- 11 Aralık 2018
- 42.624
- 264.876
- 598
Kulaklarınızı tıkayıp “dinlemiyorum dinlemiyorum lalalalalala” diye şarkı da söylerseniz tam olacakKesinlikle katılıyorum yorumlar çok aşağılayıcı yani buradan ego tatmini yapıyorlar ve hiç tanımadıkları insanla ilgili ahkam kesiyorlar resmen.
Siteye alışık olduğum için yorumları tabiki de takmıyorum birinin demesiyle öyle olacaksak yandık.
Her konuyla dalga geçerek eğleniyorlar demekki ne yapsınlar bazıları konumdan çıkamıyorda kaale almadığım halde :)
Yine dokuz köyden kovuldukKulaklarınızı tıkayıp “dinlemiyorum dinlemiyorum lalalalalala” diye şarkı da söylerseniz tam olacak
Herşeyin bir adabı var hoşa gitmemeyle zerre alakası yok dalga geçer tarzda yorumlar eminimki sizin de hoşunuza gitmezdi yorum yapmak değil eğlenmekse niyetiniz dalga geçmekse bilemiycem:)Yine dokuz köyden kovulduk
Yorumlar hoşlarina gitmeyince aşağılanmış oluyorlar
Daha da eğlenecekseniz söyliyimKulaklarınızı tıkayıp “dinlemiyorum dinlemiyorum lalalalalala” diye şarkı da söylerseniz tam olacak
siz ancak kendinizi kandırırsınız ,böyle devamDaha da eğlenecekseniz söyliyim
Yani dalga geçer art niyetli yorumlara istediğimi yaparım
Asla umursamıyorum ne güzel yazmışsınız bence de çok normal.Benimde arkadaşım bi çocukla aramı yapmaya çalışmıştı. İkimizede söyleyip bak o bilmiyor demişti, yersen. Kalabalık buluştuk biz, o arkadaşıyla geldi, biz 2-3 kız gittik. Onun yanında getirdiği arkadaşı benim okuldan biriyle sevgiliymiş bir zamanlar, bir sürü ortak tanıdık çıktı, hep benimle sohbet etti, bende onunla. Epeyde güldü eğlendi herkes. Birsürü arkadaş yıllar sonra buluşmuşta boş boş eğleniyor gibiydi.Hatta ben hastaydım, aman ne olucak deyip süslenmeden gitmiştim, habire burnum akıyor. Çok garip bir ortam olmuştu. Sonra çocuk hiç beğenmedim, bana onu mu getirdin falan yazdı. Arkadaşımda, sen kendi arkadaşına sahip çıksaydın önce, şimdi uzanamadığın ciğere mundar demezdin diye azarladı. ben yanındaydım mesajlaşırken, niye o kadar azarladın, bende onu beğenmedim, büyütülecek bişey yok dedim geçtim.
Kadının beğenmemesi kadar adamın beğenmemeside normal. Ay beni ne duruma soktun falan olmadım. Yedik, içtik eğlendik, o kadar.adam sizi beğenmemişse beğenmemiş, abartılacak bişey yok. Canınız istiyorsa gidin, istemiyorsa gitmeyin. Adamın sizin hakkınızda ne düşüneceğini bu saatten sonra umursuyor musunuz?
Peki efendim çok çok haklısınız iyi günler sizesiz ancak kendinizi kandırırsınız ,böyle devam
Yok ben eğlenmiyorum, eğlence anlayışımın biraz altında kaldı. Yapmak isterseniz yapın tabi ki duygusal yaşınızla orantılı bir hareket olur şu durumda.Daha da eğlenecekseniz söyliyim
Yani dalga geçer art niyetli yorumlara istediğimi yaparım
Evet tek eğlencemiz siz oldunuz şu hayatta.Herşeyin bir adabı var hoşa gitmemeyle zerre alakası yok dalga geçer tarzda yorumlar eminimki sizin de hoşunuza gitmezdi yorum yapmak değil eğlenmekse niyetiniz dalga geçmekse bilemiycem:)
Bimiyorum genelde gülüşmeler havada uçunca baya eğleniliyor gibi geldi ama bilemem tabi.Yok ben eğlenmiyorum, eğlence anlayışımın biraz altında kaldı. Yapmak isterseniz yapın tabi ki duygusal yaşınızla orantılı bir hareket olur şu durumda.
