- 23 Mayıs 2014
- 295
- 101
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanin ki kocam arkam da beni mutlu etmek hiç herseyi yapar ben agladigim da o da ağlar huzur san başka derdim yok valla
note3 kadinlar_klubü
Off ! Bu nasıl kalitesiz ve iğrenç bir yorum . Pes doğrusu , kimbilir kaç yaşında bir kadınsınız ama kimle nasıl konuşacağınızdan haberiniz dahi yok. Helede karşınızda hamile bir kadın varken... Kaçmakla ne ilgisi var bu anlattıklarınız ? O zaman bu sitedekilerin %90 ı kaçarak evlenmiş . Çünkü hep gelin kaynana problemleri var.bu konularda ucuz etin tiridi olmaz derdi benim kaynana..kaçarak evlenmişsin hiç bir şeyde hakkın yok ..söz hakkın yok..isteme hakkın yok..her kötü sözü işitme hakkın var..kazığı çakacaksınki değerli olasın..boşuna gelin evi naz evi dememişler...hooop kucaklarına düşmüşsün..ama iş işten geçmiş sende..kaynını karısına çok değer verecekler özellikle senin yanında..seni kıskandırmak için ellerinden geleni yapacaklar..
Daha önceki konunda babanin ev verdiğini söylemiştin o eve çıkın illa kp bi ev mi açacak yani bu rezillik çekilir mi
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
özel olmassa bırsey sorcam catı katında kalıyorum dedınde kaldıgın yerde hersey varmıı ıhtıyaclarını görebılıyormusun
Size göre konuyla ilgisi olmayabilir, bana göre ilgili, merak ettiğim bir şey var.
Kaçarak evlenmişsiniz, yani problemli başlamış ve problemlerin bıçak gibi kesilmeyeceği aşikar.
Eşiniz askerliğini de yapmamış.
Neden hemen çocuk yaptınız?
ya canım kayınpederden sanane ya...ben sana ne diyorum git kendi annene yakın otur yada kocan askerdeyken direkt git orda kal..kocan varken böyle terbiyesizlik yapan kaynana kocan yokken senin gözünün yaşını kurutmaz ..29 yaşındaki ergen kaynın üstüne yürüyebilecek cesarete ve terbiyesizliğe sahipmiş Allah muhafaza kaynana durmadan üstüne salabilir..ilk konunda sana kızmıştım ama son olaydan sonra bas git güzelim kocan arkandaysa..
bence bıraz yapılanları unutma derım dıger konularına baktım kaynanan dıger gelınle sana farklı davranyomus falan bence sende ona oyle bı ayrım yapkı görsun ezdırme canım kendını yasında küçük elin adamı hersey yapar acıma
orda yerde yaıyorsun bir yatağın bile yok tek göz odaya bir ocak bir tencere bir de şilte at yat ordan daha iyidir canım o kadarınıda alabilirsin her türlü...
Off ! Bu nasıl kalitesiz ve iğrenç bir yorum . Pes doğrusu , kimbilir kaç yaşında bir kadınsınız ama kimle nasıl konuşacağınızdan haberiniz dahi yok. Helede karşınızda hamile bir kadın varken... Kaçmakla ne ilgisi var bu anlattıklarınız ? O zaman bu sitedekilerin %90 ı kaçarak evlenmiş . Çünkü hep gelin kaynana problemleri var.
Ne insanlar var ya
Kaçmış , kaçmamış konunun hiç ama hiç ilgisi yok. Allah'tan korkusu olmayan,terbiyesiz bir kadın var ortada . Ama suç gelinde mi oldu ? Farzedelimki , gelin burda suçlu. Haksız bilmem ne. Aklı başında bir anne orta bulmaya çalışır. Sen kaçtın,zaten doğru dürüst birşey yapamadık der .
Gelini istemesede olan olmuş . Çocuğu gerimi sokucaklar ? Sabır güzel bi davranış , sabredip beklese oğlu gidip gelse askerden . Gidecekler zaten. Ömür boyu kalmıcaklar.
Te Allahım Yarabbim ya !
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iste yorum yapmayın derken böyle kisiliklerden bahsetmistim tuzu kuru olan insan konuşuyor ama bilmiyorlar ki Allah kim neyi kinamissa kınadıgini yaşatmadan ölmez
note3 kadinlar_klubü
Biz seviyoruz canım yadırgamayı , kanımızda var . Vah vah , tüh tüh. Ama hakettin ki yaşıyorsun bilmem ne.
