Sizce ne yapsam karisti durumlar ?

Konularinizi okuyanlarda olusturdugunuz imaja temsilen:

konu sahibinin durum o kadar vahim ki , ne söylerseniz söyleyin anlamıyor ,kendini kandırsın dursun ,aşağıda benzeri mevcuttur

Bir sürü laf etmişsiniz ama ben fikrimi söyleyeyim eğer işiniz adamla ilgili yani adamın olduğu bir ortamdaysa sanki adamı tanimiyormus arkadaşınız hicccc bahsetmemiş gibi davranarak halledin. Bir sahada böyle şeyler yapacaksanız adam sizi gordukten sonra yapın belki adam fotoğraftan etkilenmedi birebir görse daha etkili olurdu arkadasinizda karşı tarafın nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu bilmiyorum çok kırıcı olmuş ayrıca sizi begenmeyen çocuk kimi bekliyor Megan Fox falanmi anasını satım hepsi bir halt oldu şu erkeklerin başımiza kitlikta yok halbuki kendileri bulunmaz Hint kumaşı sanıyorlar

Asddfghj konu açmışsınız, cevap yazdım, alıntı yaptınız, tekrar cevap yazdım. Tam olarak neye takmışım ya da kim, neye takmış?
Sizi yoldan çevirip mi fikir beyan ettik?
Konu açıp, soru sorup konuya cevap geliyor diye çık tıktınız demek trajikomik.

Ayrıca arkadaşınıza söyleyin çocuk sizle ilgili bişey sorar yada söylerse burdan çıktıktan sonra olaydan bahsetmeye fırsat olmadan senden hiç hoşlanmadığını söyledi desin defolsun boyu kısaysa ortalamaysa boyu kısa dedirtin hatta herşeyi hakediyorlsr

Peki hanımefendi iyi günler diliyorum

biz cevap yazınca takmış oluyoruz ,kendi adam için 2 kere konu açıp tanışmadan eklesem mi diye sormuştu hatta ,şimdi de adam istemiyor gitsem mi diye sorup illa gideceğim diyor ,kim takık acaba

Sizin frekans neden böyle anlamadim. Gidin diyoruz bir şey diyorsunuz eee gitmeyin diyoruz arkadasim su bu bir sey diyorsunuz ahahah tam olarak ne yasıyorsunuz.

Siz de benzer bişey mi yaşadınız
Yani beğenmeyebilir ne yapalım boyu kısa değil ama brad pitte değil

Son düzenleme:
Sizin frekans neden böyle anlamadim. Gidin diyoruz bir şey diyorsunuz eee gitmeyin diyoruz arkadasim su bu bir sey diyorsunuz ahahah tam olarak ne yasıyorsunuz.
Bilmem ki çok yormayın kendinizi benimle isterseniz iyi günler diliyorum

Siz de benzer bişey mi yaşadınız
Yani beğenmeyebilir ne yapalım boyu kısa değil ama brad pitte değil
Yaşamadım ama yaşayan arkadaslarim oldu sırf onlardan tecrübe ederek birinin aracılığıyla asla tanışma ayarlamadim o yüzden şimdiye kadar sizde buradaki yorumlari çok takmayın insanız herşey bizler için her konuyla dalga geçtikleri için burdakilee maşallah hepsi Hürrem Sultan gurur ve doğruölçer abideleri

Kesinlikle katılıyorum yorumlar çok aşağılayıcı yani buradan ego tatmini yapıyorlar ve hiç tanımadıkları insanla ilgili ahkam kesiyorlar resmen.
Siteye alışık olduğum için yorumları tabiki de takmıyorum birinin demesiyle öyle olacaksak yandık.
Her konuyla dalga geçerek eğleniyorlar demekki ne yapsınlar bazıları konumdan çıkamıyorda kaale almadığım halde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…