- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
konu sahibinin durum o kadar vahim ki , ne söylerseniz söyleyin anlamıyor ,kendini kandırsın dursun ,aşağıda benzeri mevcutturAdam inanmamıştır bile konu sahibinin haberinin olmadığına. Böyle saçma tanıştırma mı olur, bir tarafın haberi yok, bir tarafın var?
Yalancı durumuna düşmekten korkan yalancı arkadaş konu sahibine de "adam senin bildiğini bilmiyor" diyerek yalan söylemiştir belki
benim aklıma gelenKonularinizi okuyanlarda olusturdugunuz imaja temsilen:
Yani açıkçası hiçbir türlü problem yok niye problem olsun valla benden çok taktınız ben şu an gayet rahatım gitsem de gitmesem de ne olacak bu kadar büyütecek bişey değil hayat memat meselesi haline geldi konu çok komik :))
Ayrıca arkadaşınıza söyleyin çocuk sizle ilgili bişey sorar yada söylerse burdan çıktıktan sonra olaydan bahsetmeye fırsat olmadan senden hiç hoşlanmadığını söyledi desin defolsun boyu kısaysa ortalamaysa boyu kısa dedirtin hatta herşeyi hakediyorlsrBir sürü laf etmişsiniz ama ben fikrimi söyleyeyim eğer işiniz adamla ilgili yani adamın olduğu bir ortamdaysa sanki adamı tanimiyormus arkadaşınız hicccc bahsetmemiş gibi davranarak halledin. Bir sahada böyle şeyler yapacaksanız adam sizi gordukten sonra yapın belki adam fotoğraftan etkilenmedi birebir görse daha etkili olurdu arkadasinizda karşı tarafın nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu bilmiyorum çok kırıcı olmuş ayrıca sizi begenmeyen çocuk kimi bekliyor Megan Fox falanmi anasını satım hepsi bir halt oldu şu erkeklerin başımiza kitlikta yok halbuki kendileri bulunmaz Hint kumaşı sanıyorlar
Peki hanımefendi iyi günler diliyorumAsddfghj konu açmışsınız, cevap yazdım, alıntı yaptınız, tekrar cevap yazdım. Tam olarak neye takmışım ya da kim, neye takmış?
Sizi yoldan çevirip mi fikir beyan ettik?
Konu açıp, soru sorup konuya cevap geliyor diye çık tıktınız demek trajikomik.
Bu adamla ilgili iki konu açan da sizsiniz. Bu takılmamış halinizse artıkBen uyudum da bu forumdan uyuyamayanlar olabilir benden daha çok takılanlar gördüm
biz cevap yazınca takmış oluyoruz ,kendi adam için 2 kere konu açıp tanışmadan eklesem mi diye sormuştu hatta ,şimdi de adam istemiyor gitsem mi diye sorup illa gideceğim diyor ,kim takık acabaAsddfghj konu açmışsınız, cevap yazdım, alıntı yaptınız, tekrar cevap yazdım. Tam olarak neye takmışım ya da kim, neye takmış?
Sizi yoldan çevirip mi fikir beyan ettik?
Konu açıp, soru sorup konuya cevap geliyor diye çık tıktınız demek trajikomik.
konu sahibinin durum o kadar vahim ki , ne söylerseniz söyleyin anlamıyor ,kendini kandırsın dursun ,aşağıda benzeri mevcuttur
hahahhahahahahhahahahah giyip gideceğinden o karar eminim ki korktumTaktınız demiş bir de sjsjkl
Gelinliğini giyip git desek böyle olmazdı
Sizin frekans neden böyle anlamadim. Gidin diyoruz bir şey diyorsunuz eee gitmeyin diyoruz arkadasim su bu bir sey diyorsunuz ahahah tam olarak ne yasıyorsunuz.Yani açıkçası hiçbir türlü problem yok niye problem olsun valla benden çok taktınız ben şu an gayet rahatım gitsem de gitmesem de ne olacak bu kadar büyütecek bişey değil hayat memat meselesi haline geldi konu çok komik :))
Ayrıca arkadaşınıza söyleyin çocuk sizle ilgili bişey sorar yada söylerse burdan çıktıktan sonra olaydan bahsetmeye fırsat olmadan senden hiç hoşlanmadığını söyledi desin defolsun boyu kısaysa ortalamaysa boyu kısa dedirtin hatta herşeyi hakediyorlsr
Öyle tabi naparsınız :)Acaba sizi görünce fikrinin değişeceğini düşünüyor olabilir misiniz? Umut fakirin ekmeği misali
Gidin belki de öyle olur bilemeyiz
Bilmem ki çok yormayın kendinizi benimle isterseniz iyi günler diliyorumSizin frekans neden böyle anlamadim. Gidin diyoruz bir şey diyorsunuz eee gitmeyin diyoruz arkadasim su bu bir sey diyorsunuz ahahah tam olarak ne yasıyorsunuz.
Yaşamadım ama yaşayan arkadaslarim oldu sırf onlardan tecrübe ederek birinin aracılığıyla asla tanışma ayarlamadim o yüzden şimdiye kadarSiz de benzer bişey mi yaşadınız
Yani beğenmeyebilir ne yapalım boyu kısa değil ama brad pitte değil
Yaşamadım ama yaşayan arkadaslarim oldu sırf onlardan tecrübe ederek birinin aracılığıyla asla tanışma ayarlamadim o yüzden şimdiye kadarsizde buradaki yorumlari çok takmayın insanız herşey bizler için her konuyla dalga geçtikleri için burdakilee maşallah hepsi Hürrem Sultan gurur ve doğruölçer abideleri
Valla öyleBilmem ki çok yormayın kendinizi benimle isterseniz iyi günler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?