• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmayalım ?

Evet sükrediyorum Rabbime hep o yüzden k.p ve eşim bana destekler . K.pdrm haklı olduğumu gördüğü için benim tarafım da . Mesela haksız olsam bana kızar . Orta da bi insan ayrım yapmaz beni çok sever bugüne kadar onu uzmedigim için . Eşim le severek kaçtık allahtan o da evlendikten sonra değişmedi hep aynı . Bana destek her konu da. Hamileyim egilemiyorum diye çorapları mi ayakkabimi bile giydirir o derece iyi şükür allah razı olsun ikisinden

note3 kadinlar_klubü

kıyamam :) çok büyütme içinde bu mevzuları olur mu? tamam sıkıntılı bir aile ama hepsi bir değil en azından işte. eşinle babanın kıymetini bil ve olumlu yanlarından bak. inşallah birgün senin de evin olur :16:

kıyamam :) çok büyütme içinde bu mevzuları olur mu? tamam sıkıntılı bir aile ama hepsi bir değil en azından işte. eşinle babanın kıymetini bil ve olumlu yanlarından bak. inşallah birgün senin de evin olur :16:

Insallah. Kimse kimseyi fazla kırmadan üzmeden gönülde ki.olur umarım :(

note3 kadinlar_klubü

Çok haklısınız zaten ilk torun babamın. Ama benim yapim var bu benim iyi tarafım mi kötü tarafım mi bilmiyorum çok cekingenim biri beni yanlış anlayacak diye çok korkuyorum yemek isterken bile utanan bir insanım . Bir de şöyle birsey k.pdrm müsade vermez onun anlayışina ters gelir . Bebek doğduktan sonra 40 çıkarmak. Icin anneme gitsem hemen yanlış anlar o derece . Onu da kırmak istemiyorum çok destek oldu bir baba gibi . Sonuçta onun da torunu ya . Zor una gider ayda yılda torunu nu görmesi annemler ist. Biz ise kocaelideyiz. Bide burda hiç torunu yok k.pdrmn bi kızının oğlu var.o da ayda bir yıl gelince görür . Oğlu fransa da k.pdrmn onu çocuğunu fazla göremiyor diye benimkine heves etmiştir hep.

note3 kadinlar_klubü

Sen onu bunu düşünecem diye kendine yazık edeceksin. ..kayinpederin madem gitmene kırılır maden iyi senin o evde yaşadığın şeyleri görmüyor mu?kaynin üstüne yürüyor , kv desen o biçim ayrıca 40 ini çıkaracağın bebek o çatı katinda üşümez mi soğuk zamana gelecek doğumun. .Eğer ailen kalmana müsade ederse git onlarla kal bu askerlik zamanında ayrıca doğumdan sonra en iyi bakacak kişi annedir. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Tüh ya . Aşağı tükürsen sakal , yukarı tükürsen bıyık. Sen eşinle konuş ortak bi noktada buluşun sonra 3ünüz ( kayınpederin ) yemeğe gidip konuşun. Kaynana bozuntusu falan olmasın yanınızda,yakınınızda. İçinden ne geçiyorsa konuş. Bak gerçekten sen eşin ve bebeğin olmalı şuan tek düşündüğün bunlar değil . Günah gerçekten günah. Allah vergisi aslında çok güzel bi huyun var ama burda bebeğin için onu azda olsa bi kenara koy. Çekingen ol yinede yırtık ol demiyorum. Fakat şuan bu düşünceyle gidersen çok çekersin çooook..
Ayrıca bende kocaelide oturuyorum :)) neresindesin Kocaeli'nin . Burda demek istemezsen özelden de söylebilirsin:)

Herkes onu diyor bir yandan millette artık aynı evde bile duramazsiniz siz diyor haklı olarak . Bence en iyisi iyi kötü ev kuralım sonra eşim askere gitsin borcu kapatıp bende biraz babam da biraz da evde zamanı gecirim. Eşim askerden gelince yine oturur düşünür kalıcı bir plan yaparız gelecek için . Bu arada gebze de ikametgah ediyorum

note3 kadinlar_klubü

Sen onu bunu düşünecem diye kendine yazık edeceksin. ..kayinpederin madem gitmene kırılır maden iyi senin o evde yaşadığın şeyleri görmüyor mu?kaynin üstüne yürüyor , kv desen o biçim ayrıca 40 ini çıkaracağın bebek o çatı katinda üşümez mi soğuk zamana gelecek doğumun. .Eğer ailen kalmana müsade ederse git onlarla kal bu askerlik zamanında ayrıca doğumdan sonra en iyi bakacak kişi annedir. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Eşim diyor ki suan dur bakalım doğuma kadar ayrı eve çıkarız kimseye söz verme diyor ayıp olmasın sonra diyor . O da farkında olduğu için herseyin ayrı ev için çabalıyor . Doğuma kadar cikamasak bile anneme giderim ne olursa olsun zaten bebeğim için

note3 kadinlar_klubü

Kaynin ne kadar terbiyesizmis yahu is kocanda bitiyo canim tepki koyup o evden ayrilmasini istiyo ben anlamiyorum zaten bu birlik meselesini ust ustte evmi olur canim sonucda aile oluyosun iki aile bi arada olmuyor bi arkadasim bir giitti ve dayisinin oglluyla evli oldugu halde pisman bir gittiginee

" aşk-ı sehadet "

Kaynin ne kadar terbiyesizmis yahu is kocanda bitiyo canim tepki koyup o evden ayrilmasini istiyo ben anlamiyorum zaten bu birlik meselesini ust ustte evmi olur canim sonucda aile oluyosun iki aile bi arada olmuyor bi arkadasim bir giitti ve dayisinin oglluyla evli oldugu halde pisman bir gittiginee

" aşk-ı sehadet "

