Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım. Eşimle sorunlarımızdan dolayı aylar önce evden ayrılmıştım. Şuan boşanma surecindeyiz dava açamadım ben pandemi nedeniyle ama kesinlikle iletişim kurmuyoruz eşimle aileler de bu süreçte hiç görüşmediler görüşmüyorlarda. En son bir ay önce eşim evin kirasının borçlar yüzünden kendisine ağır geldiğini ve bosaltacagini anahtarları eve bırakmami kalan ceyizlerimi almamı istediğini işlemleri başlattığıni vs söyledi bende gittim topladım. Ertesi gün eşim mevlananin bir şiiri var "etme '' diye bilirsiniz onu göndermiş sanki oyun oynuyoruz koskoca evi toplatip topladığımi görünce de etme diyor. Ben cevap vermedim umrumda bile olmadı bu mesaj çok öfkeliydim ona. Sonra ben elimden geleni yaptım vs diye mesaj attı ama aynı zamanda suçlamalar pes pese geldi. Mesaj atmakla kendini birşey yapmış sanıyor. Neyse dün gittim evi boşaltmış tamamen. Bu bana duygusal olarak çok ağır geldi. Evimi öyle görünce bomboş aklıma evi tuttuğumuz güzel zamanlar geldi güzel anılar vs. Aslında o güne kadar çok nettim eşime duygusal olarak artık birşey hissetmediğim konusunda çokta öfkeliydim ama o günden beri kendime gelemiyorum. Her saniye ağlamak geliyor içimden ne hissettiğimi bilmiyorum inanın. Çok güzel günlerimiz de oldu bi o kadar kötü günlerimiz de. Güzel günleri düşününce içimde derin üzüntüler oluyor ne yapabilirdim diyorum gidişatı durdurmak için kendimde suç arıyorum. Kötü günleri düşününce asla geri dönüşümuz yok diyorum. Şimdi eşim WhatsApp durumuna da " git gölgen seni ugurlamakta, küçülüp küçülüp kaybol ırakta, köşeyi dönerken arkana bakta, köşede bir lahza kaliver gitsin" yazmış
Benim sormak istediğim bu durumdan eşimin nasıl bir ruh halinde olduğunu anlayamadım. Üzgün mü? umarsız mi? Dışarıdan umarsız bir hali var gibi durur hep bu mısrada sizce nasıl bir mesaj var benim için?
Benim sormak istediğim bu durumdan eşimin nasıl bir ruh halinde olduğunu anlayamadım. Üzgün mü? umarsız mi? Dışarıdan umarsız bir hali var gibi durur hep bu mısrada sizce nasıl bir mesaj var benim için?