Sizce ne yapsam karisti durumlar ?

Güneş de yıldız şekerim. Fark yok ikisi arasında. Akademik bilgiyi de sıkıştırdım bak araya Kültürlendiriyoruz seni ne güzel. Yavaş yavaş olacak üzülme.

Allah razı olsun ne kadar bilgili ve iyisiniz
Güneşin yıldız olması akademik bilgi mi aa ne kadar akademiksiniz maşallah nazar değer fazla söylemeyin bildiklerinizi

Allah razı olsun ne kadar bilgili ve iyisiniz
Güneşin yıldız olması akademik bilgi mi aa ne kadar akademiksiniz maşallah nazar değer fazla söylemeyin bildiklerinizi

İkinci anlamı okuyup idrak ediyoruz. Astronomi (Astroloji değil) nedir, bir bilim dalı. Bilim dalı ile alakalı bilgilerin bilimsel niteliği vardır. Bir bilim dalıyla alakalı bilgi verince akademik bilgi vermiş oluruz. Bu bağlamda toplama işlemi de akademik bilgidir. Bilginin basitliği akademik bilgi olduğu gerçeğini değiştirmez. Akademik bilgi sadece üniversitede verilmez. Hadi yine iyisiniz bir şey daha öğrendiniz.

Amin amin cümlemizden Her zaman her yerde bilgimi paylaşabilirim.

Paylaşın tabi kalmasın içinizde :))
Allah razı olsun baya da uğraştınız benim için çok iyi oldu gerçekten hayat kurtarır bir bilgi siz fazla göz önünde olmayın mazallah nazar değer

Paylaşın tabi kalmasın içinizde :))

Allah razı olsun baya da uğraştınız benim için çok iyi oldu gerçekten hayat kurtarır bir bilgi siz fazla göz önünde olmayın mazallah nazar değer
Yok nazarın bilimsel bi açıklaması olmadığı için bana değmiyor genelde. Değenler endişe etsin

Mune hanım bilgilendirme gereği duydu sizi ti ye alıp dalga geçenleri engelleyebilirsiniz diye güzel özellikmiş bilseydim hemen kullanırdım.

Mune hanım bilgilendirme gereği duydu sizi ti ye alıp dalga geçenleri engelleyebilirsiniz diye güzel özellikmiş bilseydim hemen kullanırdım.
Mune Hanıma mı yazdiniz cidden benimle dalga geçiyorlar diyeOrtada sikayetlik bir sey olsaydi size engelleyin demez direkt kendisi yapardı o işlemi zaten Öyle özelden yazmakla uğrasmayin bakin orada sikayet et var tiklayin gerek olunca engelliyorlar

Ben yazmadım direk kendisi bana yazmış :)
Demekki problemi kendisi de görmüş.
Ben uğraşmadım kendisi söyledi yani anlayacağınız sağolsun evet öğrendim birazdan sizi de engelliycem mesela

Ben yazmadım direk kendisi bana yazmış :)
Demekki problemi kendisi de görmüş.
Ben uğraşmadım kendisi söyledi yani anlayacağınız sağolsun evet öğrendim birazdan sizi de engelliycem mesela
Ayy ortalik karisti desene
Sessizce engelleyin madem neyin duyurusunu yapıyorsunuz. Nolur engellemeyin mi diyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…