Ya düzen Olmuyor kafa uyuşmuyor bi de ben aşırı kafaya takan insanım yaşlı dedem hep derdi ki " ben et yemek isterim elin kızı balık aynı evin için de olmaz " doğru demiş valla yaşayın ca anladım

note3 kadinlar_klubü

Ya düzen Olmuyor kafa uyuşmuyor bi de ben aşırı kafaya takan insanım yaşlı dedem hep derdi ki " ben et yemek isterim elin kızı balık aynı evin için de olmaz " doğru demiş valla yaşayın ca anladım

note3 kadinlar_klubü

Aynen oyle ya yeri geldigi zaman kendi annen babanla anlasamiyosun kaldiki esinin ailesiyle anlasasin zor yani bana da teklif ettiler ben reddettim allahtan reddetmisim simdi ayri oldugumuz halde takismalar oluyo karisiyolar dmek ayni evde olsak delirirdim bende cok takintiliyim alinirim yani bide evde bekar kayin varsa daha kotu insan cekinir yani

" aşk-ı sehadet "

Aynen oyle ya yeri geldigi zaman kendi annen babanla anlasamiyosun kaldiki esinin ailesiyle anlasasin zor yani bana da teklif ettiler ben reddettim allahtan reddetmisim simdi ayri oldugumuz halde takismalar oluyo karisiyolar dmek ayni evde olsak delirirdim bende cok takintiliyim alinirim yani bide evde bekar kayin varsa daha kotu insan cekinir yani

" aşk-ı sehadet "

Aynen öyle zaten birde bebeğim olacak . O yüzden ayrı eve çıkmak istiyorum iyi ki reddetmissiniz sizde

note3 kadinlar_klubü

O binadan taşınmadan görüşmemezlik edemezsin ki

Ya sen nasıl 7 aylık hamile halinle kavga ayırmaya çalışıyorsun? Bundan sonra tek düşüneceğin sey bebek. Bırak ne halleri varsa görsünler kocan halletsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ya sen nasıl 7 aylık hamile halinle kavga ayırmaya çalışıyorsun? Bundan sonra tek düşüneceğin sey bebek. Bırak ne halleri varsa görsünler kocan halletsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi niyetimden işte . Ama artık umrumda olmaz yani . Herkes öyle dedi

note3 kadinlar_klubü

Eşim onu kabul etmiyor işte ben sana bakamicaksam neden aldım millet bana ne der diyor :(

note3 kadinlar_klubü

Yani özür dilerim ama bu mu bakmak?
Kaçıp o aileye emrivaki yapıyosunuz, hop diye evlerine yerleşiyosunuz.
Hem onların evindesiniz bi'de çatıkatına çıkma diye kızıyosunuz kadına orası onun evi sonuçta hiç mi çıkmayacak?
Üstüne askerliği bile olmayan adam baba oluyor şartlarınız mükemmelmiş gibi.
Deli cesareti dedikleri bence tamamen sizin olay.
Azıcık mantıklı düşünseydiniz keşke eşiniz yanınızdayken böyle yapan aile askerdeyken ne yapar Allah bilir.

Yani özür dilerim ama bu mu bakmak?
Kaçıp o aileye emrivaki yapıyosunuz, hop diye evlerine yerleşiyosunuz.
Hem onların evindesiniz bi'de çatıkatına çıkma diye kızıyosunuz kadına orası onun evi sonuçta hiç mi çıkmayacak?
Üstüne askerliği bile olmayan adam baba oluyor şartlarınız mükemmelmiş gibi.
Deli cesareti dedikleri bence tamamen sizin olay.
Azıcık mantıklı düşünseydiniz keşke eşiniz yanınızdayken böyle yapan aile askerdeyken ne yapar Allah bilir.

Yukarı ile onun alakası yok . Niyeyse bu kadar hadiseden bu mu çok önemli dikkatinizi çekti olmuşla olana care yok. Biz kalınca eşimin ailesine kaçmadım onlar kendileri bizi çağırdı gelin sizi affettik ben kimseye kendimi zorla yamamadim . Sizce gaz veren iki oğlunu birbirine düşüren kaynana ne kadar sağlıklı olabilir ki ? Benim mahrem yerime kimse çıkamaz bu kaide yi hiç bişey bozamaz . Hele ki karşısında ki insan ona hiç saygısızlık yapmamış biri . Askerlik zamanı tabi ki de aynı evde olamam kesinlikle kapılarımiz ayrı olsun . Bu kadar sorun çıkmaz sonra uzağa gidicez zaten kalıcı değiliz .

note3 kadinlar_klubü

Durumunuz zor, torunları olunca eşiniz askerde bile olsa, ayrı evde de olsanız, torunlarını görmek isteyecekler. Siz de onlara ihtiyaç duyarsınız, doğum sonrası, ilk bebeğiniz, eşiniz askere gidince maddi destek vs. İnşallah o zaman yardımcı olurlar.

Durumunuz zor, torunları olunca eşiniz askerde bile olsa, ayrı evde de olsanız, torunlarını görmek isteyecekler. Siz de onlara ihtiyaç duyarsınız, doğum sonrası, ilk bebeğiniz, eşiniz askere gidince maddi destek vs. İnşallah o zaman yardımcı olurlar.

Kayinpederimle benim babam yardimci olurlar zaten askerlik bitsin uzağa gidicez insallah

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
Aynen ona şükür ediyorum bende beni pişman etmedi şimdiye kadar insalah etmezde

note3 kadinlar_klubü

yorumların hepsini okuyamadım ama ailenizle aranız nasıl.eşiniz askerdeyken ailenizin yanında kalsanız haftada bi belki evinize gelseniz .:26:daha fazla ezerlerse sizi eşiniz yokken?allah yardımcınız olsun

Back
X