- 16 Aralık 2021
- 538
- 1.941
- 28
- 31
Evet direk birebir halledicem ama kısa bi iş ilk görüşme için illa orda olmasına gerek yok ama işte iyi olduğu için arkadaş tavsiye etmiştiSizin oradaki işiniz nedir özel değilse sorabilir miyim? Yani işiniz çok önemli ve illaki orada yapılması gereken bir is mi? Aylar öncesinden randevu aldım demişsiniz. o adamın sizi görebileceği yani o adamın çalıştığı yerde mi isiniz?
Yaa tabi çok koşar peşimden koşsada görüşmem de adam mı yokGidin işiniz yapın hee adam bakar ben ne aptalmışım der yanaşır hiç oralı olmayın koşsun peşinizden.
Evet direk birebir halledicem ama kısa bi iş ilk görüşme için illa orda olmasına gerek yok ama işte iyi olduğu için arkadaş tavsiye etmişti
Gitsemde kısa tutar çıkarım
Yapmaniz gereken bit sey yok. Etkilenmemis cocuk ne yapsaniz degismez. Gidin isinizi halledinArkadaslar daha once konu acmistim. Bir arkadasim bir arkadasiyla tanistiracak diye. Normalde birlikte gidicektik aslinda is icin arkadasimin gelme durumu iptal oldu. Ben de cocuga bi soyle onden dedim. Cocuga bi kiz vae diye soyledi fotografimi gonderdi. Baska fotograf istedi biseyler sordu. Sonrada cok elektrik alamadim bilemedim dedi. Sonrada arkadasim birlikte gelecegim kiz dedi. Cocuk arkadasima biraz sitemlendi arkamdan is ceviriyosun diye iste gercekten isi var mi diye. Gercekten is icin de gidecektim yalan degil. Sizce ne yapsam simdi?
Görüşme için demişsiniz ben yanlış anladım evet görüşme yüzyüze online olmuyor.İş görüşmesi anladım. Evet bu konu üzerine onun için gittiğinizi düşünecektir. İlla orda olmasına gerek yok demişsiniz ben yerinizde olsam oraya gitmeden mümkünse online halletmek isterim iş görüşmesini. Ya da gidecekseniz de bu durumdan sizin de hoşnut olmadığınızı belirtin bilemedim. Arkadaşınızla da iletişimi kesin, o nasıl arkadaş öyle
aynen boydan filan fotoğraf istedi. Etkilenmek için zorladı amaYapmaniz gereken bit sey yok. Etkilenmemis cocuk ne yapsaniz degismez. Gidin isinizi halledin
çocuk beğenmemiş istemiyor işteArkadaslar daha once konu acmistim. Bir arkadasim bir arkadasiyla tanistiracak diye. Normalde birlikte gidicektik aslinda is icin arkadasimin gelme durumu iptal oldu. Ben de cocuga bi soyle onden dedim. Cocuga bi kiz vae diye soyledi fotografimi gonderdi. Baska fotograf istedi biseyler sordu. Sonrada cok elektrik alamadim bilemedim dedi. Sonrada arkadasim birlikte gelecegim kiz dedi. Cocuk arkadasima biraz sitemlendi arkamdan is ceviriyosun diye iste gercekten isi var mi diye. Gercekten is icin de gidecektim yalan degil. Sizce ne yapsam simdi?
Kendinize bunuyapmayin.Arkadaslar daha once konu acmistim. Bir arkadasim bir arkadasiyla tanistiracak diye. Normalde birlikte gidicektik aslinda is icin arkadasimin gelme durumu iptal oldu. Ben de cocuga bi soyle onden dedim. Cocuga bi kiz vae diye soyledi fotografimi gonderdi. Baska fotograf istedi biseyler sordu. Sonrada cok elektrik alamadim bilemedim dedi. Sonrada arkadasim birlikte gelecegim kiz dedi. Cocuk arkadasima biraz sitemlendi arkamdan is ceviriyosun diye iste gercekten isi var mi diye. Gercekten is icin de gidecektim yalan degil. Sizce ne yapsam simdi?
Diğer ihtimalde herşeyi açıkça söylemek ve gitmemek hangisi mantıklı diye sordum aslında. İkisi de eşit geldi sonrasında daİlla gitmem lazım diyosun madem o zaman neden ne yapsam diye soruyosun?
Neyi henüz bişey yapmadımKendinize bunuyapmayin.
Neyi henüz bişey yapmadım
Sanki işkence yapıyorum:)
Evet haklısınız ona uyuz oldum zaten beğenmedi uyuz olup olmamak değil mesele:))Kendi adıma daha ilk andan boydan fotoğraf isteyip, fotoğraftan ekektirik almaya çalışan birisine uyuz olurdu m. Tabi ttercih meselesi
Neyi beğenmedi ? Senin ne kadar keyifli bir tip olduğun şuraya açtığın konudan verdigin cevapla rdan belli. Kendi kaybederEvet haklısınız ona uyuz oldum zaten beğenmedi uyuz olup olmamak değil mesele:))
Sizin gündeminizi sürekli bunlar meşgul ediyor ama… En azından KK konularınız hep bu minvalde. Ayrıca bu kafada olan erkekler için de aynı şeyleri düşünüyoruz.Yani erkekler yapinca bisey olmuyorda kadin yapinca neden vahim durumda oluyor?
Kadinda birini begenip gorusmek isteyemez mi?
Ay teşekkür ederim ne tatlısınızNeyi beğenmedi ? Senin ne kadar keyifli bir tip olduğun şuraya açtığın konudan verdigin cevapla rdan belli. Kendi kaybeder
Hep bunlar takip etmiyor keşke öyle olsa öyle boş olsam aylardır konum yok farketmemişsiniz:))Sizin gündeminizi sürekli bunlar meşgul ediyor ama… En azından KK konularınız hep bu minvalde. Ayrıca bu kafada olan erkekler için de aynı şeyleri düşünüyoruz.
Hangi sıklıkla konu açtığınızı tabii ki fark edemem ama kullanıcı adınızı görünce konunun erkeklerle tanışma ile ilgili olduğu tahmin edilebiliyor. Arkadaşlara katılıyorum. Bence de fazla zorlamayın.Hep bunlar takip etmiyor keşke öyle olsa öyle boş olsam aylardır konum yok farketmemişsiniz:))
Kimsenin yakasına yapıştığım yok merak etmeyin:)Hangi sıklıkla konu açtığınızı tabii ki fark edemem ama kullanıcı adınızı görünce konunun erkeklerle tanışma ile ilgili olduğu tahmin edilebiliyor. Arkadaşlara katılıyorum. Bence de fazla zorlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?