Sizce ne yapsam karisti durumlar ?

Sizin oradaki işiniz nedir özel değilse sorabilir miyim? Yani işiniz çok önemli ve illaki orada yapılması gereken bir is mi? Aylar öncesinden randevu aldım demişsiniz. o adamın sizi görebileceği yani o adamın çalıştığı yerde mi isiniz?

Evet direk birebir halledicem ama kısa bi iş ilk görüşme için illa orda olmasına gerek yok ama işte iyi olduğu için arkadaş tavsiye etmişti
Gitsemde kısa tutar çıkarım

Evet direk birebir halledicem ama kısa bi iş ilk görüşme için illa orda olmasına gerek yok ama işte iyi olduğu için arkadaş tavsiye etmişti
Gitsemde kısa tutar çıkarım

İş görüşmesi anladım. Evet bu konu üzerine onun için gittiğinizi düşünecektir. İlla orda olmasına gerek yok demişsiniz ben yerinizde olsam oraya gitmeden mümkünse online halletmek isterim iş görüşmesini. Ya da gidecekseniz de bu durumdan sizin de hoşnut olmadığınızı belirtin bilemedim. Arkadaşınızla da iletişimi kesin, o nasıl arkadaş öyle

Yapmaniz gereken bit sey yok. Etkilenmemis cocuk ne yapsaniz degismez. Gidin isinizi halledin

Görüşme için demişsiniz ben yanlış anladım evet görüşme yüzyüze online olmuyor.
Arkadaşımın kötü niyeti yok benden kaynaklı karıştı olaylar

Yapmaniz gereken bit sey yok. Etkilenmemis cocuk ne yapsaniz degismez. Gidin isinizi halledin
aynen boydan filan fotoğraf istedi. Etkilenmek için zorladı ama pek elektrik alamadım bilemedim dedi. Yani bana da arkadaşım yapsa kızarım belki ama bi kez görüşürüm ne olacak der geçerim

çocuk beğenmemiş istemiyor işte

Kendinize bunuyapmayin.

İlla gitmem lazım diyosun madem o zaman neden ne yapsam diye soruyosun?
Diğer ihtimalde herşeyi açıkça söylemek ve gitmemek hangisi mantıklı diye sordum aslında. İkisi de eşit geldi sonrasında da

Kendi adıma daha ilk andan boydan fotoğraf isteyip, fotoğraftan ekektirik almaya çalışan birisine uyuz olurdu m. Tabi ttercih meselesi
Evet haklısınız ona uyuz oldum zaten beğenmedi uyuz olup olmamak değil mesele:))

Yani erkekler yapinca bisey olmuyorda kadin yapinca neden vahim durumda oluyor?
Kadinda birini begenip gorusmek isteyemez mi?
Sizin gündeminizi sürekli bunlar meşgul ediyor ama… En azından KK konularınız hep bu minvalde. Ayrıca bu kafada olan erkekler için de aynı şeyleri düşünüyoruz.

Sizin gündeminizi sürekli bunlar meşgul ediyor ama… En azından KK konularınız hep bu minvalde. Ayrıca bu kafada olan erkekler için de aynı şeyleri düşünüyoruz.
Hep bunlar takip etmiyor keşke öyle olsa öyle boş olsam aylardır konum yok farketmemişsiniz:))

Hep bunlar takip etmiyor keşke öyle olsa öyle boş olsam aylardır konum yok farketmemişsiniz:))
Hangi sıklıkla konu açtığınızı tabii ki fark edemem ama kullanıcı adınızı görünce konunun erkeklerle tanışma ile ilgili olduğu tahmin edilebiliyor. Arkadaşlara katılıyorum. Bence de fazla zorlamayın.

Kimsenin yakasına yapıştığım yok merak etmeyin:)
Sanki adama ilanı aşk edip evlilik teklif ettim:))
Daha hiç görmediğim biri ne kadar zorlamış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…