Çıldırıyorum böyle konuşuldukça ne kadar dangalağız halbuki !
Yerim böyle gelenek görenek ananeyi. Kaynana var kaynana var. Allah'ta senin sınavını burdan vermiş , bigün hepsi geçicek ama geçerken neler neler alıp götürück senden. Inşallah kayınpederin seri davranır da taşırsınız evi. Eşinde askerdeyken annende kalırsın. Gelincede ohh miss . Kendi düzeniniz.
Hee ayrıca kimse kimseyi evinde bakmak zorunda değil diyenler var , senin öz be öz oğlun , onun hatrı için bile bakılır. Ki zaten mecbursun da oğlunu evlendirmeye , yok öyle dünya . Kaçmasalardı başka masraflar olucaktı. Şimdi masrafın yarı yarıya düştü öpüp başına koysunlar seni:)
Iste ben onu demek istiyorum ve şimdi yapamam o kadınla aynı evde evet o da bir anne ama gerçek anne oğulları sokakta kavga ederken uzaktan izler miydi . Babam iyi bir insan annem de . Ama bi çocukla onun yanına gidemem ki . Çünkü hiç bir sorunu anlatmadım babama. Eşim askerdeyken yanına gitsem kalırım 1 ay 2 ay sonra dönüp demez mi kızım 4 katlı bina da sana yer kalmadı mi diye bu sefer eşimle arası bozulur diye korkuyorum seviyor çünkü babam eşimi yeni kaynastilar. Benim kızıma bakamadiniz mi der babam
note3 kadinlar_klubü
eşin ve kayınpederin iyi maşallah. öyle algıladım. başka yere taşınırsınız inşallah da kurtulursunuz, eşin de onlarla bir olup sana eziyet etse hayatın zindan olurdu en azından bu konuda tutunacak dalın hatta dalların var, kayınpederi de sayarsak.
Çok doğru çok ! .. Ailene Anlatmak istememeni saygıyla karşılarım . Sende şunu denesen ?
O askerdeyken sizinle kalmak istiyorum, çocuğumu büyütürken en zor zamanında da yanımda siz olursunuz. Ne de olsa eşim gidince başkasının evi gibi hissedicem , burda olursam bebeğimde bende daha rahat ve huzurlu oluruz. Askerden gelincede eve geçicez . Şimdi geçemem eşim istemiyor yalnız kalmamı dersin . En iyi sen tanıyorsun aileni, alttan alta nabza göre şerbet vererek etkilersin diye düşünüyorum. Ve kaynanandan daha iyi insanlarsa torun onlara bal gibi gelir . Bazen çok fazla gurur iyi değil ne yazıkki ...
Çok haklısınız zaten ilk torun babamın. Ama benim yapim var bu benim iyi tarafım mi kötü tarafım mi bilmiyorum çok cekingenim biri beni yanlış anlayacak diye çok korkuyorum yemek isterken bile utanan bir insanım . Bir de şöyle birsey k.pdrm müsade vermez onun anlayışina ters gelir . Bebek doğduktan sonra 40 çıkarmak. Icin anneme gitsem hemen yanlış anlar o derece . Onu da kırmak istemiyorum çok destek oldu bir baba gibi . Sonuçta onun da torunu ya . Zor una gider ayda yılda torunu nu görmesi annemler ist. Biz ise kocaelideyiz. Bide burda hiç torunu yok k.pdrmn bi kızının oğlu var. Onu da ayda yilda bi gorur Oğlu fransa da k.pdrmn onu çocuğunu fazla göremiyor diye benimkine heves etmiştir hep.
note3 kadinlar_klubü
Çok haklısınız zaten ilk torun babamın. Ama benim yapim var bu benim iyi tarafım mi kötü tarafım mi bilmiyorum çok cekingenim biri beni yanlış anlayacak diye çok korkuyorum yemek isterken bile utanan bir insanım . Bir de şöyle birsey k.pdrm müsade vermez onun anlayışina ters gelir . Bebek doğduktan sonra 40 çıkarmak. Icin anneme gitsem hemen yanlış anlar o derece . Onu da kırmak istemiyorum çok destek oldu bir baba gibi . Sonuçta onun da torunu ya . Zor una gider ayda yılda torunu nu görmesi annemler ist. Biz ise kocaelideyiz. Bide burda hiç torunu k.pdrmn bi kızının oğlu var. Oğlu fransa da k.pdrmn onu çocuğunu fazla göremiyor diye benimkine heves etmiştir hep.
note3 kadinlar_klubü