviyorum diyo, bir yandan ben bunu nasıl kabullenicem diyo :(((

işin garibi erkek arkadaşım daha önce 2 defa bakeret bozmuş ama ben bu konularla ilgii konuşmaya kalksam anlamıyo beni yada ben onu anlamıyorum bilmiyorum. dün gece bana en son söylediği "evliliği seninle düşündüm seninle evlenmeye karar verdim bu yaz istiyoduk ama ben kafamdakileri netleştirmeden böle bi karar almamız yanlış olur" bende bunun üzerine evlilik falan istemiyorum dedim kızdı kapattık telefonu. ya ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. bir yandan bana şiirler yazıyo çok seviyorum diyo, bir yandan ben bunu nasıl kabullenicem diyo :(((

evet burası gerçekten ilginçmiş canım
kendi yapabilir oh ne ala ama sana gelince yok olmaz
pekala sen de diyebilirsin neden ben ilk değilim diye
o söyleyebiliyorsa sen de bunu dile getirebilirsin en doğal hakkındır
yok bunu aşmam lazım vs gibi şeyler söylüyor demişsin
evlendiğiniz takdirde her tartıştığınızda bunu kafana kakacaktır
bu fikrinden tamamen kurtulmadan evliliği düşünme derim

şu anda evlilik düşünmüyorum zaten ama nasıl hareket edeceğimi şaşırdım. çok seviyorum sevmesem bırakıcam ne halin varsa gör dicem ama ayrılmayı da göze alamıyorum

şu anda evlilik düşünmüyorum zaten düşünemiyorum. çok istiyodum evlenmek ama hayallerimi o kadar yıktı ki!!! onu sevmesem bugün ayrılıcam ama onsuz olmak istemiyorum. offfff ne yapıcam ben naıl davranıcam gidip bana bunu yapan şerefsizimi boğazlıyım şu anda bunu bana yaşatan sevgilimimi boğazlıyım anlamadım. ne günah işledimde bunları yaşıyroum bilmiyorum ki herkes ne kadar mutlu mesut sevgilisiyle eşiyle nişanlısıyla peki ben neden bunları yaşıyorum. 2 sene önce yaşadığım bi olay yüzünden mutlu olamıcak mıyım evlenip yuva sahibi olamıcakmıyım???

Kendisinin sana o şeyi yapan kişiden ne farkı kalıyor kiii
Birde sana ahkam kesmeye kalkıyor...
Önce dönsün aynaya baksın. Kendini o haltı ikikez yemiş.
Sonrada ilk olmak istiyor... Allahın sopası kelimesini kullanmayı öyle cok istiyorum ki
Ne olur alınma bana kızma olumunekankayizsmile

şu anda evlilik düşünmüyorum zaten düşünemiyorum. çok istiyodum evlenmek ama hayallerimi o kadar yıktı ki!!! onu sevmesem bugün ayrılıcam ama onsuz olmak istemiyorum. offfff ne yapıcam ben naıl davranıcam gidip bana bunu yapan şerefsizimi boğazlıyım şu anda bunu bana yaşatan sevgilimimi boğazlıyım anlamadım. ne günah işledimde bunları yaşıyroum bilmiyorum ki herkes ne kadar mutlu mesut sevgilisiyle eşiyle nişanlısıyla peki ben neden bunları yaşıyorum. 2 sene önce yaşadığım bi olay yüzünden mutlu olamıcak mıyım evlenip yuva sahibi olamıcakmıyım???

Bence ya ayrıl yada bir süre görüşme...
Bana göre ayrılman en iyisi...
Önce igneyi kendine soksun cuvaldızı sana giydirmeye calışsın kaydirigubbakcemile

Herkes mutluluk rolündedir ondan sana öyle geliyor...
Emin ol herkesin hayatı dört dörtlük degil.
Beş parmagımızı bir etmiyor işte kurban oldugum allahım :1closedeyes:

Arkadaşım aştım deyip seninle evlendi diyelim.Emin ol ilk fırsatta suratına vuracaktır,seni ezmeye kalkacaktır.Kendisi inanamadım hemde 2 kere yapmış bu işi,şimdi başkasının lafıyla seni incitiyor.Acı çeksende kararlı ol,şidi istemiyorum diyorsun ama birkaç sene sonra evlenmek isteyeceksin.O zaman ortada bırakıp gitse daha mı iyi olur?ıyi düşün doğru kararı ver ama kalbinle değil bence...

