tamam ya kimse yorum yapmasın istemiyorum bazı yazdıklarımı okumadan yorumlar geliyor bana anlatmak zorunda değil tabi ama ben bunu beklerdim onun hayatını takip ettiğim falan da yok ister istemez duyuyorum ayrıca da eşimle kötü olmak istemiyorum onun yüzünden neden bana bilmene rağmen söylemedin diyen benimle konuşmayan bir eş çekemem çok korkuyorsa olacaklardan abisinden başından gitmeseydi şimdi abisine ne cevap vereceğini düşünüyormuş
ben böyle birşey demenizi beklemiyorum tabi ki de belki yanlış düşünüyorumdur diye yorumlarınız görmek istedim bir de abisi ne kadar sert mizaçlı olursa olsun neden her olan şeyler benden gizli oluyor bana diyemez miydi canım sen de bak ya da bu kadar abisinden korkuyordu da niye gitmeye kalkıyor ayrıca kayınbabamı ayakta uyuturlar hiçbirşeyden haberi yok adamın izin vermezdi haberi olsa. eşim şimdi diyor ki sen söylemeseydin ikinize de kızacaktım seninle konuşmayacaktım bile.neden onların gizli işleri için ben kötü olayım ki sizler böyle olan şeylerde dışta kalmaktan hoşlanır mısınız acabayakın arkadaş mı önde gelir yenge mi
çok doğrucu olmamak lazım bu devirde siz yapmışsıınız sonrada ne yapardınız diyorsunuz şimdi asıl onlar ne yapacak demeniz lazım bence bekleyin
konuyu 4-5 kez okudum, her seferinde aynı şok. Kendimi konu sahibinin yerine koymaya çalışıyorum ama yine de olmuyor....Sadece kendi hayatıyla ilgilense sorun çözülecek
Yaptığınız çok ayıp, sizi ne ilgilendirir ki? Ayrıca siz hem diyorsunuz bana niye söylemedi, ben abisine söylemedim, hem de yukarıda demişsiniz ki, onlain gizli isleri icin ben neden kötü olayım? E hani abisinden saklandınız siz de size söyleseydi? Niye çark ediyorsunuz şimdi? Ayrıca ben aynı durumda olsam, asla görümden benle özel ve gizli seylerini paylaşsın istemezdim, çünkü ne esime yalan söylemek isterim, ne de görülmemi ispiyonlamak. O yüzden hiç bilmesem zor durumda kalmam ne güzel. Ayrıca sunu da unutmayın elbette yakın arkadas yengeden önce gelir! En yakın arkadaşı dururken yengesiyle mı paylaşacak kiz özel seylerini, üstelik de sizin gibi kafası kızdı mı abisine kendisini anında ispiyonlayan bir yengeyle!!!
!!!
görümcen ve kaynanan sana anlatamakta çok haklılarmış ben olsam sana hiçbişi anlatmazdım.
Ya fesatsın yada cahil ve ya her ikiside.bir genç kızın eğlencesinden ne istiyorsun seninde inşallah seninde bi kızın olur ve kaynananın hissettiklerini işte o zaman anlarsın
görümcen ve kaynanan sana anlatamakta çok haklılarmış ben olsam sana hiçbişi anlatmazdım.
Ya fesatsın yada cahil ve ya her ikiside.bir genç kızın eğlencesinden ne istiyorsun seninde inşallah seninde bi kızın olur ve kaynananın hissettiklerini işte o zaman anlarsın
yanlış yapmışsın cnmkendini kötü yapmışssın bari bi bahane bul üzerinden atmaya çaış gerekırse eşinin üstüne at duymus bı yerler de bana da sordu yalan soyleyemedım falan de yani uydur bıseyler ki o kız senı gördükce yaptıgın aklına gelemsın..burdan sonrada en guzelı arkadasında dedıgı gıbı goredım duymadım ben yapmadım demek ben de görümcemle hiç anlaşamam onun yaptıklatrını anlatmaya sayfalar yetmez ben de cok uzuldum ben de senın gıbı cok yanlıslar yaptıma ama aptalmısm onlara verılecek en guzel ceza onemsememk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?