İstemiyor çocuk, gitme hiç tabi ki.Arkadaslar daha once konu acmistim. Bir arkadasim bir arkadasiyla tanistiracak diye. Normalde birlikte gidicektik aslinda is icin arkadasimin gelme durumu iptal oldu. Ben de cocuga bi soyle onden dedim. Cocuga bi kiz vae diye soyledi fotografimi gonderdi. Baska fotograf istedi biseyler sordu. Sonrada cok elektrik alamadim bilemedim dedi. Sonrada arkadasim birlikte gelecegim kiz dedi. Cocuk arkadasima biraz sitemlendi arkamdan is ceviriyosun diye iste gercekten isi var mi diye. Gercekten is icin de gidecektim yalan degil. Sizce ne yapsam simdi?
Bekleyin madem zaman çok zaten sizde açıp açıp bakın işte sürprizEvet tek eğlencemiz siz oldunuz şu hayatta.Bir dahaki konu ne zaman? Giderseniz 3. konu veya bakin gitmedim konusu gelecek mi?
Zaman çok derken? Günler sonrasi icin mi bu kadar dertlendiniz? Ohoo zaman gelene kadar işiniz zor o zamanBekleyin madem zaman çok zaten sizde açıp açıp bakın işte sürpriz
Hayır sizde zaman çok devamlı konumdasınızyaZaman çok derken? Günler sonrasi icin mi bu kadar dertlendiniz? Ohoo zaman gelene kadar işiniz zor o zaman
Yooo üç beş mesaj falan yazdım.Bimiyorum genelde gülüşmeler havada uçunca baya eğleniliyor gibi geldi ama bilemem tabi.
Teşekkürler yorumlarınız için epey yazdınız sizde
Bencede komik değilim ha yapılanlar espri mi bana pek komik gelmedi bakış açısı tabi.Yooo üç beş mesaj falan yazdım.
Yorumlara gülüyorum evet, güzel espriler yapmış arkadaşlar. Size gülmüyorum hayır, komik değilsiniz.
Siz iyi günler dedikçe insanın daha çok yazası geliyor. Daha çok yazalım, ilgi üstünüzde kalsın diye yapıyorsunuz değil miBencede komik değilim ha yapılanlar espri mi bana pek komik gelmedi bakış açısı tabi.
Üç beşin lafı olmaz on onbeş olur yakında en iyisi günler size
Ayyy hala mı karar verememiş?Siz iyi günler dedikçe insanın daha çok yazası geliyor. Daha çok yazalım, ilgi üstünüzde kalsın diye yapıyorsunuz değil miTıpkı adamın yanına gidip ilgisini üstünüze çekmeye çalışmak gibi.
Ama birazdan bana iyi günler olacak merak etmeyin, dışarı çıkmam lazım iş güç var. Dönünce vaktim olursa size umutsuzunki gibi bir liste yapmayı planlıyorum “eslem’in aşkları” başlıklı
AhahahahaSiz iyi günler dedikçe insanın daha çok yazası geliyor. Daha çok yazalım, ilgi üstünüzde kalsın diye yapıyorsunuz değil miTıpkı adamın yanına gidip ilgisini üstünüze çekmeye çalışmak gibi.
Ama birazdan bana iyi günler olacak merak etmeyin, dışarı çıkmam lazım iş güç var. Dönünce vaktim olursa size umutsuzunki gibi bir liste yapmayı planlıyorum “eslem’in aşkları” başlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?