rahat bırak. iki tarafta düşünsün

ilk başta sen düşün... kendi yaptığını hata saymayan ama iş evleneceği bayanın yaptığına gelince hata sayan bi adamla evlilik mi ?
fisfisfis

bugün yine konuştuk artık kafayı yicem şimdi de bana her elini tuttuğumda sanki eski sevgilin tutuyomuş gibi geliyo sana dokunduğumda onun sana dokunuşu gözümde canlanıyo diyo uzaktayken herşey normal ama seni görünce gözümde bunlar canlanıyo diyo offff ya offfffffffffffffffffffffffff

bence uzaklaş. kendi rızanla yaşadığın ya da güzel hatırladığın bir olay değil ki bu, kendini kıyaslıyor. rızanla yaşamış olsan o zaman da kıyaslaması saçma olurdu ama bu iyice saçma. bir de kendisinin geçmişte hiç böyle yakınlığı olmamış sanki. bunu ömrünce kafana kakar bu adam bence. hazmedecekse de hazmederken seni ezmesine izin verme. gitsin kendi kendine halledebiliyorsa halletsin gelsin, halledemiyorsa da sana eziyet etmesin. niye suç işlemişsin gibi sürekli kendini savunmak zorunda bırakıyor seni. kendine bunu yaptırma.

kendimi savundurmuyo bile hemen susturuyo. bi şekilde kendimi ifade etsem kızıyo bugün bende seni eski kız arkadaşınla düşünsem nasıl olur ne hissedersin siz aynı yataktasınız şurdasınız bunları yapıyosunuz desem ne hissedersin ben senin için bunları düşünmüyorum sen benim eski ilişkimle ilgili neden olmadık şeyler düşünüyosun diyorum kızıyor. eğer işin içinden çıkamıyorsan psikologa gidelim destek al diyorum istemiyor. tam bi çıkmazdayız yani özellikle gece gözlerini kapadığında geliyomuş böle şeyler aklına... beynini söküp atıcam o duruma geldim artık

sevgilin senin söylediğin sözlere yani eski erkek arkadaşınla zorla sana sahip olmasına inanmıyor olabilir.
kendi rızanla bir kere değilde birkaç defa yada ilişki bitene dek böyle yapmış olduğunu düşünüp,sindiremiyor da olabilir.
çünkü ne diyosun o da yapmış zamanında aynı şeyi ve karşısına çıkan kızların basit olduğunu düşünüp,seni aynı kefeye koymuş olabilir.

yada birkaç kişiden senin gibi fikir aldı,kendi içinde olmasada anlattı,gazlayanlarda olduysa kafası karışmış olabilir.ama bunlar bahane olmamalı:olmaz:

sen ne yaşadıysan yaşadın bitti geçti oldu.
herşey sevgilinle beraberliğinden sonra bitti.
işte erkekler olaya hep böyle bakıyorlar at gözlüğünü giyipte.
kendileri yaparken harika,kadınlar yapınca namus oluyor.
üzülme canım,sevgilini cani gönülden sevdiğine ve onu mutlu edeceğine inanıyorum ben:asigim:
işallah bir an önce bu duurm çözülür ve tekrar mutlu olursunuz:nazar:Şeniz

sevgilin senin söylediğin sözlere yani eski erkek arkadaşınla zorla sana sahip olmasına inanmıyor olabilir.
Kendi rızanla bir kere değilde birkaç defa yada ilişki bitene dek böyle yapmış olduğunu düşünüp,sindiremiyor da olabilir.
çünkü ne diyosun o da yapmış zamanında aynı şeyi ve karşısına çıkan kızların basit olduğunu düşünüp,seni aynı kefeye koymuş olabilir.

Yada birkaç kişiden senin gibi fikir aldı,kendi içinde olmasada anlattı,gazlayanlarda olduysa kafası karışmış olabilir.ama bunlar bahane olmamalı:olmaz:

Sen ne yaşadıysan yaşadın bitti geçti oldu.
Herşey sevgilinle beraberliğinden sonra bitti.
Işte erkekler olaya hep böyle bakıyorlar at gözlüğünü giyipte.
Kendileri yaparken harika,kadınlar yapınca namus oluyor.
üzülme canım,sevgilini cani gönülden sevdiğine ve onu mutlu edeceğine inanıyorum ben:asigim:
Işallah bir an önce bu duurm çözülür ve tekrar mutlu olursunuz:nazar:şeniz

sanki karşımda sevgilim var gibi hissettim yazdıklarını okurken çünkü en başta onunla aynı cümleleri kullanmışsın... Inanmıyo, basit kızlar gibi görüyo...
Ben artık boşverdim canı ne yapmak isterse onu yapsın. Kafasından o soruları atmasına yardımcı olamıyorum, kendimi savunamıyorum...

O da geçmişte başka kızlara bunu yaşattı şimdi de o kızlar diğer ilişkilerinde ne sıkıntılar yaşadıysa şimdi erkek arkadaşımda aynılarını yaşıyo etme bulma dünyası diye boşuna dememişler...

Back
X