Derdinizle dertlendim o kadar karisik bir durum kiHayır sizde zaman çok devamlı konumdasınızya
Valla pek dertli görünmüyorsunuz ama dert etmeyin bunu da dert edersekDerdinizle dertlendim o kadar karisik bir durum ki
Hııı, siz güneşsiniz biz dünya, dönüp duruyoruz işte çevrenizdeAhahahaha
Bi çekiyorum demekki insanı bakın bu hoşuma gitti
Alev topu adeta!Hııı, siz güneşsiniz biz dünya, dönüp duruyoruz işte çevrenizde
Eh bilemiycem artık ister güneş diyin ister yıldızHııı, siz güneşsiniz biz dünya, dönüp duruyoruz işte çevrenizde
Napim böyle karisik durumlar nadir görüyorumValla pek dertli görünmüyorsunuz ama dert etmeyin bunu da dert edersek
Güneş de yıldız şekerim. Fark yok ikisi arasında. Akademik bilgiyi de sıkıştırdım bak arayaEh bilemiycem artık ister güneş diyin ister yıldız
Yanıyor kadınAlev topu adeta!
Yürüyen libido, fışkırıyor adeta!Yanıyor kadın
Güneş de yıldız şekerim. Fark yok ikisi arasında. Akademik bilgiyi de sıkıştırdım bak arayaKültürlendiriyoruz seni ne güzel. Yavaş yavaş olacak üzülme.
Amin amin cümlemizdenAllah razı olsun ne kadar bilgili ve iyisiniz
Allah razı olsun ne kadar bilgili ve iyisiniz
Güneşin yıldız olması akademik bilgi mi aa ne kadar akademiksiniz maşallah nazar değer fazla söylemeyin bildiklerinizi
Amin amin cümlemizdenHer zaman her yerde bilgimi paylaşabilirim.
Allah razı olsun baya da uğraştınız benim için çok iyi oldu gerçekten hayat kurtarır bir bilgi siz fazla göz önünde olmayın mazallah nazar değerEki Görüntüle 2990117
İkinci anlamı okuyup idrak ediyoruz. Astronomi (Astroloji değil) nedir, bir bilim dalı. Bilim dalı ile alakalı bilgilerin bilimsel niteliği vardır. Bir bilim dalıyla alakalı bilgi verince akademik bilgi vermiş oluruz. Bu bağlamda toplama işlemi de akademik bilgidir. Bilginin basitliği akademik bilgi olduğu gerçeğini değiştirmez. Akademik bilgi sadece üniversitede verilmez. Hadi yine iyisiniz bir şey daha öğrendiniz.
Yok nazarın bilimsel bi açıklaması olmadığı için bana değmiyor genelde. Değenler endişe etsinPaylaşın tabi kalmasın içinizde :))
Allah razı olsun baya da uğraştınız benim için çok iyi oldu gerçekten hayat kurtarır bir bilgi siz fazla göz önünde olmayın mazallah nazar değer
PekiYok nazarın bilimsel bi açıklaması olmadığı için bana değmiyor genelde. Değenler endişe etsin
Mune Hanıma mı yazdiniz cidden benimle dalga geçiyorlar diyeMune hanım bilgilendirme gereği duydu sizi ti ye alıp dalga geçenleri engelleyebilirsiniz diye güzel özellikmiş bilseydim hemen kullanırdım.
Ben yazmadım direk kendisi bana yazmış :)Mune Hanıma mı yazdiniz cidden benimle dalga geçiyorlar diyeOrtada sikayetlik bir sey olsaydi size engelleyin demez direkt kendisi yapardı o işlemi zaten Öyle özelden yazmakla uğrasmayin bakin orada sikayet et var tiklayin gerek olunca engelliyorlar
Ayy ortalik karisti deseneBen yazmadım direk kendisi bana yazmış :)
Demekki problemi kendisi de görmüş.
Ben uğraşmadım kendisi söyledi yani anlayacağınız sağolsun evet öğrendim birazdan sizi de engelliycem mesela
Üzgünüm Eğlenceniz yarım kaldı ama sizde vakit çok başka konular bulursunuz eğlenecekAyy ortalik karisti desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?