Sizce ne yapsam karisti durumlar ?

Valla arkadaşımın söylediği bu şimdi asıl gitmezsen olmaz git işini hallet çık diyor. Yani gidincede benzer bişey olacak arkadaşım gelecek dedi ve git diyor arkadaşım gitmesende olur derse gitmem
O zaman gidin bu kadar üzerinde durulacak bir şey değil.

Ee gidin o zaman. Konuyu gitmek istemediğiniz için açtınız zannettim.

İnanın üzerine bu kadar düşünülecek bir konu değil. Kendinizi bunun için strese sokmayın.
Strese sokmuyorum buradaki kadınlar benden daha fazla strese soktu valla kendini.
Gitsem ne gitmesem ne hayatımda hiç görmediğim adamın yakasına yapışmış oldum :)))

Siz iş için gideceksiniz ya. İşinizi halledin.
Bu adamın ayağına gitmeyin. Ki zaten daha önce de gitmenizin anlamsız olduğunu ifade etmiştik diye hatırlıyorum.

Siz iş için gideceksiniz ya. İşinizi halledin.
Bu adamın ayağına gitmeyin. Ki zaten daha önce de gitmenizin anlamsız olduğunu ifade etmiştik diye hatırlıyorum.
Belki de gitmem bilmiyorum bakalım ilk olay anında konuyu açmıştım bu kadar takılacak bişey de değil gitsem işimi halletse ne olacak yani

Belki de gitmem bilmiyorum bakalım ilk olay anında konuyu açmıştım bu kadar takılacak bişey de değil gitsem işimi halletse ne olacak yani

İşinizde o adamla yani.
İşi kurumsal bir şey mi o adam olmadan halledilmiyor mu? Bence siz adamı beğenmişsinşz belki yüzyüze konuşunca değişir diye düşünüp şansınızı denemek istiyorsunuz. Ve bizim dediğimizin aslında sizin yapacaklarınıza etkisi olmayacak.

Ee fotoğrafını görmüş zaten adam. Seni görünce bu kız beğenmeyip reddettiğim kız demeyecek mi sanki? Adam o anda anlayacak bütün çevrilmeye çalışılan dolabı. İstemediğim kız ısrarla yakama yapışıyor iş bahanesiyle ayağıma kadar geliyor diyecek. İyice havalanacak adam. Hatta rahatsız olacak.

Oyle yapicam zaten hanimefendi kara kara ne dusunmusum?
Gitsem mi yoksa hic gitmeyip arkadasima gercegi soyle mi desem diye arada kaldim sadece ne yapsam derken bunu kastettim

E gitmeme gibi bir seçeneğiniz varmış işte.
Neden "iş için gitmek zorundayım, o yüzden soruyorum" diyerek adam umurunuzda değilmiş havasına giriyorsunuz ki? Bizi mi kandırıyorsunuz kendinizi mi? Basbayağı kendinizi göstermek için gitmek istiyorsunuz işte.
Kendinizi rezil etmek umurunuzda değilse gidin.

Adama zaten dedi arkadaşım iş için gelicek kişi bu diye. Anladı muhtemelen. Kızın haberi yok dedi.

İş için illa zorunlu değilde arkadaşım için gitmek zorundayım iş içinde öyle aslında ama bir şekilde hallederim diye düşünüyorum. Açıkçası hiçbiri umurumda değil :)
Kendimi neden rezil edeyim Allah rezillik vermesin adamın biri beğenmedi diye kim rezil olmuş ki daha hiç görmediğim sonrasında görmeyeceğim biri

Son düzenleme:
zorla kendini yamamaya çalışıyordur

ısrarla kafayı sadece adama belki beğendiririm frekansına girmiş ki ,başka hiç bişey idrak etmiyor

İş için değilde arkadaşım için gitmek zorundayım iş içinde öyle aslında ama bir şekilde hallederim diye düşünüyorum. Açıkçası hiçbiri umurumda değil :)

"Arkadaşım yalancı durumuna düşer" demişsiniz de e zaten yalancı?
Ha 1 eksik, ha 1 fazla. Bir yalan daha söyleyiversin, "işinin aciliyeti yokmuş, bir ara hallederim dedi" desin geçsin adam sorarsa -ki sormayacağı için problem yok demektir.

ısrarla kafayı sadece adama belki beğendiririm frekansına girmiş ki ,başka hiç bişey idrak etmiyor
Keşke sizin de benden başka işiniz olsa :)
Çok sevdiniz beni heralde tanışalımmı reelde de :)

Adama zaten dedi arkadaşım iş için gelicek kişi bu diye. Anladı muhtemelen. Kızın haberi yok dedi.
Kızın haberi yok dese de adam anlamıştır her şeyi. Çocuk değil sonuçta kaç yaşında insan. Beğenmediğim kız ısrarla bir şeyler olur umuduyla ayağıma kadar geliyor diyecek işte.

Yani açıkçası hiçbir türlü problem yok niye problem olsun valla benden çok taktınız ben şu an gayet rahatım gitsem de gitmesem de ne olacak bu kadar büyütecek bişey değil hayat memat meselesi haline geldi konu çok komik :))

Adam inanmamıştır bile konu sahibinin haberinin olmadığına. Böyle saçma tanıştırma mı olur, bir tarafın haberi yok, bir tarafın var?
Yalancı durumuna düşmekten korkan yalancı arkadaş konu sahibine de "adam senin bildiğini bilmiyor" diyerek yalan söylemiştir belki

Kızın haberi yok dese de adam anlamıştır her şeyi. Çocuk değil sonuçta kaç yaşında insan. Beğenmediğim kız ısrarla bir şeyler olur umuduyla ayağıma kadar geliyor diyecek işte.
Diyebilir desin ne olacak yani
Herkesin düşüncesine göre yaşarsak gidip işimi halledip çıkarım belki de haberim yok nerden bilecek arkadaşım için de iyi olacak.

:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…